Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 667
  • 512
  •   1
Отговори
# 210
1. Комбиниран мултикукър с фритюрник или два отделни уреда (мултикукър и фритюрник) бихте ли избрали и защо?
Бих избрала комбинирания мултикукър с фритюрник, тъй като пространството в кухнята ми е ограничено и искам да ми е удобно (с по-малко кабели и джаджи около мен).
2. Кое е най-важно за вас при избора на мултикукър – вътрешна тенджера от неръждаема стомана (БЕЗ тефлонови, керамични и други покрития), херметичност, размери и обем, системи за безопасност, гаранционен и извънгаранционен сервиз в България, лична препоръка или нещо друго?
За мен най-важно за вас при избора на мултикукър e да е от неръждаема стомана.
 3. Ще включите ли мултикукъра/фритюрника в приготовленията за празничната великденска трапеза? Ако е така, какво ще сготвите?
Да определено! Бих го използвала за втасване на козунак и за приготвяне на агнешка яхния.

# 211
  • Благоевград
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Един комбиниран уред. По удобно и компактно е, защото ще заема по малко място в кухнята.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Най-важно за мен е съда да е с неръждаемо покритие. И разбира се гаранционният сервиз.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

Да, бих го включила. Ще приготвя агнешко с картофи или ориз.

# 212
За да спестя място на кухненския плот, бих предпочела един комбиниран мултикукър с еър фрайър. За мен е много важно вътрешния съд да е без тефлоново покритие и да е неръждаем. Също, искам да има включени системи за безопасност. В момента нямам мултикукър/еър фрайър, но когато получа или си закупя, задължително ще го включа в приготовленията на празничната великденска трапеза? Бих сготвила агнешно с ганитура - класика за Великден.

# 213
  • Пловдив
1.    Аз има двата по отделно и съм много доволна, но определно бих ги комбинирала в едно от гледна точка на мястото, което заемат.
2.   Опредлящо при избора за мен беше да е херметичен и да става за големи семейства Simple Smile . Но не оставям по назад и относно съда... определено предпочитам неръждаемата стомана пред всякакъв вид други покрития.
3.   Дали ще го включа ли... та аз откакто ги имам в друго не готвя,а като се сетя колко се дърпах да ги купим. Ще правя дроб сарма,агшешни котлетчета, разни зеленчуци за гарнитурка...

# 214
  • гр. Кюстендил
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
- Ако комбинирания уред предлага всички удобства и функции като на 2 различни, в случая с 2 ръце съм за комбиниран, кухнята не ми е от най-големите и ще спестя място.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
- Напоследък /особено през топлите дни и месеци/ прекарвам повече време навън с детето и реално физически нямам времето да сготвя нещо нормално, а си обичаме манджичките и супите.. така че при избора бих гледала първо да е безопасен и да е херметичен.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
- Честно казано нито съм готвила на мултикукър, нито някой ми е готвил някога /дори и приятели нямат такива уреди, за да видя от първо лице как стават нещата/, та ако имам сега по празниците такъв уред, определено бих прочела някоя рецепта - предполагам ще заложа на пълнен заек с ориз и гъби и си мисля, че в този уред ще стане много бързо и крехко! Ще поразгледам и някой десерт, защото мисля, че и това може да се прави в тях, аз обичам крем карамел много и ако става в този уред, направо ще е върховно!

# 215
  • Бургас
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - комбиниран, по-практично и удобно е.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Всичко изброено без последното, личната препоръка не ми е толкова важна.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Да, ще го включа, спестява време и усилия.  Бих сготвила агнешко например.

# 216
  • Варна
1. Един уред, защото заема по-малко място.
2. Обемът ми е най-важен, след това покритието - да е лесен за почистване и поддръжка.
3. Бих приготвила агнешкото.

# 217
1. Предпочитам един уред, защото ще ми спести място.
2. Най-важна ми е сигурността, после обема, защото сме голяма семейство.
3. Ще използвам фрайер за месото и за пържените картофки.

# 218
1.Комбинираният е много удобен,ако се взима извън дома.Но аз предпочитам 2 отделни,за да се готви едновременно когато бързам.
2.Неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития) е най-важната причина за мен.
3.Да-агнешко с картофи в мултикукъра.

# 219
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Един комбиниран уред. По удобно и компактно е, защото ще заема по малко място в кухнята.

За мен най-важно за вас при избора на мултикукър e да е от неръждаема стомана

Да, бих го включила. Ще приготвя агнешко с картофи.

# 220
Бих предпочела един комбиниран уред, защото кухнята ми е малка.

Най-важно, според мен е, че вътрешният съд е неръждаем, че е херметичен и се запазват качествата на храната.

Агнешко с дроб сърма.

# 221
  • Sofia
1.    Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Предпочитам комбиниран с еър фрайер. По-малко място заема. И сега съм така.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  
Предпочитам неръждаем вътрешен съд, защото в момента ми е с тефлоново покритие, което падна на доста места. Трябва и да е херметик- под налягане, обем 6-8 литра, повече възможности има. Моят в момента е 6 л и съм доволна. За сега не ми се е развалял, но ако има сервиз ще е чудесно.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Разбира се, аз и извън празниците почти всеки ден го ползвам.
За Великден ще направя агнешка дроб чорба и дробсърма в мултикукъра, като дробсърмата ще я запека и с капака за запичане, имам два вътрешни съда. Това за обяд, а за вечеря агнешко със спанак или с картофи, пак в мултикукъра.

# 222
  • Другата България
1. Нямам нито мултикукър, нито еър фрайър, но пък бих избрала комбинирания уред, защото нямам много мястото в кухнята.

2. Най-важното за мен при избора на уреди е качеството: да е с неръждаем вътрешен съд без други покрития, и да има системи за безопасност и лесно да се почиства.

3. Ако имах мултикукър или еърфрайър задължително щях да приготвя празничната великденска трапеза с тяхна помощ.

# 223
  • На морето!
Бих избрала комбиниран, за да заемат по-малко място в кухнята.
Всичко от изброеното + да се мие в миялна машина .
Да, бих направила агнешката супа в него.

# 224
  • Бургас
Бих избрала комбиниран уред, за да не заема много място.
Предпочитам да не е с тефлоново покритие, другото няма голямо значение за мен.
Бих използвала за празничната трапеза такъв уред, но тъй като никога не съм имала бих проверила рецепти предварително, за да знам какво е най-подходящо за готвене  в него!

Общи условия

Активация на акаунт