Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 214
  • 512
  •   1
Отговори
# 495
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - един комбиниран, заради липса на място
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?   - безопасен и сервиз
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - нямам още нито един от трите уреда.

# 496
  • София
Предпочитам комбиниран уред,тъй като нямам много място в кухнята.
Най-важно ми е да се работи лесно с уреда и да е безопасно.
Бяхме на гости и не съм приготвяла нищо у дома за празниците освен козунак в Еър фраера ми.

# 497
Аз съм за комбиниран мултикукър с еър фрайър, спестява място и върши всичко! Нямам къде да складирам 100 уреда 🙈
Най-важното за мен е вътрешният съд да е неръждаем, без всякакви покрития, не искам химия в храната.
Разбира се, че ще го включа за Великден, вече мисля да направя запечени картофки с розмарин и пълнени яйца с нещо по-нестандартно

# 498
1.Бих избрала комбиниран уред, защото спестява място в кухнята.
2.Предпочитам  да е херметичен и здравословен
3.Бих сготвила месо с картофи.

# 499
дин комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Един,  защото е по удобно и ще ни спести място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Неръждаем съд, херметичен, системи за безопасност, добри гаранционни условия, размер и обем.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Празниците минаха , но бих приготвила нещо любимо на семейството- пиле с гъби или хрупкави хапки.

# 500
1.   Предпочитам един комбиниран уред, защото е много по-удобно от гледна точка на пространство в кухнята.
2.    Всичко от изброените, но при избора си не винаги държа на лична препоръка - чета отзиви във форуми и блогове, това ми е достатъчно. 
3.   Щях да го използвам и щеше да ми бъде от полза, но предстоят други празнични дни като Гергьовден, когато също бих направила агнешко месо този път с помощта на уреда.

# 501
Предпочитам два отделни уреда, но поради липса на място бих взела комбиниран. Важно ми е покритието да е безопасно за здравето и след това да се почиства лесно и да не залепва. Варени яйца, дробсарма и агнешко.

# 502
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
 - Бих избрала комбиниран, защото нямам място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
- Неръждаем, херметичен, както и също така да има голям обем. Не на последно място и гаранционен и следгаранционен сервиз в България.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? 
- Да, реално почти всичко бих направила в него.

# 503
Комбиниран, определено! По-малко кабели, по-малко миене 😄
Държа най-много на сигурността, имам деца, така че искам уред, който няма да експлодира, ако му дам 2 минути повече.
За празника ще тествам нова рецепта за агнешко с мед и горчица в мултикукъра

# 504
Бих избрала една комбинирана машина като Instant Pot с еър фрайър, за да пести място и време.
Най-важно за мен е уредът да е лесен за ползване, с надеждна безопасност и неръждаем съд без покрития.
Да – ще приготвя агнешко и картофки за Великден с него. Ще стане неизменна част от ежедневието ми!

# 505
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Нямам опит с тези уреди, но комбиниран уред май е по-добре.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко ми е важно.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, бих, агнешко!

# 506
  • Русе
1.Бих избрала един мултифункционален уред,защото заема по-малко място и бих го държала постоянно изваден.
2.Най-важно е храната да е здравословно приготвена -покритието ми е приоритет.
3.Бих се пробвала с месото и зеленчуци.

# 507
1.Бих избрала един комбиниран уред, за да пести място в кухнята.
2.За мен е важно покритието да е безопасно за здравето, да се почиства лесно и да е с голям обем.
3.Да-агнешко с картофки.

# 508
1. Комбиниран уред-с малка кухня съм и нямам място.
2. Всичко изброено. Всяко нещо е важно.
3. Ще пробвам с агнешкото❤️

# 509
  • Washington,USA
Комбиниран уред, за мен най-важно е да се почиства лесно и да бъде лесен за използване, както и безопасен. Бих сготвила агнешко.

Общи условия

Активация на акаунт