Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 29 490
  • 825
  •   2
Отговори
# 15
Спермограмата е добре да се направи в репродуктивна клиника - Надежда, Вита, Неовитро и тн. Теоретично практиката е след 12 месеца липса на резултат при тази възраст и нормална спермограма/проходими тръби да задълбаете по-сериозно с изследванията. Ако няма да следите овулация с ленти - секс през 2 дни или най-точното - уговорете се с Мазнейкова да следите овулация няколко месеца (фоликулометрия) и да действате така.

# 16
Спермограмата е добре да се направи в репродуктивна клиника - Надежда, Вита, Неовитро и тн. Теоретично практиката е след 12 месеца липса на резултат при тази възраст и нормална спермограма/проходими тръби да задълбаете по-сериозно с изследванията. Ако няма да следите овулация с ленти - секс през 2 дни или най-точното - уговорете се с Мазнейкова да следите овулация няколко месеца (фоликулометрия) и да действате така.

благодаря за бързия отговор, hard candy! ще й предложа да следим овулацията, защото си мисля, че се мести (щом и моят МЦ се мести с 1-2 дни). Но първо да видим спермограмата как е - като чуе, че на място трябва да даде еякулат, а не от вкъщи, ще му стане лошо:)

# 17
Благодаря на Рейв за новата тема и на Токио за орисването!
И за памперсите 😹

Някой пита за Рочелка в миналата тема накрая - аз лично от страшно много време не съм я мяркала.

# 18
Благодаря за новата тема! ❤️

Дайте вашето мнение, мили момичета...

# 19

благодаря за бързия отговор, hard candy! ще й предложа да следим овулацията, защото си мисля, че се мести (щом и моят МЦ се мести с 1-2 дни). Но първо да видим спермограмата как е - като чуе, че на място трябва да даде еякулат, а не от вкъщи, ще му стане лошо:)
Като стартирахме този процес, аз си мислех че овулацията ми е на 14ти ден, щото така казваше приложението. Като почнах да я следя с други методи стана ясно, че е по-скоро 16-17-18 ден и имам 12-13 дни лутеална фаза. Така че това приложение няма как да знае какво се случва вътре в тялото без да му се подава някаква същинска физиологична информация - тестове, базална температура, статус на цервикална слуз. То си знае - 28 дни, 14ти ден овулация и толкоз.

Да му става лошо колкото иска на вашия мъж, ама да внимава да нацели чашката.

# 20
Честита нова пролетна тема!
Добре дошли на новите момичета!
На Токио лека бременност!
 На всички ви само хубави новини и много плюсчета🤞❤️

# 21
  • село в ямболско
Белив пусни АСЕ и фактор 13.

# 22
Белив пусни АСЕ и фактор 13.

Ще пусна по-нататък ... Simple Smile Благодаря!

# 23
  • София
запис и оъ мен, да не ви изпускам Grinning
приложенията днес ехтят, че видиш ли е high chance ама няма кой да го хване шанса...

# 24
  • село в ямболско
Честит празник на всички носещи имена на цветя!

# 25
Запис и от мен в новата тема и дано ми е последен тоя запис Simple Smile
Токио, лека бременност, взимам си малко розово Simple Smile
Ванила, много несериозно от страна и на двете ембриоложки, толкова ли нямаш досие в което и доктора също да записва промените за оплождането. Женска му работа, те явно тия двете не си говорят, но от това не трябва да страдат пациентите. И все пак, стискам палци всичко да стигне до 5-ти ден и да имате добри ембриони.

Момичета, черпя ви виртуално по случая именния ден на ММ, честито и на всяка от вас, която е именничка или си има именник.

# 26
  • село в ямболско
Жив и здрав Селсера!

Вашите мъже базикат ли се с МЦ ? Че ще прочетете и т н

# 27
Да се запиша и аз в новата тема със стиснати палци за повече положителни тестове в нея. 🤞🏼

Иначе, изказването на Кенди за лошата комуникация и пропиления месец доста ме замисли по въпроса, тъй като именно към д-р Ц. се бях насочила. Надявам се наистина да е само еднократен организационен проблем, понеже доктора изключително много ми допада и като компетентност и като отношение.
Но.. както става ясно от случая с Ванила, организация явно липсва на не едно места. Ванила, дано се сдобиете с много и хубави снежинки!

При мен с две думи: "нищо ново под слънцето"... Ендометриална микробиом чист като момина сълза, изчаквам си имунологичната биопсия, иначе Калчев казал да мисля за стимулация с кломифен и таймирани опити, което за мен е загуба на време предвид неуспешните ми 3 инсеминации. Но така и така за стимулация и пункция мога да се класирам чак идния месец (този просто работните ангажименти не ми позволяват да стартирам ин витро), та се чудя какво губя?

# 28
  • село в ямболско
Успех блъдберри!

# 29
Благодаря за новата тема, записвам се и аз 🤍 Добре дошли на новите!

При мен без промяна, чакам да ми дойде към края на седмицата. Обаче се пада през празниците, пък имаме резервация в СПА хотел 🤪 На почивка и без менструация? Никога!

Общи условия

Активация на акаунт