Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 668
  • 512
  •   1
Отговори
# 195
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо- Може би би било по добре да е комбиниран. Това ще спести място в така или иначе малката ни кухня.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - Важни за мен са вместимостта и размера, както и да е херметичен.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Със сигурност, поне за предварителна обработка на месото.

# 196
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - ако съм убедена в надежността,  бих избрала комбиниран мултикукър с еър фрайър, заема по-малко място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - личната препоръка е доста важна, системата за безопасност, размер и обем.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - козунак разбира се

# 197
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Бих избрала комбиниран уред, спестява място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Със сигурност неръждаем вътрешен съд, размер и обем. Хубаво е да се вземе под внимание и дали има резервни части/гаранционен сервиз наблизо.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Да, ще приготвя месо и картофки.

# 198
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран уред, понеже това спестява място в кухнята.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Определено предпочитам неръждаем съд без никакви покрития! Катоизбирам уред, винаги гледам ревюта, избирам така, че да пасва на цялостната картина на кухнята ми и, разбира се, да е възможно най-функционален за мен.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
В еър фрайъра бих сготвила месо и картофи, а в мултикукъра, примерно, супа.

# 199
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Комбинираните уреди винаги са с предимство за мен, защото ми спестяват много място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всички изброени опции са важни за мен, с когато имам и препоръка от близък, нямам колебания.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Разбира се, агнешкото ще стане разкошно, както и зеленчуците към него

# 200
Бих избрала два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър), заради обема на храната, която може да се приготви за 4-членно семейство.

Важно е да има неръждаем вътрешен съд, а обемът да е достатъчен да се сготви наведнъж количество за цялото семейство.

Ще включа мултикукъра с приготвянето на агнешкото. Най-голямо затруднение е да намеря рецепта в интернет на български, които да пресъздават обичайните гозби в страната ни, използвайки обичайните продукти от магазините тук.

# 201
Бих избрала два отделни уреда ,заради обема на храната ,която може да приготвиш в тях. В едното може да приготвиш ядно ястие, а в другия уред друг вид ястие,значи и разнообразието ,което осигуряват. Бих ги използвала за приготвянето на козунак в фраера. Важно е да имат неръждаема купа,подгряване на ястието ,херметическо затваряне. Да има достатъчно дълъг гаранционен срок, обема да отговаря на нуждите на моето семейство.

# 202
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Бих избрала един комбиниран уред, защото ми е проблем съхраняването на много уреди в кухнята. Така е по-лесно.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - За мен е най-важно да няма допълнителни и вредни покрития.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? - Разбира се, че бих го включила за приготвянето на крехко агнешко.

# 203
Ооооо не може да бъде! Точно такъв мултикукър искам😍😍😍
Един комбиниран уред за мен, моля!
Вашата марка е това, което търся, тъй като има много положителни отзиви. За мен е важно и какъв е размера на вътрешния съд, малко семейство сме и голям обем не ми е необходим.
Само да го спечеля, всичко ще сготвя вътре! Дроб сармата, агнешкото, козунака. Хайде и зелената салата ще си я направя в него, само че без да го включвам.

# 204
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - 2 отделни уреда.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - Да е безопасен за ползване, съдът да има гаранционен сервиз в България.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Първото нещо, което бих приготвила в него е агнешко за Великден!

# 205
  • in Wonderland
Бих избрала два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър), заради обема на храната, която може да се приготви за 4-членно семейство.
Важно е да има неръждаем вътрешен съд, а обемът да е достатъчен да се сготви наведнъж количество за цялото семейство.
В еър фрайъра бих сготвила месо и картофи, а в мултикукъра, примерно, супа.

# 206
Бих избрала комбиниран уред- при липса на място определено комбинираният кукър е много добро решение.
фактът, че вътрешният съд е от неръждаема стомана, който може да се използва и самостоятелно, и обемът естестествно е водещ при взимането на решение. Мултикукърът би се включвал в подготовката за всеки празник, а сега бих приготвила дроб сарма-та в него Yellow HeartYum

# 207
1. Предпочитам 1 уред, големи са и заемат прекалено много място.
2. Лична препоръка и материал, от който е изработен вътрешния съд, важно е да е безопасен.
3. Вероятно ще печем картофки на еър драйъра по време на празниците.

# 208
  • София
Избрах два отделни уреда, мисля че е по-удобно.
Задължително избирам съдове без тефлонови, керамични и други покрития. Важен е размерът и обемът, а ако е херметичен се готви доста бързо. Важна е и сигурността.
В мултикукъра ще приготвя дроб сърма, а фрайърът ще използвам да изпека агнешкото месо.

# 209
Бих избрала комбиниран уред.Неръждаем вътрешен съд,който да е безопасен при готвене.Бих го включила при приготвяне на крехко месо и ориз.

Общи условия

Активация на акаунт