Предпочитам комбинирани уреди, тъй като живея в малко жилище и мястото ми е ограничено.
2. Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Не познавам този вид уреди, но много приятели около мен ползват такива. Нямам наблюдения относно покритието, но на пръв поглед е добре да се почиства лесно, да има сервиз в България и наистина добра система за безопасност при ползване.
3. Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Нямам такъв уред и тази година няма да участва в приготовленията за Великден. Но ще се поинтересувам в какво би могъл да ми помага около този и други поводи.
