Живот на кантар - тема 5

• 37 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Не разбрах с тортата на Мариана какво стана. Цял епизод я пази, накрая нещо изгубих развръзката.
Ами в играта с калоричните храни тя я сложи на масата на Тодор, за да го натовари с повече калории, но после какво стана с тортата и аз не знам. Уж мислеха да я хапват, ама нищо не се каза по въпроса. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 391
Ако бях на мястото на всеки един от тях, парите щяха да са последният ми стимул да оставам в предаването.
И на мен ми стана мъчно за Ани, харесвам я. И бях спокойна за нея от това, което видях тази седмица в спойлерната тема.

Това са хора, по-голямата част от които не работят вече месеци и може би отсъствието от реалния живот ги изтощава финансово, изразходва спестявания или тежи на семействата им. Финансовия стимул не е за подценяване.

# 392
Ани малко като дете се държи на моменти, колкото и да е дразнеща Барби, беше права в случая, че никой не трябва да е специално пазен в това предаване от другите участници.
Меги бяха я направили на лелка с тази сива рокля. А за дъщерята на Марияна нямам думи, голямо преиграване, голямо нещо. Не ме впечатлиха стилистите изобщо. Тошко беше като с калпак, много зле, а за Ани имах усещатего, че ще си загуби едното рамо.
Нанси наистина много драматизира, за нея  900 грама свалени за седмица са нищо, защото трябвало да се сваля повече, а качените грамове са катастрофа. Личи си, че не е имала проблеми с килограмите.

Стискам палци на Вили от Плевен да победи,, но предполагам, че ще е Тодор.

# 393
Ани ли е качила?
Колко? Кажете.

Хормонално е. Аз съм била много стриктна, но покрай онези дни можех и 2 кг да кача. То не е и килограми, а вода.

А Сонайчо си е тръгнал, супер. Доволна съм. Не го харесвах.

# 394
Ани беше + 1.2 кг
Сонай + 0.6
Той отпадна.

# 395
Ани, да. Кило и двеста беше на плюс.

# 396
Ха, Сонай пък защо Grinning

# 397

"Изневери" на сините и го наказаха😉

# 398
Дери е симпатична и може да е добър диетолог за хора, които имат да свалят 5-10 килограма, но няма нито опит нито медицински знания, да се справи със сложни случаи. Аз съм имала проблеми с ИР и съм ходила при проф. Байкова. Тази жена ме спаси, тя дава режими, които отговарят на изследванията, килограмите и начина на живот. Още по -важно е , че се сменят на макс. 2 седмици, защото тялото привиква и помни. Има и много други ЛЕКАРИ специалисти в тази област, не знам защо не са извкали тях.

Коментарът на Нанси за 900-те грама беше много зле. Тя цял живот е била слаба, а дава акъл колко лесно да се свалят килограми, ужас. 900 гр. са супер резултат за човек на диета. Това, че там свалят 3-4 кг. на седмица даже е нездравословно бързо и крие риск от това да си върнат теглото, ама айде. Такива вмятания бяха просто грозни. Гадните реакции към Ани също бяха излишни, както сте писали, жените имаме цикъл и теглото варира.

Следващият епизод дано се разпуснат сините , писнаха ми с този син отбор. Беше правилно Ани да остане днес, но е досадно да продължават отборна игра като няма отбори. Да гласуват против Барби и Тодор на елиминации ако искат, но не ми се слуша всеки епизод за "сините сърца".

# 399
Ако бях на мястото на всеки един от тях, парите щяха да са последният ми стимул да оставам в предаването.
И на мен ми стана мъчно за Ани, харесвам я. И бях спокойна за нея от това, което видях тази седмица в спойлерната тема.
Същото казвах на мм и се ядосвах предните предавания. Как може въобще да мислят за парите, то такова предаване даже не трябва да има материална награда. Хора като тях трябва да са толкова благодарни, че имат възможност да работят с треньор и диетолог и постигат такива резултати, че нищо повече не трябва да ги интересува.
Аз някои ги бях позабравила как влязоха, но да- Тодор в неузнаваем. Някои от срещите бяха странни- на Марти, на лилавокосата.

# 400
"колкото и да е дразнеща Барби, беше права в случая, че никой не трябва да е специално пазен в това предаване от другите участници"

Ма наистина ли Барби е казала такова нещо? Защото предния път ни проглуши ушите как Славко грябвало да пази Дани...

# 401
  • Наблизо
Марто вече докараха майка му.Стига толкова.
Противчева не се чува,значи като й изнася,е Ок,като не…Аххх как може!

# 402
... с това бързо сваляне почва да виси кожа... е то нема как при тази скорост, но това е положението...

# 403

Това са хора, по-голямата част от които не работят вече месеци и може би отсъствието от реалния живот ги изтощава финансово, изразходва спестявания или тежи на семействата им. Финансовия стимул не е за подценяване.
Така е, макар да стана ясно, че има доста хора с повече от добри финансови възможности. Но със свалянето на килограми и създаването на навици, което е жизнено важно за тях, те си гарантират по-добро здраве. А здравето с пари не се купува. Това мисля. Ето, Марияна бори диабетно състояние, другите-кръвно, сърце и т.н.

# 404
На Марияна дъщеря й е свръхемоционална ...сякаш преиграва.
А относно избора да изпратят Сонай вкъщи си е тяхно право. Значи Йорданка трябваше да я пазят според Виолета,  а Ани трябва да я жертват. В крайна сметка като я оставят й дават шанс да свали повече, а и да им е по-комфортно в нейна компания. Сонай ги предаде и те се обидиха...

Общи условия

Активация на акаунт