Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 30 229
  • 825
  •   3
Отговори
# 30
Запис и от мен в новата тема, нека донесе успех на всички момичета!
Токио, докосна ме твоята история, толкова е хубаво, че вече не се чувстваш сама и че с човека до теб очаквате вашето чудо. Нека всичко бъде наред до щастливия финал:four_leaf_clover:!

Кенди, еми много е тъпо, че си си правила планове за стимулация и никой не те е уведомил, че няма да я бъде. Ясно е, че и докторите имат нужда от почивка и презареждане на батериите, но и на нас всеки месец чакане ни се струва безкраен.

Позабравих последните постове, но ми остана в главата статистиката на 2402, много ти съчувствам за тази безобразна менструация. На мен не ми се вярва храната да повлияе. Няма ли някой добър ендокринолог, който да може да помогне? Прословутата доктор АнН?

Скрит текст:
Иначе аз пак съм увесила нос, защото разбира се съм с отрицателен резултат след стимулацията с летрозол, но то какъв ли да е друг резултата. Обадих се в Надежда и запазих консултация за края на април, да видим как ще се изкаже докторката за спермограмата ни. Така или иначе и доктор Калчев ни каза, че сме за инвитро.
Осъзнавам, че съм много негативна и обезнадеждена, откакто съм се включила в тази тема, един позитивен пост нямам. Само се оплаквам, колко зле се чувствам.

# 31
Записвам се и аз ❤️❤️❤️
- Искам да честитя на всички видели положителни резултати и до финал.
- На тези които все още чакаме чудото , то е ей там зад ъгъла. Въпреки това и на мен ми е трудно да се зареждам с позитивизъм, до кога....?
тирамису и аз от доста време съм в отбора на мрънкащите... част от пътя е който вървим.

Аз търпеливо си чакам резултатите от изследванията които пуснахме..фертилити тест , ендометриална биопсия и имплантационен прозорец. Пък да видим ...

* Имам един въпрос към дамите, които са пускали такива тип изследвания... менструацията каква беше след това? Подранили , оскъдна ли беше ?

# 32
Miracle, аз не съм забелязала промени.
Е, освен, че цикълът ми много се скъси последно време, но то си е от годините. Шегувам се, че съм набрала скорост да направя 4 пункции за 2 месеца 🤭
Но понеже няколко месеца все ми взимаха биопсии - фертилити, пък имплантационен прозорец, пък контрола на фертилити - всичко си вървеше стандартно и нищо не ми е направило по-специално впечатление.

Стискам палци за хубави резултати! Simple Smile

# 33
Едно леко ъпдейтче:

Бях на преглед, взехме си резултата от PGT
- едно балансирано 46XN
- едно без резултат, понеже е било доста крехко и са внимавали да не го бастисат при биопсията, ще си седи кротко в резерва

Имам един доста избързал фоликул - почти 15мм и един 10мм вляво, чакам обаждане като видят хормоните дали ще назобим големия и извадим каквото може в четвъртък. Това предложи доктора предвид цялата ситуация.
Имаме 0% шанс ако не опитаме и 50% ако опитаме, както каза Ц. Та силно се надявам да опитаме.
Също, понеже съм с мозък на гъба за чинии… я ме подсетете, кой може да ме ориентира при Михайлова как се случват нещата и колко века отнема да си запиша час, че явно е добре да мина и от там.

# 34
еха, Кенди, само дето се ядосва толкова за отпуската на Цветков след Великден, ето че може да се наредят нещата и да не изпускате месеца. Стискам палци да извадите две хубави яйцеклетки!
Михайлова нали в Александровска и при Калчев приема. Чела съм, че при Калчев става по-бързо, лесно и скъпо.
Иначе честито за балансираното ембрионче. Което ме навежда на въпроса, няма ли да го трансферирате? Ти нали не си по фонд, че да правите задължително 4 пункции преди трансфер?

# 35
То било научен конгрес Grinning
…каза “какви отпуски, как ще си взимам отпуски, няма отпуски” Grinning
Ъпдейт на ъпдейта:
Тъкмо звъннаха, не са оптимални хормоните и по-добре да пропуснем. Expressionless
Междувременно трябва да се добера до някаква имунология.
Тихичко аман.
Тирамису, искам да имаме поне още 1-2 балансирани преди да предприемем трансфер, че при мен са доста комплексни нещата.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:53 от hardcandy

# 36
Аз се разписвам с подранил цикъл, 4 дни по-рано реши да дойде. Рано се радвах, че овулацията ми е бил на 14 ден, а не на 17-18...Сега се чудя какво да го правя този висок инсулин, явно той бърка работата. Имам час чак след Великден при ендо

# 37
Да ме светнете по въпроса с 4 пункции преди трансфер, че взаимствам от Кенди Heart гъбестия мозък. Т.е с една заповед имаме право на 4 пункции ли и после трансфер?
Защото аз знам, че покрива един свеж трансфер и един замразен.

Тирамису , то тук положителното е втора черта или добър резултат от изследване Grinning

# 38
  • София
Аниго, след 4тата имате право на свеж, ако не е положителен резултатът и на замразен

# 39
Аааа това не ми го казаха. Мина пункцията и свеж, съответно неуспешен. Нямахме друг за замразяване, та така.
Ако знаех, нямаше да бързам.

# 40
Аниго, това е при заповед за опити на естествен цикъл. До колкото знам има два варианта за финансиране: на естествен цикъла със задължително четири пункции преди трансфер и на стимулиран цикъл с една пункция, един СЕТ и един ЗЕТ.

# 41
  • София
Аниго, това е при заповед за опити на естествен цикъл. До колкото знам има два варианта за финансиране: на естествен цикъла със задължително четири пункции преди трансфер и на стимулиран цикъл с една пункция, един СЕТ и един ЗЕТ.

точно така! Аз нали напоследък чета малко диагонално и отговорих за 4те пункции и трансферите след тях без да съобразя, че те са само по фонд.

# 42
Ами моята заповед беше на естествен цикъл. Като се прибера ще видя точно какво е написано.

Възмутена съм от невежеството си Joy

# 43
Момичета, а за да кандидатствам за такова финансиране на естествен цикъл, трябва първо да имам 4 неуспешни инсеминации ли? При условие, че съм на 41г. това не е ли пълна загуба на време.
С мъжки фактор не мисля, че можем да се класираме, защото единственото фрапиращо в момента е 1% морфология.

# 44
Момичета, а за да кандидатствам за такова финансиране на естествен цикъл, трябва първо да имам 4 неуспешни инсеминации ли? При условие, че съм на 41г. това не е ли пълна загуба на време.
С мъжки фактор не мисля, че можем да се класираме, защото единственото фрапиращо в момента е 1% морфология.
Ние сме в тоя филм и затова си плащаме.

Общи условия

Активация на акаунт