🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 207
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Над 50 хиляди са гледали на живо
Някой знае ли, дали това са много?

Скрит текст:
Само се чудех кога ще ни изкопират с преведените сцени от рускините!
Е, незакъсняха много, само 3 епизода и малко....жалка картинка!

# 211
Добро утро!

Едно горчиво кафе от мен, че днес ще е трудно да си отворим очите.

И един Чаатай, който носи слънце.

В тази серия имаше много триъгълници. То даже не са и триъгълници.
Ешреф, Руя и Нисан.
Ешреф, Нисан и Чийдем.
Ешреф, Нисан и Кадир.
На Гюрдал са сложни фигури, многоъгълници.
Колко бесен беше само, че Нисан е в колата на Кадир. И че той не му вдигна. Нямам търпение да изгледам всичко с превод.

# 212
Добро утро, на Велики четвъртък!

Да, днес ставането е една идея по-трудно.
Вчерашния епизод ми хареса, с малки изключения.
Отново бих казала,че действията бяха по-силни от диалозите. Въпреки, че се казаха много неща.
На моменти ми беше малко муден, но като се замисля, че това е реалното темпо, с което се развиват нещата, спирам да мисля така.
Хубавото в цялото работа, е, че знаем, че Ешреф няма да умре. Сега.
Нисан събра сили и направи нещо, което ще носи като белег,но не на ръката си, а в душата.
Според вас, дали точно тук започва истинската и трансформация. От момиче, което вярва в светлината, в жена, която е вкусила от мрака. И няма връщане назад.
Когато говориха с Ешреф, тя му каза, че това не е нейния свят, че тя никога не би убила човек, (на което той отговори, да не казва големи приказки),че е просто една певица.
А Ешреф и каза, че тя вече не е просто певица и времето ще покаже каква е.
Този разговор и последвалите събития бяха обвързани много добре и това ми хареса.
 В Ешреф и Нисан има някаква  болезнена симетрия.
Двама души, които се превърнаха в обратното на себе си – не защото са слаби, а защото любовта им е била по-силна от морала им.(неговата към Руя,  нейната -към сестра и)
Не мисля, че някога  ще могат да се обичат по начин, по който ще искат.
 Но може би… ще се разпознаят в тъмнината един на друг.
И това е по-дълбоко от всяка романтика.
Чакам със свито сърце рейтингите.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 213
Добро утро! Coffee

Гери, благодаря за кафенцето, всички имаме нужда от него!

Да си го изпием с Ешреф бей!

Ето превода от Плейтубето
https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 4cVDZF0fGbnG.html

# 214
Добро утро,  момичета!
Гери, на кафенеце съм, благодаря!
Снощи ви четох и изгледах откъсите с руските субтитри. Благодаря, момичета! Е, нямам търпение да го изгледам. Снощи до късно търсих в you tube, нищо  не намерих на мен трябва да ми е със субтитри - английски, руски, български. Абе, и с турския бая се оправям, но като става въпрос за проект на Чачо,  всичко трябва да разбирам.
Края и аз го изгледах, с ножа, още не мога да го осмисля. Такава борба със себе си, Нисан! Сцените, които изгледах - майсторството си личи, всички играят много добре, отлично!
Жаки, благодаря за линка!
Днес и яйца ще боядисваме, желателно да е рано и да е хапнах нещо човека който ще стартира с яйцата, да е сит!
И да не забравите, червеното винаги е първо!😀

Щастлив ден!

# 215
Гледам и в СМ има доволни от серията, освен разтягането на отвличането.

Скрит текст:
Оная, където не ни чете и не преписва, пак влезна в обяснителен режим....смешка!

# 216
Момичета!!! Добри сме!!! Hands Muscle

# 217
Малеее, Османа го сложихме в малкия си джоб!
Ние сме единственият сериал със зелени стрелкички

# 218
Един добър ден винаги започва с три неща - усмивка, надежда и кафе.
Останалото ще дойде.
Добро утро!

Искрено се радвам на риакцията на комисарката. Тя милата мн иска да я обичат и от яд се е самозабравила. Хайде сега да видим, като се сбъдват глупостите й, как ще издържи на това. При мисълта,че  ще загуби любимия, сърцето й спря:)

Скрит текст:
Благодаря Жаки!  Повече сили и кураж, надявам се този прословут имунитет да го изградят все някога.

# 219
Само какъв рейтинг и на озета

Най-популярните актьори на екрана! (9-15 април)

# 220
Здравейте момичета  на Велики четвъртък Simple Smile
Ехаа, каквър рейтинг Simple Smile

Жаки, не хаби нерви 😉   има плагиатство  и това  си е....

Нинка, за 1 ви клас ще имаш здрави деца Simple Smile
Така ми каза една докторка преди години....
Кураж и търпение....

Един прекрасен ден ви желая ...

# 221
Направо сме окрали рейтинга на конкурентите. Супер. То само озета има цифри като на първи епизод.
Браво!
Заслужиха си го.
Наистина добра серия. Нямаше почти нищо излишно.

# 222
Всички са доволни и са се включили в благодарностите

Скрит текст:
Нани, няма проблем нека плагиатстват, това означава, че ни харесват, ама да не се правят на "света вода ненапита" и как не ни четяли.

# 223
Много се радвам за рейтинга!
Браво!
Очакванията ми се сбъдват!

Скрит текст:
Нинче, бързо оздравяване на децата! Всичко отминава и това ще отмине!

# 224
Боядисвах си яйцата и ми беше празнично, а този рейтинг ми вдигна още повече настроението! Kissing Heart
Толкова се радвам за Чаатай!!!
За него вече не знам какво да кажа, освен, че за пореден път ме остави без думи!(а аз рядко оставам без думи  Joy)
Но той не просто играе роля,той пак изживява емоциите на героя си.Героите, които избира са многопластови, с вътрешни борби и силни лични истории. Обичам ги!!! Heart
Много ми харесво това класическо разказване на историята, силните драматични линии и разбира се- персонажите.
Тук нямаме  сложен и пресилен сюжет, тук сценариста е заложил  на реални човешки драми- семейни, невъзможни любови, предателства и прошка.
Това също  прави историята по-близка до зрителите.
За разлика от повечето сериали, които бързат с развитието на сюжета, тук си позволяват да изграждат героите и отношенията им по-плавно и естествено, а това води до по-силна емоционална връзка със зрителите.
Заслужен успех! Hands ClapHands ClapHands Clap

Скрит текст:
Нинче, ужасно е да са ти болни децата! Въоръжи се с търпение! И това ще мине! Гуш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт