🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Нези, много се радвам, че пак си тук. Снимката на точно черната количка е много лоша. Другите виждам, че не са твоята. Даже ако намеря време ще върна на първата серия дали там има изобщо колички. Ако е нямало, ясно ви е откъде е дошла идеята. Естествено, че няма голям мъж като Ешреф да си реди колички между двете сцени.

Момичета, аз като казвам, че флиртува имам предвид начина, по който налива виното ѝ и го подава, начина, по който говори, думите, които казва, погледите, докосванията. Аз може да съм предубедена, но и аз нямаше да устоя на този господин, ако така ми говори и ме гледа. И аз щях да се влюбя. Подозирам, че мъжът ми не чете тук, направо бих се изненадала, но да е наясно, че след една подобна вечеря ще трябва да си търси друга жена. Неговата ще виси пред вратата на Ешреф. Даже може да му пратя клипче с вечерята на мъжа ми и да му кажа, че за годишнината искам това. Дано не си помисли, че искам колието.

# 646
Гери, разсмя ме!
Обожавам хумора ти!

Не знам какво говорят, ама са много сладки.
Много са активни от 2 дена децата!
https://x.com/Meryaedit/status/1916199826737242610

# 647
  • Ямбол
Момичета май аз нещо не разбирам черната количка имате предвид като за смърт,че Ешреф накрая наистина ще умре ли ? Или имате нещо друго в предвид. 🤔

# 648
Жаки, точно в предния си пост бях много сериозна. Но пак забравих да напиша, че явно я е провокирал, а флиртът е бил преструвка.

Роси, сега ще обясня за черната количка. Преди да идем в Истанбул търсихме кола като на Ешреф. Играчка. Нези я намери и му я подари, но черна, а не в зеленият оригинален цвят. Той много се зарадва и нещо си казаха с другите колеги.

И сега, понеже много ме глождеше, а и казвате, че съм по статистиките. Тук ще изложа само факти. Всеки сам може да намери каквато иска връзка или да не намери такава.

В първи епизод на прозореца няма никакви колички играчки. Във втори епизод няма никакви колички на този прозорец. Докато се снима втори епизод отиваме на сета, Нези подарява своята количка. В пети епизод в две сцени на прозореца седят наредени колички играчки. Няма да кажа нищо повече.

# 649
Роси, три от нашите момичета, Нези, Гери и Ели се срещнаха с Чачо на снимачната площадка и Нези му подари количка Кадилак и сега се чудим дали и тя е наредена до другите или не си я е дал?

На първа страница в заглавният пост има разказ за преживяванията им...прочети го, много е интересен!

Гери, пак се усмихвам, нищо че си сериозна....

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 23:17 от jackie.

# 650
  • Ямбол
Ок благодаря момичета. Много сте сладки,това е прекрасен подарък и със сигурност голямо вълнение 🤗❤️.
Ще го прочета,че ми стана много интересно.
Аферин къз 👏

# 651
Малко ще надуя главата на всички вече, но не ми се е случвало подобно нещо и не мисля, че ще се повтори някога.
Аз нямам особен принос по организацията. Нези се нагърби с това. Видяхме го. Поговориха тези, които не си бяха глътнали езиците. Тоест аз не можах и дума да кажа. Снимахме се. Погледахме как го снимат. И както каза Жаки, на първа страница има още материали.

# 652
  • Ямбол
Браво Гери това няма възможност всеки да го преживее.Със сигурност ще го помните цял живот.Прекрасно,че имате снимки 🥰.Как ви се стори на живо.С какви впечатления останахте ☺️

# 653
Мисля, че можем да заключим, че нашите момичета са имали принос в декорацията на сета. 😀  Следващият път пак 😉

# 654
Браво Гери това няма възможност всеки да го преживее.Със сигурност ще го помните цял живот.Прекрасно,че имате снимки 🥰.Как ви се стори на живо.С какви впечатления останахте ☺
Говореше много мило и спокойно. Изобщо не се изнерви на някакви фенки, които не му дадоха да си изпуши цигарата в почивката. И дори сам дойде да се снимаме. Много мил беше и внимателен. Една лоша дума не мога да кажа. За красив няма да говоря.

# 655
Изгледах серията току що. Много ми  хареса!
Ще започна от зад напред, с последната сцена.

Нисан не целува Ешреф, водена от чувства — тя действа инстинктивно, с цел да го заблуди, да скрие истината. Нейната целувка е отчаян ход, вид измамен жест на любов, зад който стои страхът, че ако той разбере за срещата с Чийдем, всичко ще рухне.
И въпреки, че тя го прави като защита, в самия акт има истинска емоция — защото Нисан, макар и опитвайки да го измами, всъщност вече е дълбоко свързана с Ешреф.
За Ешреф, от негова гледна точка, това е момент на искреност. Той няма как да знае, че това е прикритие, за него целувката е доказателство за взаимност. И затова чувствата му в този миг са напълно истински, а доверието му към Нисан още повече се задълбочава.
А за Чийдем, която вижда всичко отстрани, този момент е чиста болка.
Чийдем в този момент е като човек, който едновременно гори и замръзва.
Не знам дали си е мислила, че един ден Ешреф ще погледне към нея, че ще види всичко, което тя е готова да  даде...
Чийдем е силна жена, комисар — свикнала да крие емоциите си зад броня от професионализъм и гордост. Но любовта към него е нейната най-голяма слабост.
Когато го вижда да целува Нисан, сякаш земята под краката ѝ пропада.
Сърцето и е свито от болка.
Първоначално е като в шок, онзи студен, отрезвяващ удар, когато осъзнаваш, че това, което си искал, никога няма да бъде твое.
Иронията е, че тя е иска да използва Нисан, за да нарани Ешреф, но всъщност наранява себе си. В този миг тя не е нито силният комисар Чийдем, нито жената с план, тя е просто едно разбито сърце, гледайки как човекът, когото обича, дарява любовта си на друга.
Много хубава сцена! Прекрасна Бюшра Девели!
Очите и са пълни със сълзи, но тя се насилва да не заплаче. Излъчването и говори за битката вътре в нея. Битка между любовта и  нараненото и достойнство.
И най-лошото е, че знае, че оттук нататък не може да спре това, което е започнало между Ешреф и Нисан. И това я убива малко по малко.

Гери, наистина ли мислиш, че идеята е дошла от нашата количка?
Гледах снимката, но май не е същата.
На сцената между Ешреф и Чийдем ще обърна специално внимание.

# 656
Гери, не мисля, че някой има против да ни говориш колко е красив😀 Говори, говори...

Нези, и аз мисля, че Чийдем осъзна какво е направила като накара Нисан да прелъсти Ешреф, от тук нататък комисарката нищо не може да контролира между тях, дори и да иска. Заболя я много, а това беше едва първата целувка.

# 657
  • Ямбол
Прочетох цялото ви преживяване по време на сета момичета.Още веднъж браво.👏
Нези много красиво си описала образа на Чийдем наистина както ти и аз казахме тя е една ранена душа със скърбящо сърце прикрито от света. А за Нисан това е едва началото с тази целувка.Както казват хората с огън и любов не се играе.И двете ще те опарят жестоко. Вие знаете ли дали Чачо си има партньор в живота понеже няма много новини относно личния му живот. Споко омъжена съм имам момиченце на 3 г ,а аз съм на 30 от Ямбол на мен пътя до Истанбул ми е по - малко 😊 Казвате,че Чаатай е красив на живо,ама и Истанбул е уникален град и аз съм била там няколко пъти.Дори една вечер бях на яхта с вечеря и музика на живо.Уникално е наистина.Дано в другия си живот да се родя турска актриса.Амин.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 00:41 от roxy94

# 658
Наистина е много красив! Радвам се, че имахме възможността да го видим в точно този прекрасна форма, в която е сега!
Не мислех, че е толкова висок!
Гласът му е топъл и приятен. Говори бавно и спокойно. Може би усети притеснението ми и видя, че не говоря толкова добре турски, все пак. Wink
Да, Чаатай има партньорка от скоро. С предишната си се разделили преди около две години, след шест годишна връзка.
Изглежда като човек, който не си пада по безразборната смяна на партньорките.
Сегашната е Аслъхан Малбора, много я харесваме.
Беше му партньорка в "Kübra", сериал по Нетфликс.

# 659
Роси, има връзка с Аслъхан Малбора.
Играха заедно в Кюбра, но не знаем дали още оттогава е връзката или в последващ момент е започнала.

П.П.Нези, писали сме заедно

Общи условия

Активация на акаунт