Банята - тема 49

• 29 548
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • В небето
Тоест, имате информация, че не са качествени ли? Ако е така, споделете я, аз казвам, каквото помня.
Мислех, че са купени от немския Хубер, моя грешка, не съм ровила по сайта им. Имах предвид, че си останаха европейска компания, не са ги глътнали китайци например.

В никакъв случай не твърдя, че продуктите на Cisal са некачествени. Казвам, че фактът, че един производител е местна за Германия компания, не означава априори, че продуктите му са качествени (вижте назад в темата мнението ми за шлауха на душ-слушалката на Hansgrohe).
Апропо, за вкъщи съм купил душ система с термостатен смесител, произведен от испанската компания AQG. Все още нямам наблюдения от работата ѝ, тъй като тепърва ми предстои ремонт на банята.
Поздрави.

# 196
  • София

Може и така.

# 197
Момичета, да запитам, от къде мога да си набавя , празни красиви шишенца и буркани за козметика , които да са в един стил и цвят , не искам да внасям допълнителна шарения

# 198
Burkani.bg или тему

# 199
  • София
Примерно от Буркани.бг  може да си харесате нещо...

# 200
Здравейте! Моля за препоръка за качествен линеен сифон, 60 см, розово злато за микроцимент до около 300 лв. Майсторът ми предлага на Inter Ceramic, доста по-бюджетни, но четох, че не са много качествени.

# 201
Здравейте! Моля за препоръка за качествен линеен сифон, 60 см, розово злато за микроцимент до около 300 лв. Майсторът ми предлага на Inter Ceramic, доста по-бюджетни, но четох, че не са много качествени.
Здравей, не си купувай  Inter Ceramic, за две години раждяса, много са некачествени. По- добре заложи на идеал стандарт или видима от по бюджетните.

# 202
  • В небето

Аз лично за моята баня ще заложа на сръбските Pestan: https://pestan.net/en/. Качеството им е отлично, а цените са поносими.
П.С. При избора на сифони за баня, особено важно е материалът, от който са изработени, да е месинг, за да не ръждясват.
Поздрави.

# 203
Lovely, попрочети в предишната тема и в тази. Назад има питания за линеен сифон. Drago беше казвала също нелош производител. Аз я послушах и взех някакъв модел на същия. Прочети, защото някои въпроси са задавани многократно. Тази или предишната тема.

# 204
Аз имам ей това:
https://formabania.bg/lineen-sifon-885-80-80mm-inox-style-versache-2

Когато го купих нямах идея за много неща, а и нямаше такова предлагане, но съм доволна:
- за седем години никаква ръжда
- лесно се чисти
- ваничката е дълбока и позволява на гърлото на сифона да се сложи и цедка за косми
- голям дебит
- шарката на плочата задържа много голяма част от космите. Разните по-фешън едва ли го правят.
- цената е направо нищожна

Лично аз имам само една забележка - ваничката е идеално равна и остава малко вода, не изсъхва напълно. Ако я бяха направили с лек наклон към гърлото на сифона (става с леко натискане на пресата) щеше да е супер.

А и още един кусур (може и вече да е оправен) при лазерното рязане остават идеални, тоест остри ръбове и човек може да се пореже. Минахме ги с пила и всичко е точно.

# 205
  • В небето
Аз имам ей това:
https://formabania.bg/lineen-sifon-885-80-80mm-inox-style-versache-2

Когато го купих нямах идея за много неща, а и нямаше такова предлагане, но съм доволна:
- за седем години никаква ръжда
- лесно се чисти
- ваничката е дълбока и позволява на гърлото на сифона да се сложи и цедка за косми
- голям дебит
- шарката на плочата задържа много голяма част от космите. Разните по-фешън едва ли го правят.
- цената е направо нищожна

Лично аз имам само една забележка - ваничката е идеално равна и остава малко вода, не изсъхва напълно. Ако я бяха направили с лек наклон към гърлото на сифона (става с леко натискане на пресата) щеше да е супер.

А и още един кусур (може и вече да е оправен) при лазерното рязане остават идеални, тоест остри ръбове и човек може да се пореже. Минахме ги с пила и всичко е точно.

Ако това наричаш "нищожна цена"....

# 206
Много благодаря за препоръките! В крайна сметка взехме тези: https://rocando.bg/product/6496/flipdrain-lineen-sifon-60-sas-su … se-gold-matt.html
Дано не сме сгрешили.

# 207
Да ви кажа честно , нищожна е. Сифонът е един от най главните играчи в банята . От него зависи колко бързо ще се отече водата , от там и останките от пяна сапун балсам , кога ще изсъхне , миризмите и прочие. Точно от него не икономисвайте , че смяната е болезнена. В момента прясно отчитам огромната разлика , между кофти сифон и хубав сифон (за визия изобщо не говоря), а за видът на банята след душ и почистването

# 208
Аз съм доволна и че не спестих пари за вентилатор. Банята съхне за минути, дори без да включваме подовото. Сам си се регулира и спира, като е вече сухо.

# 209
  • Варна
Arwen Amarantha, ще споделиш ли кой е вентилаторът?

Общи условия

Активация на акаунт