🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 20 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Ооо, Нани, нашия Уур, тук е от другата страна....в техническия щаб!
Сладур бе, сладур!
И в Ел Турко участва!

# 256
Добро утро на Разпети Петък, добри момичета!
Много ми хареса серията, впечетлена съм от Неджип Мемели и Бюшра!
Неджип е ненадминат актьор!
Уникално балансирана серия. Впечетлиха ме доста сцени, на дивана когато Нисан и Ешреф си хванаха ръцете, толкова естествено придадена емоция -думите си паснаха към сценария. Сцената с  колите на кея самото им подреждане, направо си беше спектакъл.
И сцената която ме остави без дъх - Нисан като намушка Ешреф. Напрежението беше толкова осезаемо за всички. Едната (Нурет, май се казва Сестрата на Иззет) казва давай, Нисан беше в най- трудната си борба със себе, "Да бъде или не...", сърцето и щеше да се пръстен, Ешреф- позата му, изчистен диалог, без излишни обяснения, а темпото неумолимо.
Тази сцена толкова емоционално богата, със сърце изиграна, толкова психологически сложни образи изградиха, съвършени бяха! Всякаш всичко от преди това  ми се изпари след рази сцена. На мен много ми въздейства тоя края, продължавам да мисля и за комисарката. Несподелената и любов към Ешреф към какво ще  е тласне, към какви действия ще възприеме, все въпроси които си задавам. Може би ще промени тактиката си към Нисан да я манипулира. Много трудно ще е положението и за двете от тук насетне.
С нетърпение очаквам 5 серия, този път няма да гледам нищо предварително!
Благословен Петък!

Гери, приятно изкарване във Филибето😀

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 15:40 от eliet

# 257
Ели, права си, нетърпението нараства с всеки изминал епизод!
Както и въпросите стават все повече.
Интересно ни е кой как ще реагира.
Ще видим какво ни е подготвил Ethem Özışık.
А забелязали ли сте, че Ешреф постоянно рисува лицето на Руя?

Това, че го прави постоянно, дори когато е сам, затворен, казва всичко за дълбочината на чувствата му. Тя не е просто жена в съзнанието му, тя е  неговото убежище, идеал, нещо чисто и недостижимо, което му дава сили. Рисунките му може би са начин да я запази жива в съзнанието си, да се свърже с нея, когато реалността го отдалечава.
И затова я рисува отново и отново, не само за да я запази, а сякаш за да се задържи за тази своя най-добра, най-човешка страна.
Тя му напомня кой е можел да бъде, ако животът му беше по-различен.
Руя не е просто жена за Ешреф.
Тя е негова светлина в тъмнината, онази тиха мечта, в която се крие част от невинността му. Докато светът около него е бил наситен с насилие и предателства, Руя е останала като онзи недостижим образ на чистота и надежда.
И тук винаги ми изниква въпросът как ще реагира когато разбере, че Руя е Нисан?
Котато сънят му придобие реален човешки образ? Дали ще продължи да я обича така, след като вече знае коя е? След като вече не е само блян, а реалност?
А може би един ден Нисан ще види тези рисунки и ще се познае? Wink

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 13:13 от NeZ_9

# 258
И това, което ми прави впечатление, че все повече заприличва на Нисан.
Аз мисля, че тя ако ги види, би се познала.

Спойлер

Скрит текст:
📌Ще се гласува за изгонването на Ешреф от Сираците.
📌Ешреф няма да бъде изгонен от Сираците в крайна сметка.
📌Нисан научава местоположението на сестра си.
📌Нисан няма да влезе в затвора.

Това го вадя от скрития текст, защото ще е новина за всички.
📌Сериалът е одобрен за сезон 2.  
Сезон 1 е планиран да приключи в края на май или началото на юни.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 20:30 от jackie.

# 259
Ако това е вярно, ни очакват още 6-7 епизода. Както предположихме, може да е като "Aile".

Сериалът Eşref Rüya унищожи социалните медии с четвъртия си епизод, счупи рекорда по рейтинг
Сериалът Eşref Rüya, излъчен по Kanal D и с участието на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, стана TT в социалните медии с четвъртия си епизод и се класира на първо място с голяма разлика в категориите AB и 20+ABC

Четвъртият епизод счупи рекорд.
Сериалът Eşref Rüya, който среща зрителите на екраните на Kanal D, достигна върха на социалните медии и класациите с рейтинг с последния си епизод. Сцената, в която персонажът от сериала Нисан намушква Ешреф, предизвика широк отзвук в социалните медии и влезе в списъка на тенденциите (TT) веднага след началото на излъчването. По рейтинг това е най-гледаната продукция за деня в категориите AB и 20+ABC1.

