Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 2 924
  • 154
  •   1
Отговори
# 60
Хаххаха, или вероятно започват да ти плащат и се превръща в работа 😁😁

# 61
  • София
😂😂😂 Има нещо такова 😂😂😂

# 62
# 63
  • София
Повече ми харесва така. Иначе малко като илюстрация беше. Чудесна е!

# 64
Гледам тези дни ценни по мое мнение уроци и затова споделям тук:

https://www.youtube.com/watch?v=GRRsHpisYgk

Три части са, в канала има и други важни и интересни видеа.

# 65
Завърших един урок - беше ме ядосал, затова не искам да поправям дори да има грешки. Започнах друг урок, с пейзаж, който засега не ме дразни:

Изглежда много бледа, след като я качих тук, но не е.
Получих една ролка хартия Баохонг от Тему, но още не съм я изпробвала.

# 66
pppqqq, уникална рисунка.
Много реалистична!
Ставаш все по-добра!

# 67
Благодаря 🙂

# 68
  • София
Леле! Ще протече по пода! Страхотно! Браво! Браво!

# 69
  • В градината...
Чудна лилията! Здрави нерви трябват обаче.
Аз се чудя за нещо - поискаха да ми купят една картина, физичекси, не с онези измислени NFT-та, които така и не схващам. Чудя се обаче как ще я пратя в чужбина, дали няма да ме преметнат нещо...

# 70
Благодаря 🙂 Искай предварително плащане, аз не бих се доверила.

# 71
  • София
perunika, страхотно! Сподели после, ако пратиш, как опакова, по какво изпрати и колко излезе транспорта.

# 72
  • В градината...
Даде ми адрес, ще плати чрез PayPal, ще пратя със Спиди /DPD/, след като видя парите платени. Включвам и доставката за нейна сметка. Ще видим дали ще продължи да пише.

# 73
  • София
Ох, голяма паника съм аз за такива неща. Всичко да мине добре и ценителят да иска още Simple Smile

# 74
Даде ми адрес, ще плати чрез PayPal, ще пратя със Спиди /DPD/, след като видя парите платени. Включвам и доставката за нейна сметка. Ще видим дали ще продължи да пише.

Не знам какъв е случая, но се навъдиха много измамници, които използват Пейпал. Не щракайте по никакви линкове и не им пращайте в никакъв случай пари предварително или за да могат те да Ви платят, понеже акаунта Ви в Пейпал не бил бизнес акаунт и някакви такива простотии.
Във Фейсбук ли Ви намериха? Вижте профила на човек, проверете дали няма и друг със същото име и снимки. Скоро ли е направен профила, може и едно търсене по снимка в интернет да направите.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 18:42 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт