🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Нези, да приемем, че аз съм била много фокусирана в детайлите и затова не можах да си отворя устата. Иначе на мен друго доказателство не ми трябва. В 3 и 4 епизод не показват килията, но щеше да е още по-силно ако количките бяха там.

Отдавна не бях отваряла пинтерест.

В Х някакви хора обсъждат защо се разхожда с детокс сокче на снимки. Само така. Ти можеш. Жалко, че не можеш да хапваш както обичаш.

# 691
Нани, Честит Рожден Ден!

И подарък с любимите ти Яман и Мира.

# 692
Да си споделя мислите за сцената между Ешреф и Чийдем.
На пръв поглед сцената между Ешреф и Чийдем изглежда като елегантен, почти интимен момент-вечеря, смях, нежен жест с огърлицата и целувка по врата.

Но ако се вгледаме внимателно в погледа на Ешреф след това, ще видим, че това не е  поглид на човек, който е погълнат от страст или нежност. Напротив, очите му са сериозни, изпитателни, почти болезнено осъзнали нещо.
Той е започнал да се съмнява. Може би инстинктът му, този, който никога не го е подвеждал в тъмния свят, в който живее, му казва, че Чийдем крие нещо от него.
А може би е получил доказателства за това.
Целувката по врата в тази сцена може да се тълкува по много начини.
От негова страна, като тест, за да види как ще реагира тя. Дали ще трепне? Дали ще се усмихне искрено?
Или като прощаване с илюзията, сякаш той се сбогува със собствената си вяра в нея.
Поставянето на огърлицата е още по-силно като символ, като примка, която той и поставя и от която тя не може да се откачи.

Мисля, че Ешреф никога не е обичал Чийдем истински. За него тя е била флирт, чар, леки забавления. Нищо дълбоко, нищо което да разтърси душата му.
Но точно в това е драмата тук:
Не защото е бил влюбен, а защото е предаден.
За Ешреф, човек, за когото доверието е нещо важно, лъжата на Чийдем удря не в сърцето му като влюбен, а в честта му като мъж и лидер.
Той е свикнал да предвижда ходовете на хората около себе си, да усеща предателството от километри. А тук, някой, който е бил толкова близо до него, е успял да го заблуди. Това го разстройва не по-малко, но не като любовна болка, а като наранено доверие и гордост.
Също така може да се каже, че дори да не е бил влюбен, самото усещане, че някой се е преструвал на нещо истинско до него, му е оставил горчив вкус.
Погледът му казва: "Ще си платиш за лъжата, Чийдем".
Според мен и нейното поведение показва,че тя разбира, че е разкрита.

Погледът и е замръзнал между страх и тъга, като човек, който осъзнава, че моментът на истината е настъпил, но още не знае точно какво точно ще се случи.
Тя сякаш в този момент си казва:
"Не само че загубих доверието му, но загубих и него самия."
Това не е просто провал на мисията и, а нейният  емоционален край.
Мислите ли, че това е била последната им среща?
И двамата бяха страхотни! Предадоха изключително правдоподобно всички чувства и емоции.
Искам да гледам още сцени с тях двамата!

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 15:23 от NeZ_9

# 693
Много хубав анализ, Нези!

А ето цялата й болка при целувката на Ешреф и Нисан

Комшиите пак ги е разтресло. Слабички са били, само дано не предвестник за нещо по-страшно!
Нови две земетресения са разлюлели Истанбул днес. Това става ясно от справка в сайта на Европейския сеизмологичен център.
Първоначално информацията беше за потенциално земетресение, но сега данните вече са налични.
Регистрирани са два земни труса. Според информацията първият е усетен в 9:48 минути местно време и е бил с магнитуд от 3,5 по Рихтер.
Второто земетресение е регистрирано в 9:50 и е било със сила от 3 по Рихтер.

