Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 677
  • 825
  •   1
Отговори
# 810
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз лично нямам идея, но приятелки са ми казвали, че изчезват, да.
В темата за бременни ще ти кажат веднага вероятно.

# 811
Здравей Simple Smile Да, абсолютно е нормално и аз така съм била по време на бременността и съм се шашкала когато не съм си усещала симптомите, но абсолютно всичко беше наред и сега момиченцето ни на 5 годинки яде боровинки до мен 🥰 само и единствено притесненията ти говорят сега, което е абсолютно нормално и аз бях така. Пожелавам ти от сърце спокойна и успешна бременност 🙏
Здравейте, момичета, нуждая се от вашата подкрепа.  След 5г. борба, мисед аборт в 8г.с. и множество неуспешни ин витро процедури, съм бременна в 7г.с. Най-после видяхме мечтаното ембиоче с пулс. От седмица съм с типичните симптоми гадене, тежест в корема, умора, общо неразположение. И се засилваха...до вчера. Тази сутрин се събудих без позиви за повръщане, до момента не ми се гади, не чувствам и останалите симптоми. Моля, споделете вашия опит, случва ли се симптомите ви да изчезнат и връщат ли се пак? Като цяло нормално ли е да варират така значително ден за ден или за постоянни?
Благодаря ви 🍀

# 812
На мен ми се случи с предишната бременност и даже ходих на преглед по спешност в моите очи и видяхме пулс и че всичко е наред в 6г.с..
Просто изведнъж изчезнаха симптомите ,но до края на бремеността всичко беше наред .

# 813
Аз лично нямам идея, но приятелки са ми казвали, че изчезват, да.
В темата за бременни ще ти кажат веднага вероятно.
От заглавието останах с впечатление, че това е тема за бременни или греша?

# 814
Не, това е тема за бебеправене, не за бременни.
2402, ще липсваш, но направи така, както ти е най-спокойно на душата. И аз съм на мнение, че в даден момент е хубаво да си починем малко от всички надежди, от всички тревоги, планове и т.н, като се заредим достатъчно и решим, може пак да се върнем с нови сили.
На всички плюсчета, честито, много хубави новини. Hug

# 815
Извинявям се, подвела съм се от заглавието. Желая успех на всички, вървя по този път от дълго време 🍀 Благодаря на момичетата за отговорите, наистина ме успокоихте ❤

# 816
Здравейте, момичета. Искам малко да се оплача и да споделя новини.
Скрит текст:
Днес е третият ден от менструацията ми и започвам да приемам Летрозол. По някаква причина нямам особени надежди този месец – колкото и отзиви да съм чела, в повечето случаи приемът на една таблетка не води до особени резултати, затова и нямам големи очаквания. Ако не стане, следващия месец ще започна да приемам по две.

Но менструалноподобният цикъл ме тревожи много повече. Вече втори месец нямам нормално кървене – има само леко зацапване и трае много кратко. Не помня кога за последен път съм виждала нормална кръв. По време на прегледа докторката предположи, че е заради ниския прогестерон, но това не ме утешава особено. Чувствам се като напълно нездрава жена...

# 817
unserwahnsin, при мен също с времето менструацията ми стана само 3-4 дена, като имах само един ден с истинско кървене и останалите 2-3 бяха само зацапване. Аз също съм естествено с доста нисък прогестерон, та е възможно това да е причината. Съвсем спокойно можеш да забременееш и с такава оскъдна менструация, просто имай предвид, че вероятно ще трябва да си на прогестерон още от положителния тест, та си го следи от началото.

# 818
На мен след прием на летрозол 3 поредни месеца, цикълът ми стана 2 дни с леко зацапване.

# 819
  • София
да не се хваля много, но от няколко месеца се върнах на нормален цикъл от 28 дена с продълителност на кървне от по 6-7 дена, като последните 3 е по-скоро зацапване, но имам два дена кървене като хората.
отдавам промените в цъкъла покрай стимулациите аз - било и то само с летрозол. явно трябва повече време да се върнем към нормален режим.

# 820
  • 🌊
Не съм писала отдавна, честно казано реших да си направя едно онлайн разтоварване и мисля, че ми се отразява добре поне психически.
Бременна не съм, мислех, че миналия месец са станали нещата, но уви. Общо взето всеки път си казвам, че няма да си го слагам толкова насърце, че постоянното дебнене не е в плюс и натоварва, но уви - мисля го.  В последните месеци обаче започнах да се чувствам странно физически, бях се ориентирала към трансвагинална лапароскопия, но единственото място във Варна, където знаех, че я правят ми казаха, че са спрели. Та утре съм на цветна снимка. Надявам се всичко да е наред и да няма проблем с тръбите, а ако има да е лесно разрешим.

# 821
Лазурна мечта, и аз съм имала промени в овулацията. Преди беше на 16-18 дни заради пролактинова доминантност. Все пак с такава О забременях на 9тия месец опити. Сега е на 11-13 ден и хормоните ми са като цяло наред.

Еми, пила съм масло от вечерна иглика 2 месеца без прекъсване. За мен лично нямаше ефект. Тогава го приемах заради хормонално акне, което не се повлияваше от никакво лечение.

В момента пия колаген от няколко месеца и ако не друго, ноктите и косата ми не са били в по-добро състояние. Инозитол също пия по съвет на ендокринолог за по-добро качество на яйцеклетките, въпреки че нямам ИР.

Според вас кога е редно да се обърна към репродуктивен специалист? Вече за 10 месеца опити, имаме само 1 резултат кухо яйце миналата зима. Имам 2 деца, но третото се оказва абсолютно предизвикателство.

# 822
Малък ъпдейт, днес пак пуснах кръвен и прогестерон.
Скрит текст:
hCG - 108.72 mIU/ml, преди два дни беше 48
Прогестерон - 14.8 ng/ml, преди два дни беше 12
Малко се успокоих като видях, че прогестерона се вдига

# 823
Току-що успях да се добера до онлайн час за Михайлова. Нямам никакъв опит в това приложение Medrec M, има ли нещо специфично което трябва да знам. Описах здравно състояние и причина за прегледа и качих малко документи в профила си. Така ли се действа?
Извинете за разводняването и може би глупавия въпрос.

# 824

Общи условия

Активация на акаунт