🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Coffee

Гери, според мен също ще прострелят сирачето. Сега въпроса е дали ще оцелее.
Ясно, че целта е "Тримата от запаса"...операция "да му отрежат крилата" е в ход. Ама що за глупост да стреляш на футболното игрище. Те тримата почти непрекъснато са заедно. Има къде, къде по-добри и удобни места, а не да стреляш по бягащи хора.

# 586
Добро утро!

Жаки, сигурно на игрището са били най-уязвими и могат да ги стрелят отдалеч в тъмното и никой да не ги види. Дано се оправи детето, ако е то изобщо. Ама тук Кадир има голяма вина, защото той май съдейства.

Аз още не съм намерила време да изгледам с превод. Само първите 20 мин. Нисан точно влезе при Ешреф да го види как е.
Гюрдал много вика. И на Ешреф вика, и на Нисан вика. Много сладко ми стана като сестра му каза на професора, че е прав, а не на него.

# 587
Гери, така е, ама там има най-голяма вероятност да не уцелиш целта.

А Гюрдал е луд и импулсивен. Това си му е същността. Той друг начин на изразяване няма. А и Нисан му е черна, защото усеща как Ешреф я гледа по друг начин, той се опасява, че по този начин Ешреф ще залитне и стане уязвим, което не могат да си позволят.
Малко са му повече децибелите, но ми е много сладък като се ядоса. А сестра му, ми е много свеж женски образ. Досега само тя не ме е издразнила от жените.

Е не е ли сладък?

# 588
Добро утро, Момичета
Напълно съм съгласна, супер е Гюрдал... Simple Smile
Въобще 4 ката са много добър избор, Simple Smile
На Чачо с  мъжкия каст е много приятно да се гледа сработването.... като Мъжете в черно в Меджезира, като в Ичарде....
Неджип ме спечели, голям талант е...

# 589
Добро утро!
Гери, естествено, че Кадир е виновен. Той каза:"отрежете му ръцете и крилата на Ешреф"  и спомена тримата.
Ох, много е противен. Стигнах до половината снощи.
Гюрдал е страхотен и аз все повече го харесвам.

# 590
Нани, и в Гаддар му се получиха мъжките приятелства. Женските няма какво да ги обсъждаме отново. Но с Вълчо, с Каинчо, с Мениджра, с онзи лудия Месут. Получаваше му се.

Вчера някой се оплакваше, че му е било нереално това с намушкването и последвалото спасяване. Мда. Как ги проследи? Той е следял тях, него Чийдем го е следяла. Абе цял керван.
Аз пък се радвам, че не я накараха Нисан да го шие. Първо го намушква, после си го зашива. Щеше да му е за трети път да го шие жена в сериал.
А и като се замисля, това с раняванията ако го правят на всеки 2-3 серии ще е прекалено.
Сега нали дават ОС и се сетих, че там го раняваха често. За момче от елита веднъж катастрофира и два пъти го прострелваха. Сега се сетих, че нали и Фериа го ши като го наряза.
В Medcezir поне два пъти го раниха. Ако някой помни повече да каже. Веднъж го простреляха, втори път го намушка Оркун в последната серия. Отвличанията не ги броим. То там нямаше неотвлечен персонаж.
В Icerde го раниха също поне веднъж и то тежко. В Гаддар също го раниха освен шев и кройката на Айдън.
Май само в Джентълмена го помилваха и единствено разни жени го пошляпваха.
Обаче едно е сигурно, ако не се е възстановил в рамките на същия ден, до 2 дни и вече тича.

# 591
Не подозирах, че снимат толкова малко напред. Предполагах, че вече са към последните серии 10-11-та, ако е верен слухът, че ще са 11.

Кадир още от първи епизод не ми е симпатичен, има нещо много хитро, злобно и завистливо в него.

Разбираемо е, че Гюрдал се дразни на Нисан. Вижда, че Ешреф се влюбва в нея, а любовта ни ката да оглупеем и да правим грешки. В техният свят грешките са погубени животи, затова се опитва да го предпази. Едва ли ще успее 🤞

Вие мислите, че е простреляно момчето, което разказва историята?

# 592
А всъщност това ли момче разказва историята или ние така решихме?
Нещо ми се губи този момент.

На Кадир, и физиономията, и гласа му са като на гадняр...много добре подбран актьор. С лекота се справя. А този до него така и не разбрах какъв го играе....като отдушник ли е, какво е? Хич не я разбирам ролята му, поне да му беше шофьор.

На мен във фрага ми направи впечатление, че Ешреф преди да захвърли папката със снимките на Нисан, като че ли имаше момент на задържане на погледа. Дали все пак не ги е погледнал?

Гери, разсмя ме!

# 593
Гери,
Разсмя ме , Simple Smile
Дааа, на Чачи мъжките партньорства добре му се получават ....
Подсети ме за Фериа как го шиеше Simple Smile))

# 594
На нещо интересно попаднах в серията, когато отиваха на вечерята Ешреф, Кадир и Якуп баба
Дали не е препратка към нашата Нези...как мислите?

Харесали са името на Нези май. Значи е направила много силно впечатление на срещата.

# 595
В главата ми момчето е разказвачът, понеже той разказа от неговата гледна точка в първи епизод как се запознават, винаги като говори, се обръща с "батко Ешреф" и гласът си остана същия, но може само аз да си мисля така. Smile

Съгласна съм, че актьорът, който играе Кадир е подбран перфектно. Както и Чийдем. Щом "лошите" провокират емоции у нас, значи работата е свършена добре.

На мен не ми направи впечатление да се заглежда в папката сякаш. Метна си я. Ще видим колко ще ни измъчат преди да разбере Ешреф истината.

# 596
То някак си бързо премина, просто имам усеещането, че е кадър преди това, ама това ми е като усещане, а не че го виждам буквално.
Спомням си, че още в началото го преписахме гласа на момчето, ама забравих как стигнахме до този извод.

Цвети,  точно това си помислих...случайно ли е името Нези в серията!
Май няма случайни неща!

# 597
  • Ямбол
Добър ден момичета.Казвам се Росица.Аз също гледам Мечтата на Ешреф.Много ми харесва сериала.Бих искала да се включа в групата и да си коментираме заедно.Разбира се ако няма проблем.Пожелавам ви хубав ден!

# 598
Роси, добре дошла!
Винаги е по-интересно като има повече пишещи и гледни точки!
Много ме радва и факта, че се увеличават феновете на сериала, защото наистина си заслужава!

Една интересна статистика:

Официално: никой не бие Херкай!
Рекордът остава абсолютно ненадминат.

От 12 април 2019 г. Hercai остава единственият турски сериал в историята, достигнал 1 милион абонати в YouTube и постигна това с едва 5 епизода, излъчени само за 28 дни.

Този сезон Eşref Rüya беше последната продукция с реален шанс да преодолее този крайъгълен камък, но не успя да го направи. Достигна 885 000 абонати за 35 дни с 5 излъчени епизода, важно постижение, но недостатъчно за преодоляване на феномена.

Рекордът остава изключително притежание на Hercai.

Всички знаем каква сила беше и е Вятърничав!
За мен е чест да ни сравняват с него!

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:44 от jackie.

# 599
Добре дошла, Роси! Естествено, че искаме да коментираш с нас.

Мисля, че при покупката на игрищито гласът казва и така се забознах с Ешреф. Затова си мисля, че е сирачето. И ако е така, това значи, че сирачето ще се спаси. Ако изобщо то е ранено. Но само него не видях в суматохата. Иначе не го видях то да лежи.

Ще е емоционална серия, това ни е ясно. След целувката има и разговор. Има и ранено дете. Среща с Чийдем. Абе ще ни разчувстват в следващия епизод явно.

Иначе за това колко серии има снимани се сещам, че ние като бяхме там си мислех, че поне в 3-4 серия ще са тези сцени. Оказа се във втора. Мислех, че онази седмица която пропуснаха, ще наваксат поне с една серия, но очевидно не е така. Имат само една серия аванс. В тази връзка попаднах на клипчета как Арас играе със счупен крак. То не може да спрат само щото главния герой е пострадал. Шегували сме се, че ако има някакво пътуване главния го прострелват и лежи една серия в болница. Ама това е само за една серия.

Общи условия

Активация на акаунт