🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 165
  • 736
  •   2
Отговори
# 45

Eşref Rüya Епизод 4 Трейлър 2 | „Нито един косъм от главата на Ешреф няма да пострада!“

Нисан: Аз например не мога да убия никого...  Искам да кажа, не мога.

Ешреф: Прочувствена реч.

Нисан: Толкова съм отчаяна.

Нисан: Вие май сте приятел на Ешреф бей.

Кадир: Като братя сме.

Нисан: Ако искате, можете да ме оставите някъде.

Кадир: Не  мога да оставя една жена сама.
Особено жена като теб.

Якуп Баба: Ти ни смяташе за сираци, Нусрет. Ако един косъм от главата на Ешреф бъде повреден, вие...

Ешреф: Обажда ли се е някой?
Дай си телефона.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 23:42 от NeZ_9

# 46
Супер фраг!
Чачо, както винаги възхитителен....каква игра тяло и очи само!

Скрит текст:
Вергов и на мен ми прави много добро впечатление в това предаване...много знаещ

# 47
Наистина стрaхотен фраг!
Якуп Баба най-накрая се прояви като главата на организацията. Точно коментирах, че е само фигурант.
Очевидно Ешреф сериозно подозира Нисан.
Става много интересно!
От Инстаграм стори на Демет

Скрит текст:
Ели, толкова ми беше хубаво с всички вас в Истанбул! С удоволствие бих го повторила, но след снимката с Чачо, моя мъж не мисли така. Joy
Да поздравиш и ти твоята приятелка,  беше много готина!

# 48
Загледах се в Капките, а те нов фраг пуснали.
Дали ще я хване? Дали ревнува като я видя с Кадир? Дали всички сираци ще се обърнат прот “брат” си?
Защо махат автоматичния превод дори на фраговете?

Нези, аз Мустафа си го следвам.
Много благодаря за превода!!!

Относно срещата с Чаатай, още всичко ми се струва много нереално. Сякаш бях влезнала аз във филма, не можех да повярвам.
Аз на семейството съм обещала да го водя в Истанбул. Ама с тях няма шанс да преследвам актьори по сетове Stuck Out Tongue Winking Eye Това само с други луди глави може да се прави.
Скрит текст:
Жената на Калин е голама красавица и на живо. Много поздрави да ѝ пратиш, Нези. Много гадно, че така се е разстроило детето.
Моя мъж познава бившата жена на Вергов. Него самия не го познава. А аз винаги много съм го харесвала. Сега проверих, че е на 54, но пак си е много хубав мъж. И изобщо не му личат.
Иначе като малка много харесвах Борко Чучков. Той нали беше спечелил един конкурс за песни в Италия с песен на баща си. То си е било като да харесвам някоя звезда.

В капките вече имам чувството, че са им нагласили тези изпълнил вители за имитация. На някой просто няма какво толкова да дадат
[/spoiler

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 00:15 от gerryto_2

# 49
Гледах пак фрага.
Обаче си мисля, че изглежда твърде рано Ешреф да разбере истината.
Ако подозира нещо, ясно е, че ще се опита да разбере какво се случва. Има няколко пътя оттук: Нисан му признава и двамата ще се опитат да поведат Чийдем по грешния път. Не мисля, че Ешреф ще отблъсне Нисан за това, защото вече е ясно, че изпитва определени чувства към нея. Вторият начин е, че Нисан може да успее да обясни какво се случва и да се измъкне от кашата. Съществува и възможността Ешреф да вярва, че Чийдем тормози Нисан, защото тя е около него, но той не приема факта, че тя го е предала, а вярва, че Чийдем се опитва да я вербува, за да получи информация за него. Има много възможности и наистина съм любопитна докъде ще доведе сценарият.
Скрит текст:
Гери, ще и предам. Blush
Иначе съм съгласна с теб, че това със семейството няма как да се случи.
За Капките и аз отдавна имам съмнения,че си нагласят нещата.
Чучков и аз го харесвах като малък, но сега нещо не ми е много симпатичен...

# 50

Нези да не отваря
Скрит текст:
📌Садък и Сунгур ще продадат Кадир на Якуп

📌Якуп няма да убие Кадир. Той ще го предупреди

📌Кадир скоро ще бъде изгонен от бандата на сираците

# 51
Аууу,Жаки, това е много гадно!
Подлагаш любопитството ми на изпитание. Grinning
Но, ще издържа!
От сета

А Нисан толкова ли е наивна да вярва,че може да убие мъж, като го бутна от терасата??? Thinking

# 52
Супер наивна!
Ама и тоя Кадир, голям мръсник!
Сега Нисан, между Кадир и Ешреф ли ще е посредник...много глупава ще излезе!

# 53
Фрага с БГ превод, благодарение на Нези.

https://x.com/i/status/1911559131468619964

# 54
Добро утро! Coffee

Цвети, Нези, благодаря ви за буквичките!

Днес или утре очакваме и озета.
Подозирам, че ни очаква доста интересна серия.
Нисан навлиза в доста дълбоки води. Да видим ще успее ли да излезне чиста.
Съмненията на Ешреф срещу нея се засилват.
Хайде да идва срядата!

Хубава седмица!

# 55
Добро утро!

Сериалът продължава да изследва
темите за предателството, прошката и
борбата между любовта и дълга. Ешреф и Нисан  се изправят пред трудни решения, които ще определят бъдещето им и ще
разкрият истинските им лица.
Сега отивам да изпия кафето, което Жаки поднесе и ще пиша пак за нещата, които си мисля, след снощния фраг.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 56
Добро утро!

За мен беше изненада, че вчера пуснаха фраг. Дано да няма и трети, че имаме цялата серия ще е разказана.

Нези, тази рисунка я искам. Много е добра. Вчера ти попита дали не виждаме нещо странно в това, че сестрата и ученият са все заедно. Аз не виждам нищо романтично. Но ми се струва, че те просто имат общ език. Мюсюлмани и Гюрдал имат малко по-различни интереси.

# 57
Добро утро!
Изгледах фрага, благодаря за буквичките момичета!
Мисля, че Нисан изпълнява поръчките на комисарката и се опитва да е в близост до него уж демонстративно, но започва да се изпитва чувства както и преди го коментираме. Всеки път ще се чувства разколебана и чувствата ще наделяват.
Кадир ще играе двойна игра, той си я играе. Според мен я използва без тя да се усети - мил, с обноски, представя се за брат на Ешреф, а пред Ешреф погрижил се за момичето, защото е видял, че с нея.
Сцената с телефона, така гледайки на пръв поглед Ешреф се усъмнил в Нисан и разкрива какартите, но според мен ще е нещо от рода той да предаде послание по телефона на тия дето ги отвлекоха. Все пак Ешреф ще я спаси.
Интересно взе да става, все повече.

Весела и щастлива Великденска седмица!

# 58
Пак са имали нощни снимки.

Много ми харесва операторската работа в този сериал!

# 59
Знаете, че обичам да се фокусирам върху някоя сцена, която ми е направила впечатление. От фрага вчера, това е сцената на терасата с Ешреф и Нисан.
Първо, не очаквах,че Нисан ще събере смелост да убие Ешреф,  още повече, след като той я спасява.

Но Нисан има една мисия- да опази сестра си.
Сблъсъкът и с Ешреф я обърква, защото тя не го възприема като враг.
Той и показа човешкото в себе си.
И колкото повече навлиза в света му, толкова по-разкъсана става.
Сцената на терасата е ключова -символ
на момент, в който тя преминава границата между дълг и чувство.
И тъй като най-малкото физически невъзможно ми се струва една жена да успее да бутне мъж през терасата, трябва да търсим символиката на тази  сцена.
 Тя би могла да бъде- ръбът между живота и смъртта.
Терасата символизира границата:
Физически – между земята (живота) и празното пространство (смъртта).
Емоционално – между доверието и предателството, прошката и отмъщението. Нисан буквално застава на ръба на морала. Тя трябва да избере дали да извърши убийство или да запази човечността си.

След проваления опит за убийство, Нисан го прегръща. Тази прегръдка беше като опит от нейна страна да го "обезоръжи" чрез емоционалност.
Плач и откровение, прегръдка, всичко това  може да е израз на вина и опит за изкупление от нейна страна.
Въпреки че, по-скоро това е илюзия за близост.Докосват се, но душите им са далеч една от друга, защото истината между тях е неразкрита.
Планът на Нисан се проваля, защото той се обръща в последния момент.
След като е разкрита или осъзнава, че не може да го убие така, тя  прибягна до емоционална манипулация, това говори за съобразителност, значи не е глупава.
Той, макар и да я прегръща, изглежда подозрителен или нащрек.
Не е толкова лесно да го излъжеш.
Може би знае или усеща какво е искала да направи.
На вас как ви се стори тази сцена?
Аз вече наистина нямам търпение да дойде сряда.

Общи условия

Активация на акаунт