🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 189
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!

Нези, прегръдки от нас. И ти си ни много скъпа, чакаме те.

Децата са избухнали със снимки. Много са сладки. Сякаш са една компания и се познават от преди. Ще ми е интересно да видим предистория на убийството или как им се е развил живота след това. В момента имам чувството, че сама си измислям какво е станало. Онзи изобщо умрял ли е? Защото Ешреф пробождането и прострелването в корема за нищо го няма.

Чийдем постоянно повтаря как иска той да влезе в затвора и да го нарани, но според мен просто иска да е близо до него и да има официална причина да го следи без да е странно. Тя най-много се притесни за Ешреф от всички. Асистентът направи много сладка физиономия като тя попита за него, добре ли е.

# 631
В тази серия, научихме, че Кадир ще бъде най-големият враг на Ешреф.
Той знае всички слаби места на Ешреф и каза Нусрет как да го удари с най-важното му трио.
Иначе, пред Якуп баба се прави на света вода ненапита....голям лицемер!

# 632
Вчера са пуснали нова реклама с Неджип Мемили.
Определено се забавлявах като го видях в това амплоа.

Оригиналният вкус Dido на всички времена

# 633
Сега гледа серията с превод, но постоянно ме прекъсват.
Минах спора на Кадир и Ешреф пред сцената. Нисан “няма да седне”. “Повече музика няма да има тази вечер”. Аз на нейно място много бих се ядосала. Иначе този Кадир е голям бастун. Просто много ме дразни.

# 634
Здравейте момичета,
Ох, Цвети
Смея се с Неджип, голяма фога е....
Радвам се, че не се притеснява и се снима в подобни реклами Simple Smile

Визуализация ,благодарение на Жаки ❤️

Нези, ❤️
Прегръщам те ...

# 635
И аз много се смях с Неджип.
Цвети, ти може да не гледаш сериала, ама все намираш с какво да ни разнообразиш!

На сета

# 636
Изгледах го. От цялото това прекъсване накрая в главата ми стана страшна каша. Обаче много неща се случиха.

Ешреф отново постъпи както му хрумна, а не както му каза Якеб Баба. Естествено ще има отговор за това и Баба ще се съгласи, че е прав. Хареса ми как накара Кадир да каже, че те не се занимават с такива работи и тн. Много добра идея. Сякаш знае много добре, че Кадир е двоен играч и че именно той му подлива вода. А не просто да не го харесва. Много ми хареса как Кадир го дразни нарочно, че е поканен от певицата, а Ешреф се наежи. И двамата вече са наясно, че ще се спречкат пак заради нея. Кадир вижда, че Ешреф ревнува, това му доставя удоволствие. А Ешреф вижда, че Кадир има интерес и наистина много се дразни. Сигурна съм, че би се дразнил на всеки друг също, но нямаше на е толкова търпелив с друг конкурент, а щеше да е дори по-избухлив. Ешреф ревнува само от това л, че Кадир я гледа как пее.

Тук се сещам и за една друга ревност. Гюрдал ревнува също според мен. Той се страхува да не загуби брат си и понеже го познава и знае, че той не е същия палавник като него, сърцето му ще бъде за тази жена. Това ще е риск за тях, но определено има и ревност за внимание.

А в сцената с Чийдем Ешреф толкова много флиртуваше, че никой да не ми говори как тя за него е била просто асистентка. Това си беше флирт. Но може и да се е правел. Но определено имаше някакъв проблем с рождената ѝ дата. Чак пък да си забравиш рождения ден. Явно това го е убедило или само я е изпитвал. Но определено си промени погледа след онази прословута целувка по врата.

# 637
Само аз ли не видях романтика в сцената с огърлицата?

Иначе, Гери с всичко друго съм съгласна!
И аз имам усещане, че Якуп баба си знае стоката...хич не е глупав!

Според наличните информационни данни, най-обсъжданите герои от телевизионни сериали в медиите между 16 април и 22 април: 💫

# 638
Аааа, аз романтика не съм споменавала, Жаки. Това беше флирт. То не бяха погледи, хвалебствия. Така не разговарят обикновени колеги или шеф със служител. Поне аз нямаше да се чувствам комфортно.

# 639
Аз имах чувството, че той говореше така, както тя искаше да го чуе.
Само не знам с каква цел, защото със сигурност не е любовна.
Замислих се дали не е излъгала за истинската си рожденна дата, та чак да я забрави?
И при нея има доста мистерия!

# 640
И аз нещо такова си помислих. Това си беше чист флирт от негова страна, но с каква цел не ми е много ясно. Според мен определено я проверяваше за датата.

# 641
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Гери според мен си права,но аз мисля,че всичко беше по идея на Ешреф искаше с тази вечеря да се убеди каква лъжкиня всъщност е неговата асистентка-ченге.Понеже той много добре знае,че тя го харесва и знае как да я изманипулира,че да я хване.Не случайно той повтори на два пъти 8 август като дата на Рождения и ден и тя му казва да -да 8 август бях забравила Та кой по дяволите забравя РД си да не са на 80 г ,че да имат дименция.
Със сигурност си имат предистория според мен ще ни я покажат занапред в епизодите като скок назад във времето.Аз лично флирт не видях по скоро видях план на Ешреф,който проработи много успешно.Всъщност тя се е вкопчила в спомена за отминалите дни и не иска да ги забрави и да ги пусне.Не иска да продължи напред и сякаш всячески се опитва да бъде близо до него,да го вижда волно или неволно.Иска да го залови и да го тикне в затвора,ама то всъщност само това я държи и това и дава смисъл да става и да ляга.Иска да го нарани с любовта към Нисан-Руя както той я е наранил,когато тя го е обичала,но в последствие я разобличават. Та тя е една нещастна душа,която не иска да приеме истината и заради това живее със спомените от миналото.Всяка вечер е на по чашка питие,затваря се в стаята с неговите снимки и звъни на Нисан да научи нещо за Ешреф.
Въпроса е,че и тя ще страда понеже сама подклади огъня в сърцето на Нисан. Дали ще понесе да гледа отдалеч една разгаряща се изпепеляваща голяма любов такава каквато тя самата е искала да изживее.
Гюрдал ще си намери майстора със приятелката на Нисан от бенда нали и тя е устата като него .Ще яде и ще пие ми се струва.
Чакам с нетърпение да разкажат за Гюрдал защо не вярва в любовта,как се е запознал с Ешреф.Историята на професора вече ни я разказаха накратко,остава историята на Мюслюм според мен и при него се крие голяма болка.Имаше една сцена в която той върви след един възрастен мъж и чака пред дома му.Мисля си,че това беше неговият баща,но явно баща му се е отрекъл от него заради пътя по който е избрал да върви.
Като цяло на всички герой им трябват половинки,който да ги допълват.
Впрочем асистента на Чийдем сто процента я харесва и се дразни от факта,че тя още се притеснява за Ешреф. А Кадир си е много дразнещ и мазен тип,за който Ешреф е много наясно,че е голям ганяр,не може да разчита на него,никога няма да срещне подкрепа и знае много добре,че в първия удобен случай ще му забие нож в гърба.Ешреф е много проницателен .
Има доста мегдан за обсъждане в сериала като цяло. ❤️

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 20:07 от roxy94

# 642
Момичета, прочетох ви!
Първо, да кажа добре дошла на Роси! Hug
Обичам мислещи и коментиращи хора.
Тук всички сме такива, а дължината на постовете няма значение.
Интересна е всяка една гледна точка и всяко виждане.
Албенче, радвам се, че си подхванала "Yeşilçam", на мен той ми е един от любимите селиали и образи на Чачо. Прави страхотна роля и много хубаво си партнира и с Афра, и със Селин. Страхотно пресъздадена атмосфера от златните години на Йешилчам.
Аз още не съм изгледала новата серия на "EşrefRüya", може и тази вечер да го направя и утре ще се включа с коментари.
Разбира се,видях, че имаме първа целувка.
Видях и обещаното селфи на Демет(въпреки, че някой друг ги е снимал от страни)
Нашия става все по-социален! Wink
Бих искала да чуя по-голям отскъс от "Мама" на Куин, в тяхно изпълнение, но Джерен е решила да ни отпусне съвсем малко.
Жаки, Цвети, голям майтап с този магазин на Нези. Ще гледам внимателно да видя дали наистина казват това.
Ама едва ли има нещо общо с мен. Wink
Гери, твоите статистики са ми любими!
А и поста си количките видях, снимката е лоша, но като нищо са сложили и нашия Кадилак.
Нани, радвам се, че успя да наваксаш  вече гледаш с групата!  Blush
Лайковете ми свършиха и не можах да харесам всичко, но съм прочела всичко и оживлението в темата много ми харесва!
Не запомних дали сте качили тази снимка, но ще я сложа и аз- много са сладки!

# 643
  • Ямбол
Благодаря Нези! 🤗

# 644
Нези Hug
Роси, точно така и аз я усещах сцената, но не знаех точно как да я опиша, ама ти много добре си се справила.

Ебрар е много хубавичка, ама ми иде да я удуша

Общи условия

Активация на акаунт