“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №5

• 35 435
  • 886
  •   1
Отговори
# 870
А аз не харесвам журито. Някои омръзнаха до болка. Други са противно арогантни простаци. Но пък харесвам менторите.

# 871
  • Варна
Аз за първи път имам повече от един фаворит.
Много добър каст, защото заложиха почти изцяло на музиканти.

Много умен избор на Дивна, с народната песен ще докосне по патриотичната струна на българина.
Песента не ми се струва трудна, няма много сложни, дълги извивки.

Любима моя песен! А Нели Андреева има космически глас!
Дано се справи Дивна ,дано .Hands PrayHands Pray
Иначе ще стискам палци на Вениамин ..

# 872
Иван и Цитиридис отново направиха шоуто. А Нико с тая визия много ми приличаше на ММ, само мъжа ми е по-слаб. Направо се влюбих Grinning

Радвам се за дуета, много ми бяха симпатични през целия сезон. Според мен чисто гласово снощи трябваше да са разменени, но въпреки това имитацията им беше много добра.

# 873
  • Пловдив
От известно време си мисля, че и финалните песни не са избрани само от участниците. Сигурна съм, че е обсъждано и с менторите, и с целия екип кой какво да изпее и е съгласувано. Няма как на някой да му скимне песен и да я изпее след седмица. Мое мнение де, не го налагам на никой.

# 874
  • There I was on a July morning
И аз мисля, че не е напълно самостоятелен избора на песните за финала. Може и да се съобразяват с вече закупени права за парчетата, или наличните костюми, само предполагам де, може и да не е така. Примерно - песента на Иван сигурно е излязла още преди да е бил роден, можеше нещо по-ново да избере.... И някои други избори ми се струват малко странни.

# 875
Аз мисля, че Етиен също има роля при избора на песни на участниците. Той много добре им познава певчески възможности и до колко могат да се справят с дадена песен .

# 876
  • София
Аз гледах клипът към песента на Нико- акробати, танцьори, фойерверки, дим, светлини.
В допълнение постоянно повтарящата се фраза- Oh, this is the greatest show!
Ами това е спектакъл точно за стадион.
Може би са им помогнали в изборът на песни, които да бъдат грандиозно въздействащи върху публиката.

Харесвам менторите, журито омръзна.

# 877
Добре би било да сменят Фъньо следващата година и да го сложат за разнообразие при участниците да видим той колко  бленди ще успее да уцели. Ще бъде шоу със сигурност, особено ако трябва да се превъплъти в женски образи. Всъщност не съм сигурна, че може да пее, май не съм го чувала, само претенциите му са до небесата. Не е лошо да има член на журито, който да играе лошото ченге и да е опозиция на останалите, но не и да е толкова злобен и негативен.

# 878
Фънки прави услуга на участниците. Колкото по-жлъчен е коментара му за един участник, толкова повече хора гласуват за него. И в темата тук се видя - хора гласуваха за Вениамин, веднага след коментара на Фънки, без да дочакат края на предаването и да видят дали няма да има по-добри изпълнения от неговото.
Аз лично предпочитам член на журито със собствено мнение, пък било то и негативно, отколкото вечно усмихнатата и позитивна Хилда, която на клипа вчера показаха как постоянно повтаря едно и също, и след всяко изпълнение е настръхнала.

# 879
  • There I was on a July morning
Хилда и Фънки - не мисля, че ще ги смени. Те са като двете страни на 1 монета и са в образите на " доброто ченге" и "лошото ченге". Фънки понякога е много груб, необективен и пристрастен, това не му харесвам. Иначе  няма лошо да се казват и по-критични мнения, но нека да са обективни и по-премерени, както го правят другите 2-ма членове от журито.

# 880
Неговите критики са придружени с обиди. Дразнещо е,че коментира все едно е работодател и се кара на служителят,че не си е свършил работата.

# 881
Да, и аз съм за това да има член на журито, който да е по-негативен, написах го и в предишния си пост. Предполагам, че може да се намери и друг на негово място, който да не е толкова злобен. Фънки ли е олицетворение на успял музикант, който да оценява другите? Посредственяк и нагаждач, какво друго е?

# 882
Хилда и Фънки са несменяеми. Не знам какво трябва да направят, за да ги сменят - освен, ако те самите не решат да се откажат в един момент. Веско Маринов на мен ми е любим. Такова сковано дърво е, че чак ме радва. В началото доста се впрягаше на глупостите на Рачков, но вече се е отпуснал и е много по-добре. Дори успява да му влезе в тона Simple Smile

# 883
  • Буркина Фасо
арменеца преценява кои да са в журЕто.  ако на някой не му харесва да е там - да се маха.
не вярвам да има задължение на всяка цена да се журира.

# 884
Искам Нико и Ванката да направят заедно предаване, страхотни момчета!
И двамата знаят, как да правят шоу, техните смешки ме забавляваха целият сезон.
Много се смях на Нико Mr. Proper.

Аз си пуснах песента на Нико, харесва ми, както и Елвис на Ванката.
Обаче не мисля, че са масовата публика.
Не смятам, че това ще накара зрителят да гласува освен ако не е заради самите тях.
От друга страна си мисля, че може би мачът е свирен и нашите момчета просто искат да изпеят нещо за тях любимо.
Много се радвам,че има хора, които харесват Николаос.Много готин.... чувство за хумор,изказ, поведение.... Така и не разбрах хейта който отнесе в соц мрежите! И предаването си водеше много добре.
Какво е виновен,че бТВ сгрешиха и го пуснаха на мястото на шоуто на Слави

Общи условия

Активация на акаунт