🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 204
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Свърши. Не съм ви чела и не знам има ли фраг.
Той със сигурност няма умре, но не знам Нисан как ще успее да живее със себе си, след това, което направи...

# 196
Би убил за нея и би умрял за нея:cry:

# 197
Нези, от превода на рускините, аз разбрах, че той я кара да го намушка, за да спаси сестра си.

# 198
Да, Жаки, това го розбрах, както и всичко, което си казаха преди това,  когато говориха за убийството по принцип.
Нисан наруши принципите си, за да спаси сестра си,също както той навремето, за да спаси нея.
Ешреф е извършил първото си убийство, за да защити момичето, което дори не е знаело, че има нужда от защита. Тогава той е изгубил невинността си.
Нисан, години по-късно, намушка същото това момче, вече пораснало в мъж, в когото може би се е влюбила и ще изгуби вярата си в себе си.
Двамата са свързани не от идеална любов, а от кръг на жертви и вина, който се повтаря.
Може би по-късно тя ще разбере какво е било за него да поеме вина, да върви сам, да мълчи с години…
И ми е много интересно как ще реагира.

# 199
Да така е Нези, ще видим как ще реагира!

Ето момента

# 200
На мен ми направи впечатление реакцията на другите две жени. Едната ликуваше, а другата беше ужасена, че човекът, който обича ще умре.

Решението на Нисан може да изглежда като най-правилното, но дали всеки би го направил.
На мен всъщност ми се стори, че той не ѝ сочеше точно там. Не знам дали пак не прояви самоинициатива.

# 201
Тя комисарката направо ще умре преди него, чак ми дожаля като й гледах ужаса в очите.

# 202
Може би той и посочи мястото, на което да го намушка, защото знаеше, че така няма да умре.
В този момент Ешреф  не беше жертвата, той беше спасителят. Но не на себе си. На нея.
Когато тя го намушка, той понесе болката, защото вече беше избрал да я облекчи от вината.
Беше видял страха и, ужаса в очите и, знаеше какво ще и струва да го направи.
И затова и даде кураж.
И тук идва най-трагичното —той уби първия човек в името на нея.
Тя почти уби него в името на сестра си.
И двамата платиха с част от душата си.
Много силна сцена!
А Нисан дали ще си прости някога?
Само ако разбере какво точно е била за него, и че той е убил заради нея...
 В момента, в който разбере,  в нея ще се сблъскат две истини, че тя никога не го е познавала  и, че всичко, което се е случило, е било белязано от любов, която е била твърде луда, за да бъде спасена.
А може би Ешреф, по някакъв извратен начин, прие това като изкупление. За всичко, което е направил. За болката, която и е причинил. За това, че я е въвлякъл в собствения си мрак.
Реакцията на Чийgем беше очаквана- тя го обича!
Според мен тя затова се впусна да помага на Нисан, защото разбра какво искат от нея.

# 203
Аз също мисля, че тя не го намушка там, където той й показа. А дали не е искала наистина да го убие?

Още не са пуснали 4 епизод в Ютуб.

# 204
# 205
Аз също мисля, че тя не го намушка там, където той й показа. А дали не е искала наистина да го убие?

Още не са пуснали 4 епизод в Ютуб.

Така изглежда, да, но не знам дали е търсен ефект или просто не можа да улучи точното място.
Ако той е посочил място, на което, ако го намушка няма да умре, тя не знае това.
В паниката забива ножа, някъде там.
Защото тя не го е направи от омраза или от желание за отмъщение. Направи го  под натиск, заради любовта към сестра си. Това беше ултиматум, капан, който е използва най-силното и оръжие — любовта — срещу самата нея.
Но, ако Ешреф не е имал нищо против да умре? Thinking

# 206
Ели, това не е фрага за 5 епизод. Това е направено от някой фен. Фраговете ги слагат първо на официалните канали, а там няма. Качиха целия епизода в YouTube.

# 207
Не знам вече какво да мисля, Нези!
Ще видим какво е станало всъщност, дали е от паника или нарочно!

Вижте каква хубаво заснета сцена

# 208
Като гледам сега гифовете и май е доста точно. Да, не е точно там, но е много близо. Да не забравяме, че тя не е трениран касапин

Жаки, аз същото си мислих. Този сериал е заснет с голямо желание и старание. Изпипват го много. Прави се с мисъл.

# 209
Като гледам сега гифовете и май е доста точно. Да, не е точно там, но е много близо. Да не забравяме, че тя не е трениран касапин
Точно това имам предвид и аз.
Тя няма как да се премери точно, а и не е лесно да забиеш нож в човек.
Епизода ми хареса. Има много неща, върху, които да се разсъждава.
Имаше и много разговори, казаха се доста неща.
Показаха ни част от миналото на "професора". Явно за това е лежал в затвора.
Той отиде в дома си, където е живял щастливо, с бившата си жена и си спомни всичко. После Мюслюм го попита защо е отишъл, дали защото и е простил, а той каза, че не и е простил, просто му липсва.
Още един разговор между Ешреф и Гюрдал ми направи впечатление.
Гюрдал му каза, че години наред търси Руя и те са го приемали, защото тя е била някаква негова мечта, блян. Но това тук е различно.
Нисан е истинска. Красива жена. Каза му да не се влюбва.
Защото влюбения мъж е слаб.
Каза "виж ме мен, аз може да съм с различни жени, но не си позволявам да се влюбя."
Но той не знае, че е закъснял с този разговор, защото Ешреф вече е влюбен. (според мен)
Колкото до това,че влюбиния мъж е слаб, съм съгласна, че в техния свят това би го направило уязвим. А иначе истината е, че само силен мъж може да си позволи да обича истински.
Да бъде открит, да се довери, да се разкрие,това изисква повече смелост, отколкото да натиснеш спусък.
Любовта не прави мъжа слаб.
Прави го човек.
За сега ви казвам лека нощ, ще разнищим серията през следващите дни.
Благодаря, за всичко, което донесохте тази вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт