Застраховка на недвижимо имущество

• 515
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, бих искала да направя застраховка на недвижимите ни имоти. Може ли да ми препоръчате компания, от която сте доволни, и която действа бързо при евентуално застрахователно събитие?

# 1
  • София
Здравей,
аз бих ти препоръчала да се допиташ до застрахователен брокер. Услугите му са безплатни, реално спрямо твоите изисквания, ти предоставя оферти от няколко компании.

Аз ползвам услугите на Карол Стандарт и съм доволна, вече над 5 години съм при тях. Това е сайтът им: https://karollstandard.bg/

# 2
Аз си ползвам булсинс (застраховките който предлагат SDI) от години

# 3
  • София
Бих похвалил Уника, при едно застрахователно събитие миналата година цялата кореспонденция мина през портала им и преведоха парите в рамките на няколко дни. НО... за тази година заради това плащане искаха завишена премия и ги смених. Догодина ако са ме забравили, бих се върнал пак при тях Blush

# 4
Винаги когато има плащане по застраховка,на следващата година премията се увеличава,тъй като губите бонуса за липса на щети.
Относно въпроса,проверете в утвърдени компании като ДЗИ,Булстрад,Уника

# 5
Алианц - платиха всичко, макар и със сериозно закъснение, комуникацията беше ужасна, и "портала" им е меко казано не-функционален..
Иначе платиха абсолютно всичко...
Не знам дали да препоръчам..

# 6
Здравейте,
Проверете точните условия, които ще Ви дадат различните компании - какви покрития, каква премия (каква е цената). Продукти имат на практика всички, но според мен страхотни решения имат ДЗИ, Булстрад и Армеец. В момента Армеец и Булстрад имат и пролетни промоции. Много зависи от типа на имота - дали е градски апартамент или вила или имот с голяма градина; какви са покритите рискове - например за градина земетресение или кражба може да са по-маловажни отколкото за апартамент и т.н.
Последно, но не и по значение - въпреки че самата аз съм един вид финансов посредник - Ви съветвам да прескочите посредника и да отидете директно в офис на застраховател - т.е. не в СДИ. Причината е най-вече, че посредникът само продава, при щета няма да контактувате с него и губите възможността за лична ангажираност. Освен това ще Ви продаде това, от което печели най-много и/или което му е най-лесно, а не оптималното за Вас.
Последно, че се отплесвам няколко пъти - струва си труда да се иде до офис, особено на трите компании, които Ви изброих. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт