❤️Септемврийски бебчета 2024-Тема 2❤️

• 13 144
  • 382
  •   1
Отговори
# 210
Пожелавам бързо оздравяване на всички!
 Сироп си давам със спринцовката и междувременно се правя на маймуна- пея, правя муцуни и т.н. Т.е. един вид е нещо като игра/цирк, в който клоунът съм аз.
Мисля да видя в някой магазин уокърът от линка по-долу, но той няма борд с активности и сякаш е за вече проходило дете.. Пише, че има регулация на скоростта на гумите, което търся аз. Доста се колебая дали имаме нужда от подобно чудо, отделно си бях наумила, че ще вземем от дървените варианти, но не знам дали сред тях има такъв, който има някакво съпротивление при бутане.

https://kikkaboo.bg/push-walker-4in1-trolie-2-beige-31005030113

# 211
По-рано гледах онлайн тези на little Dutch. Дървени са и пише че скоростта може да се регулира Simple Smile

# 212
Колкото и странно да звучи аз мисля да поръчам от тему. Не знам защо, но имам предчувствие, че няма да се ползва както трябва и по-скоро за теста. 😅

# 213
Ние имаме проходилка 2в1, която става на Уокър. Малкия вече ходи с помощ и проходилката му писна и я направихме на Уокър, но на всяка крачка с него се навежда да натиска бутоните за да му свири и върти гумите, ходенето с него не му е приоритет 😅 отделно ме е страх да не се прекатури, та ако трябва да съм честна, не бих взела такова нещо, ако нямахме от проходилката. Доста безсмислена покупка

# 214
Уокър каката ползваше, Матео също го бута от известно време. Пуска се да прави по 1-2 крачки сам, според мен може да ходи и сам, но го е страх и търси да се хване за 2 пръста.
Тони ходи за една ръка хванат, но е безстрашен, та според мен може и преди брат си да се пусне.
Джелато, бързо оздравяване! За жалост се случват такива неща.
И ние сме на море

# 215
Ой, Марти, много са сладки и пораснали!
Ние на море ще ходим края на август пак.
Нещо ми се върти в главата, че има регресия в 10ти месец и ще взема да прочета.. малката почна да се буди към 6 сутрин.. все така си я мъчат зъби, но нищо не пробива..

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 09:53 от Азалия

# 216
Смаш кейк правихме ние вече. Темата беше лимони, имахме палатка, фотографката е много готина. Ако решиш мога да ти дам контакт, но излиза отпуск един месец - от 17.07.

# 217
Една приятелка ни снима, но ако решиш да покажеш някоя снимка, за идейка, като ги получиш, ще се радвам! 🤗

# 218
Да номеря време да пиша напоследък е мисия невъзможна 🤣. Надявам се всички болни вече отдавна да са оздравели и забравили.

Гърция за уикенда си беше основно пътуване. Данито потопи пръстите във морето и ревна “Не-не-не!”. Та не сме я мъчили. Следобеда в басейна обаче имаше повече успех, поплува си с пояса. Този уикенд отиваме на нашето море, на гости на кумовете. Ще пробваме пак морето, може пък да държи да се топне у нашенско първо 🤣.

И ние ще правим кръщенка и рожден ден, та и моя юбилей на едно. Просто реших че няма смисъл да каня едни и същи хора два пъти през има няма 2 седмици.

И аз мислех да купувам Уокър, ама сега нещо ме разколебахте. Бащата ще ѝ прави проходилка без седалка, която беше одобрена от ортопеда като дизайн 🤣. Та може да си го спестя.

# 219
Merry-an и ние с моя господин сме през два дни  и затова тази година реших да не празнувам, предвид, че той ще има голямо тържество 😀
И ние го водихме на море и учудващо му хареса супер много. Април като бяхме до Гърция, беше потресен от пясъка, а сега падна голяма игра. В морето също много се радваше, дана любовта му към морето се задържи, защото аз го обожавам.
Утре става на 11 месеца, а от около седмица ходи. Тази сряда направих малка пита и раздавах, сега трябва да организирам и голямата с търкалянето. То не че нещо специално ще е де, само бабите ще викна да се порадват на момента.
Вие как сте? 🌞