# 694
Кой сега е номер 1!!!

# 695
Нези, отново много задълбочен анализ. Аз само не съм сигурна тя до колко е осъзнавала, че е хваната в лъжа. Ясно е, че той романтични чувства към нея не е имал. Ясно е и, че я разкри заради погледа в края. Но нейното поведение беше някак странно. Абсолютен контраст със сегашната ѝ самоувереност. Сега имам чувствата, че е направо безразсъдна и излишно смела. Докато в тази сцена е адски плаха, неуверена, по-скоро една несигурна влюбена жена. Надявам се на видим моментът на пречупване и преминаване на тъмната страна при Чийдем.

# 696
Гери, не знам...за мен тази тяхна среща беше като сбогуване. А понякога най-тежките сбогувания са безмълвни.
В погледа и имаше и шок, и страх, и болка.
Някъде по пътя, докато е вършела работата си на таен агент, тя го е пожелала истински.
Но м един момент усеща, че той ще си тръгне завинаги.
И сега и е останала само огърлицата,
като верига, която я връща към всичко, което е изгубила.
След този момент нататък, Чийgем от влюбена се превръща в наранена жена.
А една наранена жена, особено когато е силна и горда като Чийдем, може да бъде непредвидима, дори опасна, за себе си и за другите. Болката й може да я тласне към отчаяни решения.
И ние виждаме точно това.
За нея това не е краят, защото тя вече няма какво да губи.
Много е красива Бюшра

На мен ми е интересно и друго:
Защо Ешреф не пожела да отвори папката, която взема от Ирмак?
Дали защото  вече е бил жестоко наранен от предателството на Чийдем, жена, на която е имал доверие, макар и не непременно любов?  И тази рана е прясна?
А сега към Нисан започва да изпитва нещо много по-дълбоко и истинско. В душата си той усеща, че ако се сблъска с евентуална истина за нея, истина, която го предава отново, той няма да може да го понесе.
Папката е като ключ към болката.
А Ешреф още не е готов да се изправи срещу възможността Нисан също да го лъже. Предпочита да запази илюзията жива за малко по-дълго.
Това показва, че този път залогът е много по-голям за него,защото вече не е просто въпрос на доверие, а на сърце.
Защото според мен Ешреф все пак я подозира.
Съгласни ли сте?

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 16:30 от NeZ_9

# 697
Честит рожден ден, Нани! Много здраве, щастие и обич! Simple Smile

Днес успях да изгледам целия епизод с превод. Може би за пръв път усетих, че Нисан следва наистина плана на Чийдем да свали Ешреф. Много ми харесаха разговорите. Нисан малко се усети в хотела, че се усмихва след разговора ѝ с Ешреф, та сама си каза "Я, стига" 🤣 Само Гюрдал вижда май какво става 😍
Ешреф много се впечатли от това, което Нисан каза за него. Тя видя неща в него, които досега никой не забеляза, може би, освен Якуб баба и момчетата.

Кадир е изключително долен тип, на този актьор все такива роли му се падат, отиват му 😀
От предишните фрагове си мислех, че ще сложат като улика това, че Нисан работи за полицията, но погледнато реално никъде не е записано,предвид че само тя и асистента ѝ знаят. Т.е. Нисан е чиста пред тях.
Много искам да видя реакцията на Ешреф като види детските снимки на Нисан 😍

А като гледам фрага на 6. епизод, може би Нисан ще се усети, че между Чийдем и Ешреф има нещо и че целта на Чийдем не е да залови Ешреф, а да го нарани.

Като се заговорихме дали Ешреф ще умре накрая или не, се сетих за филма Казвам се Фара. Демет там отново беше с мафиот, откри доброто в него и накрая инсценираха смъртта на Тахир, за да се сбогува с черната си страна. Близки сюжети са малко Simple Smile

# 698
Лале, мисля, че няма да ни се размине, защото сценариста с това се слави. Такива са му всичките сериали, някъде го четох. Аз пак казвам, че заживели щастливо ми е много захаросано и неестествено, когато става въпрос за такива сериали. Предпочитам по- правдив финал, та бил той и тъжен. За мен по- голяма болка ще е, ако Нисан го убие. Да обичаш и търсиш една жена цял живот и точно от нея да получиш куршум....

