“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №5

• 36 025
  • 886
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Деси Добрева едва я познах, защо така?
Аз я обърках с Лора Караджова 😆 Май беше с перука..

И аз Grinning. После, като се загледах хубаво, видях, че не е тя, но, ако не бяха казали коя е, никога нямаше да се сетя, че е тя.

# 136
Мен не ме впечатли много Иван, който ми е любимец, но още помня изпълнението на Фики като Дони, и Ванката не може да стигне това ниво.

# 137
На мен всички ми харесват тази вечер. Страхотни имитации. Но Иван  ме отвя и дадох своя глас за него 😉
Лашкова се справи страхотно и Роксана много ми хареса. Само за Михаела имам оплаквания - бяха го направил като актрисата от ," Женени с деца" 😁

# 138
  • София
Аз се чудя, за кой да гласувам, на Ванката ми се струва сигурна победата и няма нужда да помагам с глас, така че май пак ще си гласувам за Нико, да не изпадне в класацията.

# 139
  • София
Най-добрата имитация на Дони според мен е на Рафи. Като излезе Дони да пее с него толкова си приличаха, че даже можеха да бъдат объркани кой кой е.

И на мен тази вечер всички много ми харесват. Роксана ми хареса страшно много и мислех за нея да гласувам, обаче сега, като чух Иван, вече не съм сигурна. Ще изчакам до края да видя всички и на повторението ще решавам. Много силна вечер.

# 140
Да не повярваш,че го казвам,ама Иван наистина се справи уникално. Толкова точно имитира Дони,Деси също много добре се вписа,спяха се отлично,ще гласувам за него.

# 141
  • София
Рафи, Владо Михайлов и Фики бяха брилянтни като Дони, но и Иван се справи страхотно!

# 142
  • Другата България
За мен Владо си беше №1.
Но аз съм много пристрастна, и не го крия. Heart

# 143
  • София
Владо е и моята голяма слабост! Heartpulse

# 144
Запомнила съм само Фики като Дони. А това означава, че ми е харесал най-много. Но Иван се справи много добре също.

# 145
  • София
Звезди ми прилича на Сашо Роман днес 🙈😅

# 146
Ее, излагация Звезди, излагация!!
Да е точно за теб тая песен и да не държиш здраво вокала...
Жалко, очаквах да изкърти тая песен.

Вече със сигурност мисля, че за първото място ще се борят Иван и Вениамин.

# 147
Звезди мартеници ли носи още Grinning

# 148
Ами не ми харесват Звезди с Тома. Иначе песента е страшно хубава и  въздействаща.

# 149
Кой пее със Звезди?
А, разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт