Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 29 500
  • 825
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, а за да кандидатствам за такова финансиране на естествен цикъл, трябва първо да имам 4 неуспешни инсеминации ли? При условие, че съм на 41г. това не е ли пълна загуба на време.
С мъжки фактор не мисля, че можем да се класираме, защото единственото фрапиращо в момента е 1% морфология.
Ако не спадате към някой от определените фактори, трябват 4 неуспешни инсеминации /или инвтро процедури.
Морфология 1% си е за МФ, но трябва поне още един показател който да е зле.

# 46
  • София
тирамису, мисля, че и комбинация от инсеминации или инвитро опити става /визирам естествен Ц/

# 47
Здравейте,

Запис и от мен в новата тема и успех на всички които се борят 🤗
Аз още си пия антибиотика за пустата уреаплазма и се сетих, че трябва ММ да пусне  спермограма. Колко време трябва да изчака след като приключи с антибиотика, че сигурно ще се отрази на резултата ?

# 48
Silence_25 в темата за Микробиологията Мила ми беше отговорила, че е добре да минат поне 20 дни, че дори месец, въпреки че масово се казва 14 дни.

# 49
  • село в ямболско
Слънце какво стана дойде ли ти?

# 50
Хайде и аз се записвам официално в темата. Simple Smile Благодаря за орисването и организацията. 🥰

Тирамису, съжалявам за неуспеха. А не ти ли олеква като си измрънкаш при нас? Мисля, че това й е хубавото на групата, защото може да се оплакваме и да срещнем разбиране, а не любимото ни “Успокой се и ще стане”. За фонда ние кандидатствахме с 3 инсета и едно инвитро, та може и да ги миксираш.

Кенди, моя първоначален час при Михайлова беше в Александровска. За след десет дни някъде ми дадоха, не е много чакането. После един от прегледите ми беше при Калчев, защото нямаше часове за болницата.

Моят ъпдейт слагам в скрит текст, че ще стане драматичен роман.

Скрит текст:
Първо хубавите новини - имаме 7 ембриона с много добро качество, от които 2 ще ги изчакват до утре, а един върнахме днес. Страхотен успех в сравнение с предходния ни опит. ☺🥳

До тук добре. Срещам се с ембриолога и я питам, защо ми каза по телефона, че не знае за предходната бременност и оплождане. Тя си твърди, че не е говорено, а аз си споря, че цялата ми история е при тях и съм говорила 3 пъти с колежката й ембриолог. Питам я защо оплождането не е 50:50, както сме се разбрали със Станулов и другия ембриолог, а тя мръщи вежди и казва, че доктора й е казал да направи каквото прецени ( а тя преценява само на база на сегашния опит без изобщо да гледа предходна ни история). Викам окей, дано е за добро и почваме да обсъждам ПИД-а на 2та ембриона, които имаме от ИКСИ. Тя се изненадва, че изобщо й говоря за ПИД сякаш хич не е планувала да им прави и ми обяснява защо няма нужда да се прави (доводите и са други фактори, а не качеството на ембрионите). Аз казвам, че с д-р сме се разбрали за ПИД - тя спори, че не е вярно и съответно извика доктора, за да го обсъдим.

Мен не ми издържат нервите (мразя конфликти) и се разплаквам, докато чакаме доктора.

Той идва и почва да гледа ембриопротокола и до коментира на кои ембриони да се направи ПИД - на него естествено не му спори и обяснява. Докторът подхвърля, че следващия път трябва повече ИКСИ, за да има повече за ПИД и аз отговарям “Ами то и сега трябваше да са 50:50, но са 60:40” при което ембриолога веднага се оправдава “вие ми казахте аз да преценя” и Станулов подпали. Скара й се, че не чете какво е написал, че не е вярно и я заведе да и покажа къде й го е отбелязал. След малко доктора тръшка врати и излиза бесен от отделението, а ембриолога се връща при мен. Аз мрънкам и се извинявам, че няма проблем, но просто трябва да си оправят комуникацията и целата ми е била да им помогна. Казвам, че не е окей единия да твърди едно, а другия друго. И тя с цялото си нахалство, вместо да си признае, че е сбъркала и да се извини ме обвинява, че съм ядосала доктора и приключва срещата набързо с “ще се видим на трансфера…”

Та така, после чаках 4 часа за трансфер, пих вода, не издържах и пиках, после пак пих вода и така многократно докато ми дойде реда.

Доволни и благодарни сме за резултата и само се надявам ембриолога да разбере грешката си и да не си го изкара на нашите ембриончета…

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:09 от ВаНиЛа

# 51
  • село в ямболско
Ванила първо успех сега със Сет!
После, Успех с двата ембриона!
Трето много кофти история дано е единичен случай!

# 52
Оле, Ванила, колко емоции!
Стискам палци да е една малка нелепа бабуна по пътя към безапелационен успех с този трансфер! Nature Sparkles

# 53
Ванила 🤗 Успех момиче. Дано имате положителен резултат. Стискам палци.

Тирамису Съжалявам за резултата 🤗

Кенди Моя приятелка си намери по-ранен час в Александровска. А и цената е по-ниска там. Звънкай на двете места и виж къде те устройва повече.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 21:08 от Пълнолуние

# 54
  • Замък сред облаците
На момичетата в процедури и очакване стискам палчета. На останалите успешен месец. Покрай празниците няма да участвам толкова активно, но мярнах това в ИГ, ако някой има нужда:

# 55
Ванила, супер новини! Това да е вашето човече и да няма повече нерви! Heart

Добре, че си казала как стоят нещата и още по-добре, че докторът е имал адекватна реакция, защото много ще замълчат и ще защитят колега, независимо, че не е прав.

# 56
А според мен трябваше да я защити пред мен и после да си го изговорят насаме. Един екип трябва да се подкрепя и да се представя в най-добрата светлина пред клиентите си Simple Smile.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 19:40 от ВаНиЛа

# 57
Запис и от мен, да бъде бебеносна и празнична тази тема! Благодаря на Токио и Рейвчето❤️
Ванилка, започна дългото чакане след трансфер значи, кураж и стиснати палци и на краката, гушкам те много!
На всички прекрасни момичета, в почивка, в процедури, естествено чакащи, пожелавам много положителни емоции покрай хубавите празници, да сте усмихнати, цветни и вярващи, че доброто е тъкмо зад следващия ъгъл!
Минах при Калчев аз и доста ми допадна като за начало, веднага намери проблем и начерта план. Кръвотока към матката и яйчниците е леш, ще правя и иглотерапия и физиотерапия и всичките снимки и хистероскопии в запаса му. Само лапаро не спомена. Но, аз се радвам, че ще ни поеме и че смята , че има как да ни помогне, пък ако опрем пак до ин витро има време до ноември(да изтече заповедта) и да изпробваме това-онова.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 09:40 от kattes

# 58
  • София
Ванилка, стискам палци да имате успех още с този трансфер.

добавям: пък и аз нали съм ти предала енергия... кво има да се чудиш, пишем те бременна този месец и точка!

ММ се прибра нощеска, естествено скапан, днес цял ден задачи и бла бла и накрая никакви сили за кекс... та при нас си е дъждовен и тук то...

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 22:48 от shan^tall

# 59
Ееее,значи такъв зор,докато си вляза в профила и да драсна. Simple Smile
А добър ден на всички!Аз съм Кантарион и бях активен член в темичката преди повече от 5 г. От време навреме влизам да нагледам какво се случва и да се зарадвам,като видя колко малко познати имена виждам. Simple Smile
Щастлива съм!Все нови имена тук.
Рейв,браво за темичката!Отново си я направила бонбон.
Как сте новите /за мен/ момичета?Нямам много време да прегледам кой е за първи,втори и т.н. в темата.Искам да Ви кажа да не се отпускате и всичко с времето си идва на мястото.Ииии да не се задържате много в темата! Simple Smile
Хммм.Аз си имам тук един господин,който много се усмихва и искаме да Ви изпратим мноооого усмивки и розови и сини.Абеее,хващайте и каквато Ви се падне.Кой знае може и да са повече от една. Хехе

Общи условия

Активация на акаунт