# 699
И още нещо се сетих, като видях тази снимка

Нейния колега явно знае за това, което се е случило между нея и Ешреф, защото когато я чу да пита как е Ешреф, той каза " Още ли мислиш за него " или нещо такова.
Той прави много нарушения заради нея, но не знам защо я подкрепя толкова.
Може би Нисан ще разбере някои неща точно от него.
-----
От сета

# 700
А дали, той не изпитва някакви чувства към нея?
Както често се случва , не виждаш щастието до теб, а го търсиш там където го няма!
Много линии ни нахвърлиха, тепърва ще започват да ги разнищват лека полека.
Хубаво е, че се вдигна така рейтинга, за да не треперим, ще има или няма да има втори сезон, защото много мразя като спрат сериал в нищото.

Ще е интересно да  видим и през какви травми е минал Ешреф, за да стигне до тук.

# 701
Не знам, не съм забелязала да изпитва чувства, може да и е задължен за нещо.
Но не се знае сценариста какво е замислил.
Иначе и на мен ми е интересно да науча още за Ешреф.
Много ме впечатлиха думите му към Нисан, че никога не е плакал, само, когато се е раждал. Confused
Но пък във фрага за новия епизод го видяхме да рони сълзи в болницата.
Не мисля, че момчето ще умре, защото той все пак разказва живота му, но може би са го ранили.
Или пък плаче за нещо друго...

# 702
Не съм казала, че така са го дали, а правя предположение, че може да изпитв нещо към нея.

Ешрефа продължава да е на първо място в Amazon Prime в Турция
ТОП 10 на Amazon Prime в Турция на 27 април 2025 г

В останалите държави

# 703
  • Ямбол
Момичета както и вие казахте Чийдем явно,че в ролята си под прикритие и в близостта и до такъв опасен мъж с такъв чар е хлътнала до ушите,но тук идва повратната точка,че от любов е станало мания. Както казах тя става и си ляга с мисълта за Ешреф,но вие мислите ли си,че ако сега той и каже хайде да бъдем както преди тя ще се съгласи.Естествено,че няма понеже нейната гордост няма да и даде. Поне така мисля пък и трябва да има място за нашата Руя.Чийдем ще остане назад далеч в миналото,а ще  преживява да гледа как човека към който тя се чувства превързана обича друга жена.Отностно Ешреф всички разбрахме колко много мрази предателството и знам как го наказва,но пък Чийдем е жива. Пощадил я е, но защо ? Може би защото не убиват жени.🤔
В началото на 1-ви епизод показват един безпорядък,всичко е разхвърлено,неговия дом,неговата крепост е разбита на парчета,точно както са разбити сърцето и душата на Ешреф.Виждаме го как гледа с огромна тъга портрета на неговата любима,но тук пак идва момента дали предателството идва от нея или от някой друг.Иска ми се да не е тя,но пък сълзи капят от очите му ,когато той застава до нейния портрет .А на портрета има дупка от куршум,който е изстрелян от Ешреф най-вероятно понеже преди да стане от стола в ръката си имаше пистолет .Но пък се чудя как на Нисан ще и даде сърце да предаде човека в който ще се влюби .Оф много е двузначно всичко.Разказвачът казва " Въпреки,че знаеше за устроения  за него капан той не се обади на никого".Човек от любов е способен на много неща,любовта е болест  може би ако е разбрал,че идва от неговата Нисан решава да се остави в нейните ръце.Постоянно вметва разказвача,че Руя ще бъде най - големия му враг. Може би не случайно....  Както казват хората ще поживеем и ще видим 😉

# 704
Нани, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! 🎉

Нези, на същото мнение съм. Ешреф не отвори папката от страх какво ще види вътре. Дали заради историята с Чийдем, дали заради чувствата към Нисан, които се зараждат в него, беше го е страх от евентуалното предателство, затова и тръгна с 200 към тях. Искаше да чуе истината от нея, каквато и да е тя.

Роси, наскоро гледах началото на първи епизод, също ми изглеждаше, че Ешреф е прострелял портрета. Сигурно в този момент е разбрал, че е доносничка, въпреки че за мен ще разбере по-скоро. Ама да го закачи първо, пък тогава с теориите. 😅

Общи условия

Активация на акаунт