Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 683
  • 512
  •   1
Отговори
# 180
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Предпочитам комбинирани уреди, тъй като живея в малко жилище и мястото ми е ограничено.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Не познавам този вид уреди, но много приятели около мен ползват такива. Нямам наблюдения относно покритието, но на пръв поглед е добре да се почиства лесно, да има сервиз в България и наистина добра система за безопасност при ползване.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Нямам такъв уред и тази година няма да участва в приготовленията за Великден. Но ще се поинтересувам в какво би могъл да ми помага около този и други поводи.

# 181
1. Нямам достатъчно място в кухнята, затова предпочитам комбиниран уред
2. Важно е да е здравословен.
3. Да, ще пробвам с агнешко печено.

# 182
Бих избрала един комбиниран уред.Най - влажното за мен е личната препоръка.Няма да го включа в приготвянето на великденската трапеза, защото нямам такъв уред

# 183
бих избрала комбиниран уред, защото в кухнята мястото никога не стига. отдавна се чудя за мултикукър и единствено ме спира липсата на местенце, където да стои постоянно без да се налага да го местя.
при избора за мен са важни вътрешния обем, функционалността, както и личните препоръки.
при приготвянето на празничната великденска трапеза със сигурност бих го включила, ако имах такъв уред. все пак докато ястието се готви, не се налага постоянно да го надзиравам, разбърквам, променям начина на готвене за различните фази и мога да свърша нещо друго.

# 184
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Два отделни, не съм фен на уреди 16в1.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Препоръка, размер, лесна подръжка
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Със сигурност, поне за предварителна обработка на месото.

# 185
1.   Бих избрала комбиниран уред защото заема по-малко място.
2.   Най-важно за мен е да е с неръждаем вътрешен съд.
3.   Бих включила мултикукъра в приготвянето на агнешка супа.

# 186
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала един комбиниран уред, защото ще заема по-малко място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
За мен е важно, че вътрешният съд е неръждаем, също и това, че е херметичен и се запазват качествата на храната.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Разбира се, агнешко. Също и любимата

# 187
  • В царството на мечтите
За сега имам фрайър, но много искам мултикукър. за мен два уреда е по- добре.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – Важно е да е херметичен, с голям размер и обем, гаранционен и следгаранционен сервиз в България

Да, бих, агнешко.

# 188
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - 2 отделни уреда.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - Важни за мен са вместимостта и размера, както и да е херметичен.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Бих го включила с удоволствие в приготовлението на празничната трапеза, най-вече за месото.

# 189
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо- Може би би било по добре да е комбиниран. Това ще спести място в така или иначе малката ни кухня.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Все още не съм запозната с характеристиките на такъв продукт. Предполагам всичко от изброените има значение.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Имам познати, който имат уреди, и споделят че приготвят всичко е него. С удоволствие бих приготвяла както основни ястия, така и десерти и зимнина Simple Smile

# 190
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда?
Бих предпочела един! Сега имам два и постоянно вадя единия и прибирам другия. Един уред би стоял постоянно отвън.

Всички изброени: на първо място безвреден съд за готвене, но задължително в обем достатъчен за 4 -членно семейство, сервизът и гаранцията са нещо, за което превантивно мисля преди покупката на уреда.

Да, включвам ги винаги при приготвянето на месото и ориза за празничната трапеза!

# 191
Един - спестява място.
Обемът да е достатъчен за 4 души, гаранционен сервиз също е важен. Но аз винаги казвам - дано изобщо не се налага Wink
Да, уред, който се ползва почти ежедневно, се ползва и за празнично готвене.

# 192
  • София
Тъйкато имам еър фрайър бих избрала два отделни уреда.
Всичко изброено е важно
Бих ги включила да сготвят агнешкото,а след това да го запекат.

# 193
Бих предпочела комбиниран уред , за да спестя място.
На първо място най-важно е да е неръждаем, с добро вътрешно покритие , за да приготвям здравословна храна на любимите хора.
Бих го включила в употреба за великденските празници, ще пробвам да приготвя агнешко .

# 194
Вкъщи имам мултикукър и отделно еър фрайър, които използвам много често. Бих го заменила с комбиниран - ще спести много място и ще имам повече възможности да приготвям различни ястия.

Всичко от изброеното има значение! Но наистина на първо място да е безопасен.

Да. Ще приготвя ориза на мултикукъра, а на фрайъра - допълнително гарнитура от картофки.

Общи условия

Активация на акаунт