🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро, момичета! Coffee

Гери, според мен и двете. Хем си я хареса, хем и че иска да дразни Ешреф. За него да вземе нещо от Ешреф, еле пък момиче си е равносилно на победа, даже едва ли не равняваща се да го измести от главатарското място.
Сега хъса му към Нисан е удвоен и със зъби и нокти ще се бори, даже ще му стане като фикс идея.
А бе Кадирчо и Чийдем, така са се фиксирали върху него, че не знам вече, дали е желание или мания.

Ако няма изненади, довечера чакаме втори фраг.

Прекрасна седмица, момичета!

# 721
Добро утро!☕
И аз съм на същото мнение, че Кадир само дразни, не мисля, че има чувства той е алчен!
Но като цяло добре си играя ролята човека, много му пасва този отрицателен образ на визията.
А, за завършек на сериалът склона съм да мисля като Роси, не искам смъртта на главния герой нищо, че с това започна.

Ох, Гери  как ми се ще да погледам дефелито и Емир-чо, аз там го открих Чаатай 2012 и до ден днешен си го харесвам във всяка визия, за мен външния вид няма значение.

Успешна седмица, момичета!

# 722
Рейтинг от повторението вчера следобед

Направо се потресох, турците какъв рейтинг са дали в ИМДБ
За първи път виждам, единиците да са повече от десетките.

# 723
Рейтинг от повторението вчера следобед

Направо се потресох, турците какъв рейтинг са дали в ИМДБ
За първи път виждам, единиците да са повече от десетките.

Жаки, 1 и 2 преобладават. Това си е чиста злоба. Слагали са ги афектирани "фенове". Това мога да кажа. Защото едно е да не го харесаш, но няма как 1 и 2 да е обективна оценка. Колкото и да сме заслепени тук, този сериал е в пъти по-добър от високо оценени бози.

# 724
Ооо, със сигурност тук няма нищо реално.
Кому е нужно да се ходи и умишлено да се слага ниска оценка.
Ако не му хареса нещо на някой, да сложи оценка 4 или 5 съм съгласна, но това е супер тендециозно.

Петият епизод на Eşref Rüya 👏🏻❤беше гледан🔥
Веднага се е отразило спирането на сериала в Ютуб за Турция

# 725
Остана ми малко време и мога да си продължа размислите за Кадир.

Кадир не е хаотичен в действията си.Той е стратег. В неговия случай ухажването на Нисан вероятно е смес от две неща:
От една страна, може би наистина я харесва, защото тя е красива, загадъчна,точно такъв тип жена, който един амбициозен мъж като Кадир би искал до себе си, за престиж и за удоволствие.(той сам го каза)
Но по-важното е друго: той я използва като оръжие срещу Ешреф.
Той усеща, че Ешреф има специално отношение към Нисан, дори ако още не го признава напълно.
Като я ухажва демонстративно, Кадир пробива в най-слабото му място, емоциите.
Това е начин да го провокира, да го изкара от равновесие и да покаже, че той също може да вземе онова, което Ешреф иска.

Кадир е умен в своята жестокост.
Той знае, че директната атака срещу Ешреф би го направила враг №1 пред всички. Особено пред Якуп баба. Вместо това той действа като змия-хладнокръвно, скрито, стратегически. Пред Ешреф е един, а всъщност е друг.
Като се събират в кръга,действията му показват,че той  всъщност иска да изолира Ешреф, да му отнеме подкрепата.
Да разбие доверието в него вътре в организацията.
И в крайна сметка да го покаже като слаб лидер, който не може да защити своите.
Точно обратното,  непрекъснато ги въвлича в нови неприятности.
Но тук, сред тези, които са му като семейство и където знае, че няма шанс, ще действа по друг начин.

Враждата му с Ешреф идва не само от амбиция, а и от това, че Ешреф е естествен лидер. Него хората го следват заради уважение и лоялност, а не от страх.
Неговия чист бизнес е автокъщата, която управлява.
 Тя е перфектен символ за него - отвън всичко изглежда подредено и легално, а отвътре кипи мръсният бизнес. Точно такъв е и самият Кадир- на външен вид усмивка и чар,  а в дълбочина, студени сметки и алчност за контрол.
Чистия бизнес на Ешреф е хотела.
Хотелът е за Ешреф дом, проект на живота му, форма на изкупление и опит за нормалност в един опасен свят.
Докато Кадир използва автокъщата за престъпления, хотелът е лице на законния бизнес за Ешреф.
Хотелът е място, където всичко трябва да работи като по часовник. Гости идват, заминават, обслужване, сигурност, репутация.
Ако гледаме на Ешреф като на човек, който търси да контролира собствения си свят (след всичко, което е преживял), то тогава  хотела е неговата  мини-вселена, която той управлява.
Той може би подсъзнателно иска да създаде място, където хората да намират подслон и защита, такава, от която той самият някога е имал нужда.

# 726
Абсолютно съгласна съм с теб, Нези. Много добре си описала образа на Кадир!
Скрит текст:
Момичета,  някой от вас гледаше Йешилчам с превод, бихте ли сподели ли къде го гледате? Искаме си да го повторя този сериал.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:28 от eliet

# 727
Тук има Yesilcam с английски субтитри:
https://www.youtube.com/@BluTVEnglish

Тук е на руски:
https://turkrutv.net/yeshilcham18/

На български го нямам

# 728
Ели, Албенка го гледа!
Ето ти направо страницата на плейлиста, да не го търсиш
Йешилчам | Всички епизоди
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlVCv5NfP47PTkR-opVyTJCS3vVSDoKAO

# 729
И аз съм го гледала на руски.
Мисля,че така и не го преведоха на български.
------
Спират сериала на Сумие.
От Бирсен:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 14:34 от NeZ_9

# 730
Много ви благодаря, момичета!
Знам си аз, че вие сте "бързи, смели, сръчни" и всичко знаете и можете.
Гледала съм го с английски субтитри, опитвах се и на руски и съм решила да го гледам още веднъж "Йешилчам".
Тези рейтинги, и  сериала на СЮМИЕ спират, а май тръгна добре.
Дано нашия да е с хубав рейтинг тая седмица 🙏

# 731
Сюмейето, затова ли беше в Щатите?
Пускаше сторита от там.
Сериала общо взето започна добре, явно след това е паднал рейтинга.
Едно време имаха първоначални договори за по 13 серии, заради кризата явно са ги намалили на 6 или по-малко. Много голяма стегнация става в тур-дизи индустрията.

Ново стори от Джерен
Голяма сладурана е!

# 732
Снимка от сета. Този багажник е доста голям. Събира поне два трупа.

# 733
От X

Вече сме част от народния фолклор. Grinning

# 734
Гери, като каза трупове, се сетих, че в Гадара водеше точна статистика на труповете.
 Тук ще ги броиш ли?

Поредната прекрасно заснета сцена
Впечатлена съм от режисьор и оператор!

Общи условия

Активация на акаунт