🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 18 253
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Вече и люлките копират

Скрит текст:
Аз, заради Калин, гледам "Аз обичам България"
Калин е в отбора на Вергов и досега яко ги мачкаха, водеха с 40:8, но имаше игра, в която другите спечелиха възможност да разменят точките и стана 8:40. Да видим дали ще успеят да ги обърнат.

# 31
Много ми е интересно, кой точно може да каже дали иска да се споменава БГ произхода му...
В смисъл той няма как да се отрече ....баща му е роден в БГ, т. е говорим за баща му...всички знаем за силата на Мъжът според религията....
Както и да е...

Нези,

Скрит текст:
гледах началото до РД и точките....пуснах Капките и после ще си върна Калин Simple Smile споделииии, нали печелят Юли и Калата Simple Smile

# 32
Да, Нани, и за мен беше странно, но мислех,че може да го е спомeнавал някъде.
Нали бях нова, повярвах.
Хубаво е, че не е вярно!
Човек не може да се отрича от произхода си!
Скрит текст:
И аз пак превключих на Калин.
Но, няма да издавам. Grinning

# 33
Това е лелята, която подозирам, че го е стягала да учи. Има доста семейни снимки с нея. Не ме питайте защо го мисля.

Скрит текст:
Аз гледал Калин. Дъщеричката им е страхотна. По-късно ще си пусна капките, ама ще ги превъртам.

# 34
Профила на Eşref Rüya в ИГ, вече има 350 хил. последователи

Скрит текст:
Много искам Калин и сие да спечелят, защото определено са много по-добри.
И аз после ще си пусна Капките

# 35
Да, Нани, и за мен беше странно, но мислех,че може да го е спомeнавал някъде.
Нали бях нова, повярвах.
Хубаво е, че не е вярно!
Човек не може да се отрича от произхода си!
Скрит текст:
И аз пак превключих на Калин.
Но, няма да издавам. Grinning

Точно,
Произходът си е ....няма как да се промени и отрече...
Скрит текст:
Ах, Нези....а уж сме ти приятелки.... Simple Smile
И аз ще си го върна....опитвам се на рекламите...ама искам да го гледам на спокойствие.   А дъщеря му е прекрасна сладурана

# 36
О, Нези всячески си лечеше, че ни хареса. И най-вече ти като каза на турски, че сме от България, Чаатай грейна, хора!
Толкова ни почувства близки и ние него, то просто се получи всичко взаимно, двустранно...
Иначе, и аз бях чела някъде това което спомена Нези, но подминах. Не вярвам на всичко, което чуя...
Скрит текст:
Момичета в Капките Много ми хареса Дивна, Вениамин

# 37

Нашата двойка е номер едно! Heart
Ох, Ели, толкова ми е хубаво, като още някой потвърди. Понякога имам чувството, че не се е случило! Neutral Face
Скрит текст:
Кари е страхотна сладурка, но е и много енергична и има собствено мнение за всичко.
Е, вече разбрахте, че отбора на Калин загуби.
А Кари колко е плакала, всички са я успокоявали, най-вече Вергов.
А русата жена е жената на Калин. Ели и Гери вече я познават.

# 38
И днес Ешрефа е на първо място на Amazon Prime в Турция
В Египет - 6-ти, в Саудитска Арабия - 5, в ОАЕ е извън десетката.

Скрит текст:
Ееее, много ме яд за Калин и Вергов!
Нези, поздрави го и му кажи, че представянето му беше много добро

# 39

Скрит текст:
Оххх, милото дете,
Аз, съпругата му съм я виждала още от времето на фермата.... Кари е с няколко години по голяма и страхотна сладурка ...
Нези, поздрави го, има страхотна харизма Калин и много се радвам, че избрал отбора на Юли ...и няма никакво значение, че са загубили....

# 40
Вече станаха 13 млн. гледания на епизод 3

Скрит текст:
Сега си пуснах Капките и дават Михаела

# 41
Това се появи в моя Инстаграм.
Явно си личи,че следя изкъсо Мустафа Мерт Коч Wink

Скрит текст:
Ще му предам, непременно.
То тук доста неща си бяха въпрос на късмет.  Затова и Кари е била толкова разочарована.
И още нещо, което Калин сподeли след снимките на Аз обичам България- беше възхитен от Вергов.  Каза, че е страхотен!
Браво на Михаела!

# 42
Демет, преди минута в И.

Скрит текст:
да, сега ще гледаме Мишето
Нези, аз съм възхитена от Вергов ,колко много знае, о даа не говорим за късмета с РД - точките и колелото

# 43

Скрит текст:
Нези, приятелките ти са страхотни и са много красиви дами. Ох, аз много ги харесах и тях и вас, изобщо за мен Истанбул ми остана страхотни емоции. Ще повторя, пак. С индийката, фенката на Чачо мислим да направим един Истанбул, предполагам, че и момичета от групата ще се включат има време Догодина, март

# 44

Eşref Rüya Епизод 4 Трейлър 2 | „Нито един косъм от главата на Ешреф няма да пострада!“

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 23:29 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт