Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 64

  • 74 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Мнения: 2 183
Две разхладителни напитки ви представям, подходящи за предстоящите горещи дни. Бяла Сангрия с летни плодове и безалкохолна напитка със сироп от бъз.☺️🍹🌴😍
https://inthebeniskitchen.com/2025/06/23/%d0%b1%d1%8f%d0%bb%d0%b … %ba%d0%b0-%d1%81/

# 721
  • София
  • Мнения: 3 433
Страхотни да Канап-четата ❤️ особено Бъз-а.

# 722
  • София
  • Мнения: 3 921
Спагети болонезе

# 723
  • Варна
  • Мнения: 2 113
,,Цакам " със 🍝 спанак и сметана:

  Спокойна нощ!

# 724
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 050
Добруджанска баница кавърма
https://www.instagram.com/reel/DLQKzDWhgC0/?igsh=MW5pd3BpOXRqZ2lxeA==

# 725
  • Мнения: 849
Връщам се в темата с една любима испанска студена супа - салмонрехо. Прохладен ден на всички 🙂

# 726
  • Русе
  • Мнения: 2 218
Тиквички, сирене, копър, магданоз и яйца


Яйца с чушки, маслини и сирена


И таратор

# 727
  • Мнения: 147
Безглутеново кексче с боровинки

# 728
  • Варна
  • Мнения: 2 113
В тази жега, срам, не срам, забравила съм един банан на терасата, на сянка, ама жега...Не бе ферментирал, спретнах набързо 4 мини кексчета:

 По средата натъпках сладолед, но не стигна до снимка. Прохладен да е следобедът ви!

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 18:59 от Пеева

# 729
  • Мнения: 3 392

Миш маш

# 730
  • Мнения: 2 183
Мариновано овче сирене ви представям днес. Прави се лесно и е чудесно допълнение към различни салати или просто така за мезе. В неделя брах планинска мащерка, с която допълних аромата и вкуса му.☺️🌿🌞
https://inthebeniskitchen.com/2025/06/24/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b … 0%b5%d0%bd%d0%b5/

# 731
# 732
  • In transit
  • Мнения: 14 179
Нали съм на зърнена диета, пратих мм за миди. Joy
Скрит текст:
Имаше работа следобед до Север експорт и му поръчах миди..там са на 3.50лв, а при нас на Чаталджа са х 6лв, същите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Миди с вино и дивисил, и гратен от миди с хлебни трохи и билки


Турски пилаф с патладжан и орзо в един съд


Първите домашни тиквички, на тиган с млечен сос и орехи


и домашен сладолед с кисело мляко и червени плодове (не беше съвсем замръзнал, но беше чуден!)

# 733
  • Бургас
  • Мнения: 23 923
Мики, как го правиш този сладолед?

# 734
  • In transit
  • Мнения: 14 179
Карз,
с мед, кисело мляко, малко кондензирано мляко и сметана. Утре, като стегне и го пробвам как е в замръзнал вид, ще ти напиша точните пропорции. Hug

Общи условия

Активация на акаунт