Традиции и вкус: как сиренето Président прави Великден още по-специален!

• 15 430
  • 388
  •   1
Отговори
# 90
Спомените ми за Великден са свързани с моята баба и гостите (братовчедите ни) от голям град. Весело, селски уют, боядисване на яйца.
Сиренето Президент бих включила в празничния обяд заедно с една огромна пъстра салата.

# 91
    Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си?
    Най-милите ми спомени са как се събираме на празничната трапеза. Боядисването на яйцата също е част от семейните традиции.

Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
      Сиренцето е задължителна част от всяка салата. Бих го включила и в спаначена баница.

# 92
      • София
      На този празник се събираме семейно. Чукаме се с яйца, хапваме домашни козунаци, печено агне, дроб сърма.
      Сиренето бих го добавила в шопска салата.

# 93
      Най-ценните ми спомени са свързани със семейното събиране, боядисването на яйца и ароматът на домашна козуначена погача. Всяка година продължаваме да се събираме на трапезата и да си разменяме червени яйца. Сиренето Président добавям в пълнени яйца и салати, което придава фин и нежен вкус.

# 94
      Най-ценни спомени са боядисването на яйца с баба на село и ходене на църква с нея. Не спазваме много традиции. Бих го включила в яйчена салата с домашна майонеза, кис краставички, малко пресен лук и подправки.

# 95
      Обожавам празниците, защото само тогава успяваме да се съберем цялото семейство. Велик ден у дома е топъл козунак, печено агнешко със зелена салатка и най-важното боядисани яйца. В къщи използваме само маслото на Президент, то е единственото истинско на пазара ❤, обожаваме и сиренето салакис и с удоволствие ще го добавя към свежата салата

# 96
      Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си?
      Приготвянето на агнешко с дроб сърма. Чукането с великденски яйца.
      Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
      Сирене , добавено към салата от домати, краставици, лук и маслини.

# 97
      Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
      Моите най-ценни спомени са семейните срещи за Великденския обяд. Продължаваме да правим козунаци и да боядисваме яйца. Бих включила сиренето President в свежа зелена салата с домати и краставици.

# 98
      • Враца
      Най-ценните спомени от детството ми са, че на всеки Великден се събираше цялата фамилия при баба и дядо. Веселба, смях, забавни игри, чукане с яйца и ядене на вкусния козунак на баба, която го е месила цяла нощ. За жалост много от близките хора вече са на небето, други са разпръснати из света. Заради спомените ли, или защото съм домошарка, се опитвам да предам същите емоции и на децата си. Старая се всяка година да правим домашен козунак, а яйцата боядисваме заедно, то е ясно. Сирене бих сложила в зелената салата заедно с варени яйца. Мисля, че много ще подхожда.

# 99
      Най-силно се вълнувам от времето, прекарано с близките, и веселието около чукането с яйца. Традицията с домашния козунак и агнешко неотменно се спазва. President би се вписал чудесно в предястие с брускети, сирене и зелени подправки.

# 100
      • Телиш/Плевен
      Най-ценните ми спомени от великденската трапеза са когато бях дете и се събирахме на село при баба и дядо. Спомням си ясно как една съседка на баба ми показа как с памук да направя шарени великденски яйца и това е нещото, което оттогава си стана традиция и което спазвам и до днес, 30 години по-късно.
      Бих включила сирене Président Salakis в любимата ми гръцка салата, която винаги сервирам на Великден.

# 101
      До ден днешен,  не само като спомени, на Великден се събираме цялото семейство. Предварителната подготовка - боядисване на яйца, правене на козунак и курабии също допринася за приятната и уютна атмосфера около празника! На трапезата ни винаги присъства сирене, бих включила Президент Салакис ( любимото ми) към салатата.

# 102
      Най-ценните ми спомени са около трапезата, смях, игри и много вкусна храна. Все се състезавахме кой ще има яйце борец и го пазехме като очите си. Сега все още се събираме, макар и в намален състав, но пък яйцата, козунака и смеха са същите. Ще включа сирене President в баницата, в доматената салата и като мезе.

# 103
      • Сф
      1. Най- ценните спомени са събирането на всички от семейството,  спазването на традициите,  игрите на децата в двора,  вкусната трапеза, ходенето на църква.
      2. Бих включила President ( Salakis)сиренето, което почти винаги присъства на нашата трапеза . Натюр, защото е достатъчно вкусно и истинско без необходимост от овкусявяне с билки или подправки и ние така го обичаме. Маслото го ползвам така или иначе в ястията. За мезе сиренето бри и топени сиренца President   или към микс зелените  салати,които предпочитаме пред традиционната зелена.
      Сметаната във флакон бих ползвала за украса към мелбите, които предвиждам Simple Smile.

# 104
      Боядисване на яйца семейно и правене на козунаци. Бих направила панирани топени сиренца върху канапе от микс зелени салати с варени яйца и зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт