🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
А като се има предвид, че снимките са правени поне седмица по-рано.

Вчера пропуснах да сложа класаранията в Амазон
ТОП 10 на Amazon Prime в Турция на 26 април 2025 г

В другите държави

# 676
Жаки, това за тях си е перманентен проблем. Предвид всички досегашни земетресения.
Смятам, че просто се получи интересно съвпадение.
Още малко от децата.

# 677
Нерон също е пуснал вчера превод.

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 5 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ - ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/04/5-neron-angelov-nov.html

# 678
Здравейте момичета,
Днес кафето е от мен Simple Smile

Имам 26 поста,
Връщам се да ви прочета .....

# 679
Нани празник ли имаш, че гледам торта и хапки си ни спретнала?

# 680
Нани празник ли имаш, че гледам торта и хапки си ни спретнала?

Да, Жаки
РД Simple Smile
Остаряваме бавно, неусетно почти Simple Smile

# 681
Ооо, Нани, ЧРД!

Да си ни жива и здрава, и все така жизнерадостна!
Вечният оптимист, си ни ти!
Обичай и бъди обичана!

Специален поздрав за теб!

# 682
Честит рожден ден, Нани!
Бъди здрава, щастлива и обичана, и се радвай на живота!
Няма как да не те поздравя с твоя любим Яман. Kissing Heart

Наздраве за теб! Heart

# 683
  • Ямбол
Честит РД Нани.Бъди здрава,щастлива и много обичана.Весел празник!
Поздравче с тази прекрасна песничка аз много я харесвам. 🎁🎂🥂🥰🌹
https://youtu.be/tHmULU7WNdQ?si=hA9vNo_gdSTHBwYF

# 684
Много съм съгласна!
Тази роля, като че ли за него е писана...точно в десятката!

Музиката е много добре подбрана
https://x.com/CDavrisheva/status/1916052236041412874

# 685
# 686
Здравейте,
Снощи нещо ме бяха хванали лудите и не можах да заспя, та чак сега ставам. И за малко да изпусна рождения ден.

Честит рожден ден, скъпа Нани! Като знам, че си сред по малките тук не искам да чувам за остаряване. Тук стари и възрастни няма. Това е състояние на духа, а ние такива не сме.
Радвай се на живота и хората около теб. От мен този доста използван букет, по ми е от любимите.

А тези цветя вече са лично от мен.

Нези, аз изложих фактите. Тя и Роси е споделила снимка, на която колички няма. От ситуацията при срещата ми остана някакво странно усещане. Единствено за количката той се обърна и каза нещо на другите. Аз даже още тогава го визуализирах в главата си, че би било интересно, ако я използват в снимките. Е, в главата ми не беше точно така, но и това е много хубаво. Лошият мафиот си има колекция от колички играчки. Той е бил много малък в затвора и в главата му са били само Руя и онази кола.

# 687
И аз като Гери!
Тя си разследва количките, а аз съм зациклила на "магазина на Нези"
Ами, няма случайни неща!
И при Нерон превода е същият

# 688
Гери, толкова много искам да е така! Hug
 В случая ти си тази, която наблюдаваше всичко, аз бях твърде фокусирана да си подбирам думите. Видях, че се усмихна, показа я на другите, но нищо повече не помня.
А попадало ли ви е това? Не знам дали е вярно. Може да е просто желание на феновете, макар че, често се случва.

Идва ли Арас Булут в сериала "Esref Ruya"?
 Обичаният дует от сериала „Ичерде“ ще е заедно след много години

След твърденията, че сериалът „Деха“ ще стигне до своя финал, на преден план излезе новият сериал на Арас Булут Йенемли.

След твърденията, че сериалът „Деха“ ще достигне своя финал, новият сериал на Арас Булут Йенемли стана тема на дневен ред. Твърдеше се, че Iynemli и Çağatay Ulusoy ще играят заедно в "Eşref Rüya".
Твърди се, че ролята на Йенемли, за който се твърди, че ще се присъедини към сериала през този сезон, няма да бъде забравена дълго време.

Успешният актьор на „Деха“ Арас Булут Йенемли беше видян с патерици за първи път заради злополучния инцидент, който претърпя на снимачната площадка. Известният човек, който си изкълчи глезена по време на снимките на екшън сцената, в резултат на проверките е установено, че има фрактура в глезена. Йенемли, която претърпя операция веднага след като беше установено, че има счупен крак, благодари на последователите си в социалните мрежи, които се тревожеха за него, и каза: „Нека Бог пази от най-лошото. Благодаря ви много за пожеланията за оздравяване.“ Актьорът, който се завърна на снимачната площадка след почивката, беше видян да излиза от колата си с патерици. Въпреки здравословното си състояние, веселото настроение на Йенемли беше оценено в социалните мрежи.
Арас Булут Ийнемли беше видян с патерици, докато излизаше от колата си. Привличайки вниманието с обичайната си енергия, известният актьор показа, че не е загубил нищо от радостта си въпреки физическите трудности, които е изпитвал.
Много потребители в социалните мрежи подкрепиха Йенемли с коментари като „Такъв трябва да бъде един истински актьор“, „Той не се отказа въпреки трудностите, браво“.
Йенемли, чието интензивно работно темпо на снимачната площадка продължава, продължава едновременно процеса си на физиотерапия и работата на снимачната площадка. Последователите и близките приятели на Йенемли също му  пожелават пълно възстановяване.

https://www.tgrthaber.com/mavikadin/aras-bulut-iynemli-esref-ruy … r-arada/?sfnsn=mo

# 689
Не е вярно!
Някой го опроверга, не помня кой!
Фенски желания!
Това, че в един сериал са имали страхотно партньорство не е гаранция, че пак ще им се получи.
Но само факта, че могат да ги съберат заедно си е голяма бомба!
А дано, ама надали!

Общи условия

Активация на акаунт