Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 212
  • 512
  •   1
Отговори
# 465
1.Комбиниран уред звучи добре от гледна точка на спестяване на пространство, но аз лично предпочитам два отделни уреда, така може да приготвим две различни ястия по едно и също време.
2.Важно за мен е вътрешният съд на мултикукъра да е от безопасни материали, както и да не загаря.
3.Бих включила мултикукъра за всяко ястие , за да спестя време и да улесня готвенето не само за Великден

# 466
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Ще предпочета комбиниран уред, защото не искам да си пълня шкафовете с много неща.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Всичко изброено е важно, но и когато ми е препоръчан от някой, който вече го използва и е доволен, също играе роля.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Бих го включила, защото ще ми спести много време и въртене в кухнята, но все още нямам...така, че ще се "пържа" заедно с агнешкото... 😵‍💫

# 467
1.Един комбиниран мултикукър с еър фрайър определено.
Не само спестява място,но и време.

2.    Най-важното за мет при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България.
3.   Ще  го включа,разбира се в приготовленията на празничната великденска трапеза?
 Ще сготвя агнешко и дроб сарма !

# 468
Два отделни уреда предпочитам, тъй като всеки си има своето предназначение. И двата са удобни и практични. Чудесни са.

# 469
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Определено един комбиниран, защото нямам достатъчно място за съхранение.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? Най-важно е да е качествен и неръждаем и да е подходящ размер.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
За великденската трапеза трябват и доста гарнитури, картофки със сигурност бих приготвила.

# 470
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Нямам опит с тези уреди, но сякаш комбинирам уред звучи по-добре.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко изброено ми е важно, най-вече покритието на съда да е здравословно за готвене в него.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, ще приготвя агнешко месо.

# 471
1.Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран, защото е по-практично и не заема много място
2. Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Херметичен,  голям обем, системи за безопасност
3. Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, ще приготвя дроб сърма и агнешко

# 472
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Нямам опит с тези уреди, но сякаш комбинирам уред звучи по-добре.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко изброено ми е важно, най-вече покритието на съда да е здравословно за готвене в него.
Да, бих, агнешко,

# 473
Имам мултикукър и еър фрайър, но предпочитам комбиниран уред, защото заема по-малко място и има опции, които другите два нямат (готвене под налягане например).
Най-важното за мен е да е с неръждаем вътрешен съд и на второ място да е херметичен.
Нямам комбиниран уред, за което съжалявам. Както споменах в т. 1 имам два отделни уреда,  ползвах мултикукъра, за сваряване на яйцата, а еър фрайера за пържене на пилешки крилца и картофи.

# 474
1. Бих избрала един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото пести място, удобен е за съхранение и комбинира функциите на два уреда в един.

2. Най-важното за мен при избора на мултикукър е:

- Неръждаем вътрешен съд избягвам синтетични "незалепващи" покрития;

-Системи за безопасност, за спокойствие при ползване;
- Гаранционен/следгаранционен сервиз в България е задължително условие!

3. Да, ще го включа! Ще приготвя:

-Яйца на пара ,за по-лесно белене;
-Агнешко месо с картофи, бавно готвено в мултикукъра;
-Хрупкави козуначени филийки в еър фрайъра.

# 475
Какво можете да приготвите с уредите Instant Pot?

Възможностите на мултикукърите са огромни – цяла нова вселена за бързо и здравословно приготвяне на храна! От закуската (овесени ядки, каши, мюсли) през супи, основни ястия (меса, яхнии, пасти, риба, типични български ястия като пълнени чушки, зеле с месо, пиле с ориз) до десерти (суфле, чийзкейк, крем карамел). Можете да приготвяте и бебешка храна, както и да стерилизирате бебешки шишета.

При комбинираните мултикукъри възможностите стават практически безкрайни, тъй като разполагате с всички основни методи на готвене в един уред. С еър фрайърите можете да приготвяте хрупкави пържени картофи, зеленчуци, различни видове месо и риба, сладкиши, кексчета, дори и пица – всичко това с минимално количество мазнина!

# 476
1.Бих избрала един комбиниран уред, за да си спестя място
2. Да е с неръждаем вътрешен съд, херметик, размер и обем
3. Бих сварила яйцата във фраера, за да няма счупени, а в кукъра, бих сварила дреболиите за агнешката дроб сърма.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 13:09 от mpeteva

# 477
1. Бих избрала комбиниран уред, защото ми спести повече място, но и поотделно да са също няма проблем. Важното е да върши добра работа
2. По принцип всички изброени сигурно са важни, но понеже досега не съм имала такъв уред не знам кое на мен ще ми е най-съществено, но да речем размерът.
3. Да, ще го включа разбира се. Ще направя агнешко с картофи.

# 478
Предпочитам комбиниран уред,всичко изброено при избора е важно,ще приготвя агнешко.

# 479
  • Пловдив
1. Бих избрала един комбиниран уред, защото заема по-малко място в кухнята.
2. Важни са всички изброени
3. Бих включила уреда в приготвяне на празничната трапеза. Бих сготвила агнешко - традиционно за Великденските празници.

Общи условия

Активация на акаунт