Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 213
  • 512
  •   1
Отговори
# 450
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Нямам опит с тези уреди, но бих избрала комбиниран уред.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко изброено ми е важно, най-вече покритието на съда да е здравословно за готвене в него.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, бих, агнешко, и любимото ни телешко.

# 451
  • София, България
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Предпочитам два отделни уреда. Винаги по-опростени варианти на каквито и да било уреди са ми вършили по-добра работа. 
2. Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Като цяло всичко изброено, но ако трябва да степенувам, по-важни са ми покритието, обемът и видовете настройки. В по-малка степен гаранция и обслужване.
3. Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Включих един такъв уред в приготвянето. Сварих яйцата в него.

# 452
1.Нямам достатъчно място в кухнята,затова предпочитам комбиниран уред.
2.Важно е да е здравословен.
3.Да , ще пробвам с агнешко месо.

# 453
1. Предпочитам два отделни уреда. Готвя за много хора, а имам отговорна и тежка работа. Два отделни бих ползвала едновременно.

2. Най- важно ми е от какво е направен казанът, който има директен допир с храната. Интересуват ме и пластмасите и гумите, без които подобен уред не може да съществува, а по- точно, дари отделят някакви вещества при използването на уреда.
3. Приготвям почти всичко в мултикукър : от карамелизиране на лук и варене на яйца до жилаво телешко, което във вашия уред се надявам, да става крехко.
Пожелавам търговски успех на фирмата и здраве на хората, които стоят зад името.
Най-важното на готвенето си остава: да го правиш спокойно, с любов и без стрес.

# 454
Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала един комбиниран уред, защото вкъщи обичаме удобството и имаме много уреди, а мястото за съхранение все не достига.
Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? Всичко изброено е важно за мен, особено покритието, защото държа храната да се приготвя по здравословен начин. Също така безопасността при използването на един уред е много важна.
Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Бих го включила за всеки празник, а за Великден вероятно бих приготвила печено месо и задушени зеленчуци. Но съм сигурна, че има доста интересни рецепти и бих се заинтересувала допълнително и за нови експерименти в кухнята. Blush

# 455
Аз лично предпочитам два отделни уреда - така не се ограничаваш и можеш да готвиш две неща наведнъж. А и често комбинираните са с компромис - или с по-малък капацитет, или не правят всичко достатъчно добре.
За мен най-важното е неръждаем съд, не искам никакви покрития, че вече съм хвърляла тенджери с излющен тефлон 😬И да не мирише на евтина пластмаса, много важно!
Определено ще участват , фрайърът ми е любим за гарнитури и даже козуначени кифлички съм правила в него! В мултикукъра мисля да направя нещо с агнешко, само още търся добра рецепта. Великден без тях няма да е същият!

# 456
Избирам комбиниран мултикукър с еър фрайър - всичко в едно ме устройва идеално. Работя дълги часове и искам нещо, което готви бързо, лесно и без много миене след това.
Най-важното за мен е да има програми, които мога да настроя и да тръгна на работа, без да се притеснявам. Херметичността и безопасността също са от значение - искам уредът да се справя сам, без нужда от моето постоянно присъствие.
Великден ще празнувам с приятели у дома, така че ще използвам и двата уреда - агнешко в мултикукъра и печени зеленчуци в еър фрайъра. Ще спестя време и усилия, а ястията ще изглеждат като от ресторант.

# 457
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран, защото е по-практично.
2. Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Херметичен задължително, както и голям обем.
3. Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, варенето на яйца в него е цяло удоволствие - лесно и удобно..

# 458
  • на дъното
В момента имам един доста стар мултикулър и съм решила да го сменям при първа възможност 😉Ще се радвам да спечеля❤️
Бих избрала комбиниран мултикукър.
Държа да не е от алумини .
Бих включила в приготвянето на великденските празници уреда , като сготвя любимата дроб сърма и така също лапатена супа

# 459
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Имам комбиниран Инстантпот и го предпочитам заради възможността само със смяна на капак да ползвам различните функции на уреда.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
За мен са важни неръждаемия съд, обема и възможността за гаранционно и следгаранционно обслужване.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза?
Ползвам уреда всекидневно, за Великден приготвих в него дробсърма.

# 460
Имам еър фрайър от години, но си стои в кашона, просто не влезе в употреба при нас, така че бих предпочел 2 отделни уреда, респективно само мултикукър за нашето домакинство.
Настоящият ни мултикукър от друга марка е с някакво покритие, така че категорично следващия ще е с недърждаем съд, но тогава беше импулсна покупка. Сервизът в днешно време е много важен, така че също е фактор. Личен опит би бил плюс също при избора.
За Великден си направих дробсърмата с него, бързо и лесно.

# 461
1. От гледна точка на мястото, с което разполагаме у дома- бих избрал "комбиниран" вариант; но ако имах възможност за повече свобода- два уреда; понеже сме много хора в семейството и с двата се приготвят повече неща едновременно...

2. За избор на уред: Размер/ големина; възможности на уреда; марката; неръждаем вътрешен съд; гаранционен и следгаранционен сервиз в България, че вече съм си "патил" с "измислени" марки....

3. Откакто имаме- се ползва почти "денонощно"; не само за празничната трапеза- агнешкото се получи великолепно, а малкият се учи да  прави и курабийки и е много доволен и той от крайния резултат с печенето...

# 462
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?- Със сигурност два отделни, според мен комбинираните уреди не са толкова добри,  колкото поединично. Единственият проблем е липсата на място вкъщи, но все пак бих избрала два отделни, а не да правя компромис.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд , който по възможност  да се почиства лесно след готвене.Joy да се приготвя сравнително бързо храната , размера е дотолкова важен, че да отговаря на нуждите на домакинството  и разбира се да е безопасен, гаранционен и следгаранционен сервиз в България задължително!
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Много ми се иска, защото идеята за инстантпот е узряла  от дълго време в мен, но все още не съм се наканила да го закупя. Бих приготвила агнешкото в него, както и дробсарма.

# 463
Един комбиниран уред за мен, моля!
Вашата марка е това, което търся, тъй като има много положителни отзиви. За мен е важно и какъв е размера на вътрешния съд, малко семейство сме и голям обем не ми е необходим.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Само да го спечеля, всичко ще сготвя вътре! Дроб сармата, агнешкото, козунака. Хайде и зелената салата ще си я направя в него, само че без да го включвам.

# 464
Два отделни съда, тъй като всеки от тях има качества, които другия не притежава. Държа на обема и неръждаемия вътрешен съд. Бих приготвила рецепта за празника, според желанието у дома.

Общи условия

Активация на акаунт