Сериалът, който се излъчва в сряда вечер, удвои собствения си рекорд
и се състезава сам със себе си по гледаемост. Изпреварвайки конкурентите си с постигнатия дял на гледаемост, Eşref Rüya постигна забележителен успех, като удвои рейтинга си в сравнение с предишните епизоди.
Той прикова публиката към екрана с изпълнени с екшън сцени.

Събитията, които се развиха в четвъртия епизод, когато Нимет отвлече Нисан и Афра, предложиха различно напрежение във всяка сцена. Включването на героя на главния прокурор Асъм в историята накара комисар Чигдем да бъде притиснат в ъгъла. Сцената, в която Якуп Баба и Нусрет Ага се изправят лице в лице, е сред незабравимите моменти от сериала.

Гигантска продукция, гигантска сцена
Сцената, която беше заснета в пристанището Пойразкьой и в която работеше екип от 200 души, се открои като една от най-големите продукции на телевизионни сериали през последните години. В стрелбата са използвани 30 луксозни автомобила, цистерна с вода и кран. Сцената се срещна с публиката с качество, което беше толкова добро, колкото на филм.

Най-обсъжданата реплика на вечерта
, „Всички сте Ешреф Тек“, в сцената, в която къщата на Ешреф е нападната от Нусрет и хората му, беше една от най-споделяните и коментирани реплики на вечерта. Ешреф каза: „Ако вие сте племе, ние сме сираци. Думите "Ние сме най-голямото семейство в света" отекнаха в социалните мрежи.

Ден и час на излъчване
Сериалът Eşref Rüya продължава да посреща своите зрители с новите си епизоди всяка сряда от 20.00 часа по екраните на Kanal D.

Източник: CUMHA - ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ CUMHURS

# 260
4 епизод достигна 9,2 МИЛИОНА гледания в YouTube за ден и половина.

Паралел

# 261
Аз много често виждам един по-сериозен и
пораснал Яман в Ешреф.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 15:31 от NeZ_9

# 262
Точно като видях сравнението/паралела, се сетих за теб, как преди няколко дена го каза.
Ама, ако беше и Серенайка в проекта, представяш ли си какъв взрив щеше да има.....еххх, мечти!

# 263
Още един паралел или по-скоро няблюдателни фенове. Wink

# 264
Е, много ме зарадвахте с тая новина, втори сезон, Супер!
Браво, браво!
Наистина гледаме хубав сериал, личи си и работа на сценариста, толкова изпипани сцени. За главния герой, думите са излишни когато фактите говорят!
Чаатай- талант неизчерпаем!
Нези, и мен това много ме заинтригува как ли ще е реагира Ешреф като разбере истината за  Нисан-Руя!?
Какво ли ще ни изненадат, незнам!
Но, знам, че ще е много интересно.
Аз мисля, че другата серия  истината ще излезе наяве коя е Руя.

# 265
Твърде често го дават да я рисува.
Може би тя наистина ще види скиците?
Неговата реакция може да бъде смесица от шок, възхищение и тъга, защото ще осъзнае колко близо е била тя през това време, без той да знае, че вече я е срещнал.(макар, че той по някакъв начин я позна)
 А тя може първо да не повярва, да си помисли, че това е някакво недоразумение, но после ще види себе си в скиците, в начина, по който я е гледал, още преди да я познава.
За нея няма много варианти- тя ще е или силно впечатлена, или силно уплашена.
Защото, котато осъзнае, че някой е живял само заради спомена за нея, че всяка негова рисунка е била нейният образ…
…това може да я ужаси.
Не защото не може да го обикне, а защото не знае как да понесе тази отговорност.
По-интересна ми е неговата реакция.
Защото той никога не е познавал Руя.
Неговата  любов е била към бляна,  към онзи идеален образ, в който е скрил всичко, което му липсва.
Но когато този образ оживее — с глас, с минало, със страхове и несъвършенства? Любовта му  ще  бъде изправена пред изпитание.
Интересно ми е дали ще оцелее, или ще се разпадне пред реалността.

# 266
Според мен ще оцелее дори по-силна ще стане, така мисля аз.

# 267
Аз мисля, че в първият момент, ще се уплаши, даже ще избяга, но впоследствие ще дойде и нейното влюбване, а как ще завърши, един господ знае!

Аз чакам фраг!

# 268
Момичета, май ще има фраг.
Аз съм при бебчо, но при първа възможност ще го чуя и ще го преведа
А на вас разчитам да го донесете. Hug

# 269
Бързо включване от мен

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 22:42 от gerryto_2

Общи условия

Активация на акаунт