🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол
Мерси за скорострелното инфо.Симпатяга е Аслъханчето.Почти всички проекти на Чачо съм ги изгледала без Kübra.Ще му хвърля един поглед.На работа запалих моите колежки да гледат Мечтата на Ешреф и като изгледам епизода в сряда на другия ден отивам и започвам да им разказвам,а те само ми се карат да не казвам 😂 ,ама не мога да се стърпя. Много хубав проект наистина 🧿❤️.На колежките казвам,че много обичам да гледам сериали с красиви хора,да има интересен сюжет и последователност,да има добър сценарист и край печелят ме от всякъде.Много са талантливи нашите комшии страхотни актьори , а сериалите им са 🔝
Аз съм на мнение,че когато Господ ти е дал дарба никой и нищо не може да ти я вземе.
Ама какво хубаво си пишем в темичката пу да не ни е уроки на нас и на сериала.😄🧿

# 661
На Чаатай Господ му е дал много -визия, талант, интелект, доброта, скромност!
И аз постоянно разказвам на всички за Ешреф.
Наистина ли си гледала всичко, без Kübra?
Какво ще кажете за това сравнение?

Аз много си обичам и този сериал и тази роля.

# 662
Привет.
Гледам сериала, но не ми остава много време за форума.  Ще опитам да бъди по активна, защото имам много впечатления и много за анализиране.

Благодаря за всичко споделено. Дано щастието да видите Чаатай ви сполети отново.

# 663
  • Ямбол
Да така е хубостник е той има харизма голяма.Опрвдлено е мъж,който прави впечатление особенно на нас женското съсловие,което си е напълно нормално.Нези сериозна съм всичко съм гледала без Анадолски орли,Кюбра и Йешилчан.Запосната съм с проектите му. Но Шивачът  ми е много на сърце ❤️ .Нинче здравей 😘

# 664
Ешреф не го заменям за никой!
Абе, навсякъде си е супер!

# 665
  • Ямбол
Жаки съгласна съм на мен също най- много ми харесва ролята му като Ешреф.Много му отива да играе като мафиот.Страшно му подхожда да играе лош мъжкар,но да се разтапя за една единствена жена.
С нетърпение чакам срядата.... Вай бе голям е сладур.Ако сериала свърши с неговата смърт значи голям реф ще ме чака. Аз си мечтая пък на финал да видим един жив Ешреф,който води спокоен живот с деца около него и любимата му Нисан.Дано не бъде Кара севда.Макар,че Ешреф каза,че трябва да е точно такава Черна любов.                  
                              🧿 Ешреф Тек🧿

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 01:27 от roxy94

# 666
Ами, Роси, много трябва да го избелят, в смисъл да се махне от тоя живот и да започне на чисто, за да е с финал като твоя. А всички знаем, че жив от мафията не се излиза....ама да видим!
Сценариста засега е супер и вярвам, че всичко ще е правдоподобно, независимо какъв ще е.

# 667
Роси, на мен ми се струва, че точно тук няма да имаме тая идилия за финал.
Прави ми впечатление, че в епизода на няколко пъти Нисан споменава пред него "нормалния живот", но той не смята, че това е за него.
Неговия свят е друг.
Аз по-скоро приемам края, който ни показаха 
И в тази смърт има нещо красиво. Трагично. Но красиво. Защото дори най-мрачните мъже... умират за(от) любов.
Малко кадри зад камера:

# 668
Нези и аз смятам така!
А и няма да ми е правдоподобно!

---------------------------------------------------------

Пускам пореден спойлер.
Слагам го в скрит текст, който иска да види, но да не коментира,
защото не всички искат да знаят.
Само за любопитки като мен.....
Скрит текст:
📌Eşref няма да гледа файла относно Nisan

📌Eşref ще се дистанцира от Nisan

📌Müslüm взе предпазни мерки. Нищо няма да се случи с хората на Ешреф

📌Кадир ще бъде изгонен от Сираците в бъдеще

📌Чийдем ще бъде изгонен от задълженията си в бъдеще

📌Якуп ще умре във финала на сезона

# 669
Мисля, че финалът няма да се промени. А дали ще разберем как се е стигнало до него този сезон, на мен това ми е интересно. Реално сме го почти преполовили този сезон.
Действието е доста динамично и до тук нещата уж са се случили в рамките на седмица две. Максимум месец. До финалът/начало трябва на минат поне 4 години. Обаче ако на средностатистическия зрител това не му прави впечатление като на мен, може и да съкратят процеса.

