Не са варицелни пъпки, както и предполагах...Бяхме на педиатър с опит с варицела и ваксини.
Флудитек и нашата педиатърка изписва за влажна кашлица. Последно преди Великден беше изписала някакъв билков Аста 15 за влажна кашлица отново, но няколко дни по-късно слезе надолу каквото беше (дъщеря ми не прави по принцип усложнения, за три години и половина, едва преди два месеца пи АБ за първи път, преди месец отново). Та мисълта ми беше, че отново опряхме до Флудитек и от него много добре се повлиява. Пила го е няколко пъти от октомври насам.
Тяхната група преди Великден се натръшкаха с кашлица, гъст секрет от носа, стичащ се назад и Т всички, почти без изключение, включае и учителите. Нещо коварно беше, дъщеря ми точно се беше върнала от триседмично отсъствие от прекарания през март бронхит. Изкара точно 5 дни на градина и лепна и това.
А сега е със сополи, без Т (37°С държа три дни), бели, без кашлица. Вече е добре, но мисълта ми е, че пак има нещо. Приятелка сподели, че цялата група на детето ѝ са така. Няма ли край това боледуване...То време за море ще стане, ние влачим още сополи.