# 220
Радвам се, че се разписахте! И се радвам, че сте добре. Честити крачета, Еделвайс!
Ние сме добре, мисля че и режима понатамъних, вървим към махане на нощното кърмене, от седмица не съм давала нощем. Не яде много много храна, мъчат я зъби, които не излизат (1 до тук само) и е много мобилна, започна да лази като хората и е много бърза. Изправя се и се движи по мебели и бута уолкъра по няколко крачки. Но като я хвана да я водя не обича да ходи и иска да я пусна да си лази. Аз не се натискам много да я водя, че с батко ѝ се бях наиграла така и три месеца го водих докато реши да се пусне. Нея съм я оставила напълно с нейно темпо да се движи.
Сега сме на вълна кучета и котки, съответно бау и мау 😆 всички книжки и играчки на кучета и котки са извадени и се разнасят из стаите. И започна вече да се заглежда в книжки да четем и разглеждаме.
Това е от нас май за сега.
Надявам се всички да сте здрави, драснете по някой ред 😜

# 221
Азалия и аз така баткото ,ходеше за ръка един месец, но тогава и зор, първо дете ,вълнение искам да проходи по-бързо. Сега малкия и да се опитам да го хвана за ръка, той ме бута, последните седмици преди да проходи които и да се пробва да го хване, за да му погне в опитите му беше Бутан, никаква помощ не желае 😁
Ох ,моето хич не обича книжки, за сметка на батко му, на който от бебе та до ден днешен му се чете ежедневно и обожава. Дано му се събуди интереса имаме толкова аа много книжки.

# 222
Здравейтеее
Днес направихме кръщене на Ани - тесен кръг, много съм доволна.
Взех уокър под наем да видим как ще е иии се оказа доста полезна вещ. Търчи с него из целия апартамент 😃
Първите няколко пъти докато нацели баланса беше малко трудно, но вече само обратния завой я спира да си се разхожда сама. Използва го като возило да стигне до нещо интересно; много е готино да я наблюдаваш как вдига нивото ☺️
Иначе имаме три зъба (все долу) и любимото й нещо е да се катери по каквото намери. В детските кътове ми стапя лагерите да се гоним по пързалки и втори нива

# 223
Здравейте и от нас!

С морето и при нас не искаше вътре в самото море, но басейна и беше любимото занимание. От догодина ще ги видим всички малчугани как ще ни стопят лагерите по моретата 😅😅

Купихме си ние уокър - в момента се ползва по-скоро да гледа играчките отпред. Не се усеща още, че може и да се придвижи с него. Но пък с лазенето е нещо страшно. Посреща всеки на вратата, обикаля из целия апартамент. Прабаба и се шегува, че докато стане от дивана Дони ще е стигнала до магазина 😂😂

При нас се почна един красив период зъб след зъб. В момента е с 4 като 2-та последните ги извади през 2-3 дни. Сега поне по това, което виждам сме почти с още 2 нови 😅 следователно няма да ви казвам, че от 2 седмици ставаме в 5:30 сутринта .. 😅😅

За книжките аз и взех от тези с римички и големи картинки, доста са интересни, но нещо в Пловдив не мога да намеря повече. Успях само 2-3. Ако някоя мама поръчва от някъде или знае ще се радвам на насоки.

Също сме на фаза с гръмогласно пищене, независимо колко е часа, крещи все едно я щипя и после се смее как е крещяла 🤣. Има ли някои мъници, които още не казват мама/баба/тата/кака?

И не сме споделяли мерки и теглилки 😅 вече при нас ударихме 10-тия килограм, но пък вече сме и 74 см 😅 Личната каза да започна да давам вечеря. Два дни яде и после твърдо не. При вас как е вечерята и като цяло какви са ви приблизително графиците на хапване? Имам чувството, че просто я предлагам рано, но знам ли и аз .. 😅

Надявам се всички сте здравички! Пазете се от жегите много 🌺

# 224
Tdimitrova, какви са тези книжки, може ли да покажеш?
Аз покрай любовта на баткото към всякакви книги, енциклопедии и тн, и моята непоносимост към трупане на вещи, го записах в библиотеката. Game changer! Има всички най-нови и доста скъпи книжки, които заглеждам, но не ми се купуват. Ся, само да не ми се смеете, но почнах и за мен да си взимам някакви тийн романи 😅😅
Та замислете се, за бебенцата ни е още рано, въпреки че има и бебешки книжки, и от тези с твърди корици, сега съм набелязала Мечето Бизи. Но ако имате по-големи дечица, и не сте ги водили в библиотека, трябва да пробвате (ако имат интерес към книгите де, а пък ако нямат, може да се запалят)

Общи условия

Активация на акаунт