🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Да. В предната стори от екипа ѝ поднасят торта. Става на 12.
Във видеото тя свири, а те пеят Бохемска рапсодия. Много са сладки.

# 616
Това момиченце е късметлийче!
Може безпрепятствено да си ходи на снимачната площадка.
Ето ги сторитата за РД
Да е жива и здрава! Birthday

# 617
  • Ямбол
Така хайде да попиша и аз малко... Момчето,което е разказвача е същото момче на което Ешреф купи футболното игрище.Първи епизод започва уж с края на сериала,който е много тъжен и се казва,че Ешреф умира много млад.Мисля си,че може края да се окаже съвсем друг,а това което виждаме да не е истинския край поне на мен така ми се иска де.Този капан който е бил устроен за него може да не е от Нисан и полицията,ами да е от Кадир и Нусрет.Но съдейки по думите на разказвача най вероятно е Нисан.Ясно е че играта, с която се захвана Нисан ще изгори и нея и него.Впрочем бандата на Ешреф е много яка.Особенно Гюрдал много ме кефи.Особенно като се развика голям образ е напомня ми на (Кязъм от Рибарче и той беше такъв образ) отвътре му идва както се казва.Триото са крилата и ръцете на Ешреф .Впрочем Г-жа Хафизе и тя е много сладка как се грижи за всички в имението милата.Ърмак е голяма мацка мисля,че ще стане добра приятелка с Нисан.
Саундтрака на сериала е трепач много добре си подбират музиката.Сценаристите са много добри пишат хубави сцени и има последователност в сериала. Много добре са подбрани думите ,който си разменят Нисан и Ешреф през цялото време особенно последния им разговор на по чашка питие.Харесва ми сериала,грабна ме определено.Има някаква дълбочина в сериала и има много поуки.Стойностен проект е дано продължава да има успехи занапред. Татко Якуб нали спретна "тайната вечеря на помирението " между двете му деца ,ама няма да стане.Не само,че няма да могат да разделят кой ще оглави Сираците,ами и кой ще вземе момичето.Писано им е да бъдат врагове.Кадир добре си играе ролята щом успява да жегне с играта си.Ама Ешреф си е Ешреф сега какво да кажа дай боже на всяка жена такъв мафиот,който да отваря вратата на колата всеки път,сърцето му обича само веднъж,помага на сирачета и бедни хора.Убива лошите и взима от богатите.Наказва несправедливостта и помага на нуждаещите се.Незнам дали той си търси Ruya -мечта,ама той си е мечта за доста жени 🤔. Нисан е голяма сладурана и тя.Пасват си като двойка.Мисля си какъв сблъсък ще стане,когато Ешреф научи за Нисан цялата истина,а тя разбере,че човека в който се е влюбила е същото онова момче,което я е спасило в онази вечер и му е коствало престой в поправителен дом.Интересно ще е и същевременно сърце разбиващо 💔
.Усещам,че ни предстоят още много емоции и много сълзи. Но пък за цвят си имаме Гюрдал 😂. Новия фраг е хубав очертава се интересен епизод .Нали Ешреф каза на Нисан,че никога не е плакал,но в новия епизод,когато явно,че застрелват някое от сирачетата той плаче.Нисан ще забележи колко ранима душа е всъщност... Дали след целувката Ешреф ще започне да се упреква,че предава своята Руя вие как мислите.
P.S Съжалявам,че стана дълъг поста ми.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 22:52 от roxy94

# 618
Роси, тук четем дълги постове. Не всички можем да пишем дълги постове, но ги четем.

# 619
Добре дошла, Роси! Simple Smile

И аз съм на твоето мнение, че не съм сигурна, че Ешреф наистина ще умре, определено не ми се иска тъжен финал.

Но сега като казахте за момчето с игрището,те се запознаха в първи епизод, а разказвача каза, че се познават 4 години и 7 дни даже беше казал май.
Може и да бъркам, а епизода от сряда още не съм го гледала целия с превод, но се замислих, дали Ешреф не е сложил подслушвателно устройство в огърлицата и така да е разбрал, че Чийдем е полицай или с този си подарък да ѝ покаже, че я е разкрил. Нисан като каза, че може би я подозират Чийдем я попита дали ѝ е подарил нещо огърлица, колие, а Нисан ѝ каза шал, тогава Чийдем каза не.
Все пак в шала е трудно да сложиш подслушвателно... Та се чудя и аз.. 🙂

# 620
Роси, удоволствие е за нас да четем такива постове.
Особено за мен, на която не й се отдава много писането....благодаря ти за споделеното!
Наистина, че така започна сериала и ние го свързахме гласа с момчето, но бях забравила и ти сега ме подсети.

Лале, добро предположение, но гледайки серията не ми направи впечатление, но ако съм го пропуснала, браво за този подход. За Нисан има като че ли съмнения, ама да видим как ще я хване.

С всяка серия все повече ми харесва сериала и все по-нетърпелива ставам за следващата.
С този сценарист за първи път гледам сериал и съм впечатлена.
Колкото до финала, най-логично е да свърши със смърт, но ако точно Нисан го убие, ще е много жестоко.
А дали първи сезон няма да завърши с този разстрел, а втори сезон да започне със спсяването му, точно по турски. Всички знаем какви са факири по спсяване.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 22:33 от jackie.

# 621
Ами той само си захлупи главата и си затвори очите. Не сме видяли да го погребват. Естествено, че може да оцелее.

# 622
Точно, Гери!
Като удавник за сламка се хващаме!

От сторито на малкия Ешреф.
Явно децата днес са имали снимки.

# 623
Лале, замислих се, че може да е ревнувала Чийдем и затова да е питала за колието. На нея ѝ е подарил колие. На Нисан само шал. И прецени, че нейният подарък е по- значим. В нейните очи. И каза добре.

# 624
  • Ямбол
Гери точно така съгласна съм с теб .Не сме видели погребение тук е двусмислено с финала понеже ще могат да лавират спрямо рейтинга на сериала.
Bir kalp,bir kere sever.
"Сърцето може да обича само веднъж".

# 625
Най-вероятно това е замисъла.
Ако ще бъде един сезон, това ще е финала, а за втори ще оцелее.
Спомням си как завърши първи сезон на Чукур ....изпозастреляха ги всички!

Ето сцената с палежа зад кадър

# 626
За колието и аз си помислих за подслушвателно устройство. А и сякаш каза или се разбра, че след това колие всичко е приключило между тях.

До този епизод си мислих, че идеята на комисарката е да натика Ешреф в затвора, но единственото, което тя иска, е да го нарани, да изпита същата болка, която и тя е изпитала, след като той не е отвърнал на чувствата ѝ. Наистина наранената жена е най-опасна. И ще го видим.

# 627
Добро утро! Coffee

euphoriaa9, да, на Чийдем заявката беше, че иска уж да го вкара в затвора, ама това е само повод зад който седи нейната обсебеност за него. Тя продължава да го обича, да страда за него, но невъзможността да е с Ешреф я кара да зацикля и да мъдри коварни планове. Чийдем със зъби и нокти ще се бори да направи така, че да компрметира Нисан/Руя пред Ешреф. Сигурна съм, че още дълго време ще ни лази по нервите.

Много й пасна тази роля на Бюшра

# 628
Добро утро, момичета!
Толкова непрочетени съобщения имам!
Лека полека, ще ги прочета. И серията ще изгледам.
Тъкмо да се поразсея малко.
Животът продължава!
Благодаря ви на всички за подкрепата! Много сте ми ценни! Hug
Тези снимки ми попаднаха и се чудя дали няма са има нови ретроспекции от детството на Ешреф и Руя.
Може би всеки един поотделно или пък заедно ще преминат през някакви спомени.

А това дали не е един малко по-голям Ешреф?

Аз днес се прибирам. Постепенно ще наваксам с всичко и пак ще пиша.

Желая ви прекрасен ден! Heart
Позитивно утвърждение за деня

# 629
Нези, добре се завърнала!
Сред нас се надявам да се разсейваш и да преодолееш поне малко по-лесно, загубата на любим човек.
Хубава серия мина, вярвам че и на теб ще ти хареса.

Вчера цял ден пускаха децата сторита с актьорите, така че са на снимачната площадка и снимат.
В следващата или по-следващата седмица  ще ги видим.

Тъй като не си ни прочела още, да ти донеса една находка в серията, която видях, докато я гледах с превод.
Какво ще кажеш?

Общи условия

Активация на акаунт