Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 210
  • 512
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм за два отделни уреда - фрайърът ми е винаги в действие, а мултикукърът върши чудесна работа за супи, месо и бавно готвене. Комбинираните сякаш не се справят на 100% и с двете.
Важното за мен е съдът да не е с покритие - само неръждавейка. Не искам да ям парченца тефлон.
Да, ще ги включа за Великден - мултикукърът е чудесен за месото, а фрайърът - за гарнитурки или дори за козуначени питки. Спестяват ми нерви и време!

# 511
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

Имам еър фрайър. Може би е добре да са отделно, може да се готви едновременно и на двата.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?

Всичко това и да е добра марка. Надежден уред.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

Редовно ползвам фрайъра. Не се сетих, но бих пробвала да сваря яйцата:)

# 512

Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от Instant Pot!

● Мултикукър Instant Pot DUO PLUS WHISPER QUIET 5.7L печели: Yasmin17
 ● Ренде Izibizi печелят: niik и Deborana
 ● Мултифункционална преса Izibizi печелят: blue.angel и ilik123

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 29.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Instant Pot. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Instant Pot до 23.05.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт