🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Нези, след този обстоен анализ, какво може да добави човек.
С всяка една дума съм съгласна!

Класирането на ИМДб към 14.04 25г.

# 61
Здравейте момичета,
Благодаря за всичко споделено,  Simple Smile
Едно кафе от мен, бързам да отметна реала, за да намеря повече време за виртуала Simple Smile 

Нези,
много красива рисунка  Simple Smile

# 62
Средни рейтинги на серия на канал D 💥

Рейтинг на повторението от вчера следобед

# 63

Мълчанието на Чаатай Улусой е по-силно от всякакви думи.
В тази сцена липсват дълги диалози и това още повече подсилва напрежението.
Мълчанието му показва тежестта на неизказаното.
То крещи повече от всяка заплаха — и за зрителя, и за героите.
Уникален е!!! Heart

# 64
Много добър образ прави Чачо!

Всички вие, Eşref Tek! Последните 2 дни.

# 65
Серенай се появи.
Първо на летище с нейния любим Мерт

И после с фенка

# 66
Привет и от мен.
Изгледах пак трите епизода с български превод и някои неща ми направиха впечатление, които преди това не.
Напрамер в първи епизод Нисан използаше информацията за сираците и каза, че и тя е сирак, за да могат да я вземат на работа.
Шефът на полицията ми се стори близък с този Несут ли беше (бащата на Иззет). Някакси го разбрах ти можеш да правиш каквото си поискаш, пък Ешреф не може.

А за сряда нямам търпение... Много силно се надявам Нисан да каже всичко на Ешреф, но не мисля, че му има чак такова доверие и според мен ще го завърти нещо, че я гонят от вкъщи, няма пари, групата ѝ не искат да пеят.

Интересно как ще излезе от ситуацията и с телефона, а и тя нали си я беше записала Ç, а на телефона седеше непознат номер, та ще видим дали е баш така както ни го представят във фрага.

# 67
Аз това не съм го забелязала, шефът на полицията да клони към на Иззет' баща, но има логика. Той самият шеф е много амбициран да заловят Ешреф.
Нисанче, тя се подаде на манипулации трудничко ще и е, от тук насетне. За сега е крехка, слаба, чуди се как да постъпи, все на камък удря, но пък е добра. Иска ми  се малко по-силни черти да и вкарат в образа - по-решитлна и смела.

Уникален Чаатай!

Хем се радвам  да го гледам, хем страдам с героя му.

# 68
Lale, благодаря ти! Hug
В интерес на истината и аз не съм забелязала полицейския началник да има предпочитания към Нусрет.
По-скоро предупреди и двамата, че той представлява държавата и съответно той ще има последната дума.
Очевидно има опит с вендети между отделните мафиотски организации.
Не,че те се трогнаха, но това е друга тема.
Ели, според мен образа на Нисан не е на слаба жена.
За мен тя е умна, емоционално разкъсана, със силно чувство за справедливост.
Изключително добра в прикриване на истинските си чувства, но уязвима, когато остане сама.
Със сигурност ще има още черти от характера и, с които тепърва ще се запознаем.
Ешреф от своя страна е спокоен, изключително наблюдателен и стратегически мислещ. Ето защо си мисля, че вече подозира Нисан.
В началото на сериала Ешреф изглеждаше като човек, който контролира всичко — и хора, и ситуации. Но срещата му с Нисан разклати тази стабилност. С времето започнаха да  се разкриват пластове от вина, желание за изкупление и страх от близост.
С подозрението, че тя иска да го убие, ще се появи истинската му дилема- дали да и се довери или да се защити.
И двамата са привлечени един от друг, но обстоятелствата и тайните ги поставят в непрекъсната конфронтация.(която може би сега започва)
 Не знам дали е заради края, коайто ни е известен, но имам усещане, че връзката им ще  е обречена.
Нущо като Ромео и Жулиета, но в свят на престъпления и прикрития.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 16:23 от NeZ_9

# 69
Той шефа на полицията ги предупреди и двамата, че не са над закона. Той естествено знае кои са и какви ги вършат и им даде да разберат, че ще бъдат наблюдавани. До този момент Нисан нито я виждам силна, нито умна. Ние още не знаем през какво е минала, защото досега не са ни показали нищо от нейния живот, освен от ретроспекцията на Ешреф, което за нас са само догадки. По натам може и да й подсилят образа, но засега за мен е доста слаб.

# 70

Ето една снимка, която открих. От 31.03 е или поне тогава е качено Simple Smile

# 71
За първи път влизаме в топ 10 на седмичната класация и в трите категории

# 72

Жаки, аз не мога да я определя като слаба, поне от видяното до тук.
Имайки предвид как се е стекъл живота и, мисля, че се е справила добре и е самостоятелна.
Съдейки по това, че постоянно повтаря "Стига вече Афра" "Престани вече, Афра", не и е било лесно със сестра и, но прави всичко, което е по силите и за нея.
Ако не се лъжа самата тя няма някакво по-специално образование, но държи сестра и да учи. Сега се страхува от мафията, но пое риска, пак заради сестра си.
Начина, по който говори с Ешреф, също е показателен.
Не знам...за мен поне за мен не е слаба.
Мисля,че образа и ще е динамичен и ще претърпи трансформации.
Лале, това с номера, който и звъни по телефона мен също ме озадачава.
Но фраговете винаги са объркващи и това е добре. Wink

# 73
Извинявайте ама какъв е този рейтинг. Този сериал дори не съм го чувала. Виждате какви двуцифрени числа показва.

И аз не мисля, че Нисан е слаба. Много ѝ знае устата, хич не си мълчи. Не се подчинява и това я вкарва в проблеми. Иначе само щеше да си мълчи и да изпълнява покорно.

Лале, аз това за бащата на Изет го бях решила преди превода. Сега ръкостискането беше по-скоро като договорка да не прекрачват закона. Много.
Снимката според мен е от разходката им сред сиропиталището. Но от почивка от сета, защото той си пафка, а тя е с халатче.

Нези, това с терасата не го бях мислила като толкова символично. По-скоро люлките бяха като препратка към погубеното им детство.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 20:08 от gerryto_2

# 74
Въпрос на възприятие. Явно мен не може да ме убеди.

За сметка на това, пък играта на тия тримата е доста убедителна

Забелязахте ли, че на Сюмейе сериала в Тотала е по-висок от нашия.

Общи условия

Активация на акаунт