🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 20 365
  • 736
  •   2
Отговори
# 225
Аз обещах вчера да ви покажа една среща Simple Smile

Това е Йоана, която участва в  Ергенът /миналата година/  тя е стюардеса и сподели за
нейната среща с Онур Туна Simple Smile
Пожелавам и другия път да срещне Чачи 😉

# 226
Днес ще е ден за радост и еуфория!
И споделяне на успеха! Champagne

А, когато всички го изгледат с превод, ще си го обсъждаме. Hug
Скрит текст:

Моите яйчица, боядисани за пореден път с естествени багрила.

# 227
Нани, благодаря! Онурчо си го харесвам. Колко хубава професията "стюардеса", толкова много звезди имаш шанса да срещнеш!

Нези, браво, готова си с яйцата....прекрасни са!

Пуснах си Ешрефа с бг. буквички, ами много ми харесва. Скоро не съм се кефила така на сюжет и игра. Наистина се проточва това спасяване на Афра, но другите линии, които дават през това време, умело го запълват. Стигнах до подаръка на Гюрдал със смененото име...много се смях! Просто, непоправим! Страхотно написан образ, а за играта му нямам думи. За пореден път ще кажа, че много ми харесва хумористичната нишка вплетена в историята, която най-много бълва именно от Гюрдал. Улучихме точно в десятката с този сценарист, изобщ с целият тенически състав сме топ, а като сложим и прекрасния каст, резултата е налице.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 12:51 от jackie.

# 228

Тук сме преди мача дори!!!

# 229
🚨🚨🚨Официално: Нов успех за писателя Етем Йозишик.
Сериалът “Сънят на Ешреф” се присъединява към списъка на сериалите, постигнали рейтинг на гледаемост от +7 и повече, написани от него, след сериалите “Заветът”, “Пойраз Карайел”, “Марашли” и “Организацията” 👏🏻🖤!

# 230
Имах големи очаквания към него и засега ги оправдава!
Йозъшък наистина има уникален начин да вплете болка, надежда и интрига в едно – прави героите реални, дори когато живеят в свят, пълен с опасности и символика.
И особено Ешреф! Дори само по името му личи, че той ще е центърът на вътрешната борба, на сблъсъка между миналото и настоящето.
Класика в стила на Йозъшък – мъж, заклещен в спомена за любов, която или е останала назад, или никога не е могла да бъде изречена.
Снощи имахме леко откриване и от страна на "професора ".
Надявам се да разбeрем по същия начин и по нещо за останалите от четворката.

И още нещо- мислите ли,че Гюрдал е прав и откакто се появи Нисан, Ешреф забрави за своята Руя?

# 231
Ами според мен е прав Гюрдал!
 А и те много добре се познават и зад всяко действие им е ясно какво мисли или не мисли другия!
На мен сценариста, много ми харесва, че не зацикля само на един образ, всичките са многопластови.
За всички отваря леко полека завесата. А бе много ми харесва, надмина очакванията ми. Не случайно рейтинга се вдигна толкова.

За кой сериал се говореше най-много вечерта на 16 април?                                                  
Eşref Rüya стана най-обсъжданият сериал в сряда през целия ден, като беше обект на 47 800 споделяния в социалните медии.  

# 232
Така е, Жаки. Но те и в Гаддар дадоха поле за развитие на повечето герои, а развиха само няколко. Повечето ги зарязаха.

А на всички им е ясно, че той си пада по нея. Само той не знае още. Или поне не си го е признал.

# 233
Според  мен той също вече го осъзнава. Това не означава, че му харесва.Wink
Но тя със сигурност не му е безразлична.
Ешреф — убиецът, мафиотът, човекът със студено лице и кървава история, се разкри пред Нисан. Това е началото на нещо, интересно ми е на какво?
Ще си подаде ли той на този порив или ще се съпротивлява?

# 234
Mного е вероятно, даже да не си дава сметка или да се опитва да подтиска тези чувства.

А за Гадар, направо ми е болна тема, с такава заявка тръгна, с толкова добър каст, а стана такъв провал.
Тук виждаме, колко важна роля игре главния сценарист, защото прдполагам, че има помощници.

4,4 милиона гледания за 16 часа!🔥

# 235
# 236
И мен тази сцена силно ме впечатли!
Много добра режисьорска и операторска работа!

Официално: Исторически... Исторически... Исторически... 🔝
Сериалът "Сънят на Ешреф", с четвъртия си епизод,
стана четвъртият най-високо оценен сериал в момента😰

# 237
Най-чистосърдечно завиждам на тези, които са гледали и разбирали и на тези, които са гледали с превод. Аз изгледах само 40 минути.

Много смешен ми беше моментът, в който Гюрдал разбра за отвличането на Нисан. Погледът му беше …

# 238
Няма да лъжа, много се радвам за това, че този път Чаатай уцели проекта!
Тази роля му пасва като ръкавица.
Сигурна съм, че и на него му харесва!
Тази роля ще бъде неговият следващ успех!
(не знам дали и на вас ви се случва, но аз много често виждам един пораснал Яман)
От сета

Гери, чакам да го изгледаш и да споделиш. И аз ще си пусна някои моменти, които не разбрах. Най-вече между Якуп баба и Нусрет. И между Ешреф и Нусрет.

# 239
Точно я видях тази снимка. Тук му слагат кръвта на Ешреф. Уточняват къде точно да мушка.

Общи условия

Активация на акаунт