# 670
Добро утро! Coffee

Каква прекрасна дискусия се получи вчера!
И накрая, Гери ни начерта по план график, как ще преминат тези 4 години!
Благодаря ви за всичко, момичета!

А сега, малко екшън зад кадър за разсънване.

Хубава неделя, момичета!

# 671
Добро утро!

Гери, точно това и аз си мислех вчера, че може просто да разделят времето до смъртта на Ешреф в два сезона.
Например по две години,  напълно реалистично е.
Иначе да кажа само това, което не ми хареса в епизода.
Изобщо не разбрах как Ешреф,  наръган с нож, кървящ, който беше седнал на една пейка и само проследи с поглед колата, която тръгна заедно с Нисан, успя после да се озове там, че и с пистолет в ръка?
А и Чийдем повика линейка, спешно...
Много претупано беше всичко това.
А за магазина на Нези, снощи слушах много внимателно.
Казват "НезИ" но изписано после изглежда като Нези. Wink
Стана ми много интересно за количките.
При всички случаи сме подарили нещо много на място. Grinning
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 10:11 от NeZ_9

# 672
  • Ямбол
Добро утро момичета.🤗
Отностно финала  ще е тъжен най-вероятно. Както и да е все ще го следим с интерес.😊 Дано поне след него си остави едно малко Ешрефче колко сладко би било 🥰Никой не е споменал,че няма да има деца.

# 673
В сряда ще има полуфинален мач за ШЛ Барселона-Интер
Да видим как ще се отрази на сериала ни.
Въпреки че съм сигурна, че взимат под внимание страничните фактори.

Значи, магазинчето е Нези. Те откъде да знаят къде ти е ударението.
Както каза Гери, само слагам факти, а всеки да си прави изводите.

Роси и аз съм да има дете, може и да ни огрее знае ли човек...дано!

Много се смях на този колаж
Как само си го представяте?

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 13:45 от jackie.

# 674
Жаки, да, наистина забавна сигуация би се получила. Grinning
Нещо интересно:
Eşref Rüya“ стана актуална тема с посланието, което даде вечерта на земетресението с магнитуд 6,2 по Рихтер в Истанбул. По стечение на обстоятелствата сцените в сериала за болката, причинена от земетресението и важността на спешната помощ, счупиха рекорда по споделяне.
Амбициозният сериал на Kanal D „Eşref Rüya “ стана гореща тема със съобщенията за земетресението , които даде в новия си епизод . Петият епизод от поредицата, в който Демет Йоздемир играе ролята на Нисан, която загуби семейството си при земетресението в Афьон Динар през 1995 г. и беше спасена от развалините със сестра си, беше излъчен вечерта на земетресението с магнитуд 6,2, което извади Истанбул на улицата. По стечение на обстоятелствата сцените в сериала, посветени на страданията, причинени от земетресението и важността на спешната помощ, счупиха рекорда по споделяне и коментари в социалните мрежи.
В сцената, в която Нисан превързва прободната рана на Ешреф, изигран от Чаатай Улусой, думите: "Взех курс по първа помощ след земетресението. Станах параноична", разкриват колко е важно за гражданите да се усъвършенстват в спешната помощ . Диалогът, който Ирмак, изиграна от Джерен Бендерлиоглу, научава за Нисан, докато я разследва:
„Историята за земетресението е истинска. Тя загуби майка си и баща си при земетресението. Тя има само сестра.“ обърна внимание на болезнените последици, които може да има едно земетресение.

https://www.milliyet.com.tr/magazin/esref-ruyadan-deprem-mesaji-7357718

Общи условия

Активация на акаунт