Упорити и тежки циреи и възпаления на кожата на лицето

• 478
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,

Обиколих толкова много лекари и професори, но без резултат. Лекувах се от акне в продължение на 3-4 години, но преди 2 години заболяването прогресира под формата на абцеси, които не отминават. В случая това, което съм публикувал на бузата секретира и не се затваря, лекари дори вече се отказаха да ме лекуват и директно изписват Роакутан, но няма начин да пия толкова силно лекарство. Някой казват, че е гноен хидраденит, други не могат да потвърдят такава диагноза. Нуждая се от вашата помощ с какво да третирам такива упорити възпаления? При вас какво е проработило успешно?
Също бих се радвал на информация за режими на хранене при тежко акне.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 17:53 от bubanka

# 1
Тотално премахване на всички млечни продукти- сирене, масло, мляко всякакво, изобщо всичко. И всеки ден чай от лайка, в продължение на поне 20 дни. На мен това ми помогна.

# 2
Към млечните добавям и захар.. Вафли, шоколади, газирано, такива неща се забравят просто.

# 3
На близки синът им е с тежко акне - помага му безглутенова диета. Ходи и на всеки три седмици на козметик, има абонамент и график. Откакто е започнал разликата е видима.
Успех!

# 4
Преди много години, като ученичка, ми излизаха циреи, които не можаха да спрат по никакъв начин. Накрая наш близък лекар, ми назначи автохемотерапия, която ги спря. Схемата беше от 1 до 14 кубика и обратно до 1, всеки ден се увеличаваше с по 1 кубик, респективно намаляваше във втората част. Теглеха ми кръв от вената и веднага я поставяха мускулно в таза.

# 5
Дъщеря ми имаше бактериална стафилококова инфекция на кожата, която се изразяваше с големи болезнени циреи.
Пи антибиотици - изчезват за месец и преди цикъл е пак същото!

Ето някой от нещата, които пробвахме:
Почни бирена мая - тя е решила проблема на много хора с бактерии.
Вдигни си спешно витамин Д-то.
15 дни всеки месец пий по една ампулка витамин Ц - инжекционен разтвор.
Купи си - витамин А и Витамин Е - другите 15 дни пий по 2 перлички.
Започни Кръвен здравец- Герисан

От Хомеопатията - Силицеа. Отиди на хомеопат за цялостно лечение.
Купи си медна гривна и я носи на ръката си. Сините черти са мед, който се просмуква в тялото и унищожава всички бактерии. Медните бижута са антибактериални и са спасили човечеството в древността.

Антибиотика трябва да е 14 дни. Не по-малко. Само така след 2 години опити убихме стафилокока на щерката.

Козметичните центрове също има какво да предложат - не говоря да цедят, а за процедури за акне. Има чудесни резултати. Търсете професионален дерматологичен център с техника висок клас.

# 6
  • Бургас
Към витамините добавете и Цинк, действа на кожните бактерии почти като антибиотик

# 7
  • София
На мен също ми излизат циреи, когато усетя, че имам отовам да ми бият инжекция с милгама, всеки ден по 1, докато не започне да спада цирея сам.
Има ефект, но не всеки път, така че и аз търся решение

Общи условия

Активация на акаунт