Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 832
  • 512
  •   1
Отговори
# 435
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Ще избера два отделни уреда, защото ако единият има фабричен дефект или се повреди сред години и го занеса в сервиз, да мога да разчитам на втория за готвене.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Да бъде без тефлонови покрития.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Да, ще сготвя дроб сарма.

# 436
1.   Бих предпочел комбиниран мултикукър с еър фрайър за повече възможности и функции.
2.   Най-важно е да е с неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен.
3.  Бих приготвил задушено агнешко месо и дроб сърма за Великден.

# 437
1.Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Един,  защото спестява място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Неръждаем съд и перфектно сервизиране.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Задължително ще го включа. Ще приготвя агнешка дроб сарма със залива.

# 438
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран,защото нямам достатъчно място за 2 отделни уреда, но пък си е в плюс да имаш 2в1, в зависимост от това какво и по какъв начин искаш да го сготвиш.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
- Все още нямам нито едно от двете и със сигурност нямам идея, кое е важно. Със сигурност препоръка и отзиви,ще бъдат много важни в избора, винаги има плюсове и минуси в различните модели, така ще знаеш кое е важно да го има. И кое не толкова
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Стига да имам, не само във Великденската ами и всяка следваща трапеза. Абсолютно всичко ще готвя на него. 😃

# 439
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото иначе трябва след готвене да почиствам и двата?
2. Неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития).
3.   Да – мусака.

# 440
1. Със сигурност бих избрала комбинирания вариант, защото така хем ще спестя място в кухнята, хем ще има повече възможности в един уред.
2. Неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития).
3. Да, както и всяка година за напред, както и не само по празници, с малко дете съм, а какво би било по-здравословно от домашно приготвена здравословна храна за едно подрастващо детенце.

# 441
  • sofia
1.Ако имах възможност бих избрала комбинирания уред, не само заради малката ми кухня, а и заради това, че всъщност ще чога да правя повече неща с един уред.
2.Сроред мен личната препоръка на човек, който е ползвал уреда би била много полезна.Размера, обема и безопастността също не са на последно място. Всичко има значение при избора на уред от този клас.
3.Бих включила уреда в подготовката на празничната трапеза, за да улесня себе си и храната да бъде по-здравословна. Бих опитала да приготвя агнешкото месо и картофките в уреда.

# 442
Харесва ми идеята да имам два функционални уреда в един. Задължително предпочитам да е неръждаем вътрешния съд както и да не е прекалено голям и да заема много място в кухнята.

# 443
1. Бих избрала отделни уреди. Мисля, че самостоятелните уреди си вършат по- добре работата
2. Важен ми е размера на уреда и обема му, а също така и безопасния материал, който е в досег с храната.
3. Включих уреда си в приготвянето на празничната трапеза, разбира се. Най- новото, което пробвах беше да "сваря" яйцата в Еър Фраера и останах много приятно изненадана.

# 444
1. Бих избрала комбиниран уред, поради липса на място.
2. Неръждаем вътрешен съд и препоръка от приятели.
3. Използвах уреда за традиционната великденска трапеза- агнешка леша и картофки.

# 445
Аз бих избрала два отделни уреда мултикукър и еър фрайър. Причината е, че всеки от тях има своите специфични предимства. Мултикукърът е идеален за готвене на ястия, които изискват продължителна топлинна обработка, докато еър фрайърът е много по-ефективен за приготвяне на хрупкави ястия с по-малко мазнина. Това ми дава гъвкавост и повече възможности в кухнята.
За мен най-важното при избора на мултикукър е безопасността и здравословното готвене. Търся уред с неръждаем вътрешен съд, без нанесени покрития като тефлон или керамика. Херметичността също е от значение, защото това помага за по-добро запазване на ароматите и влагата.
Да, бих включила мултикукъра и еър фрайъра в приготвянето на великденската трапеза. Мултикукърът би ми помогнал да приготвя вкусни ястия като печено агне или бързи десерти като кекс, докато еър фрайърът е чудесен за приготвяне на хрупкави картофки или зеленчуци. Така ще имам разнообразие и ще спестя време в кухнята.

# 446
1.   Със сигурност бих избрала един комбиниран уред.
2.    За мен е важно вътрешният съд да е неръждаем, също и херметичен, както и да е с по-голям обем.
3.   Бих го използвала с удоволствие за да приготвя агнешкото месо.

# 447
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - един, заради ограничено място в кухнята
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - имала съм херметичен уред - не се различаваше особено като качество на сготвената храна от нехерметичния, затова тази характеристика вече не ми е важна. Материалът за вътрешния съд и личната препоръка са от значение
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - дроб сърма, пресни картофи

# 448
.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран, защото нямам много място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Херметичен задължително, система за защита.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Агнешко

# 449
Предпочитам комбиниран уред - пести място, по-лесен за поддръжка и съхранение, множество функции, по-изгодно финансово.
За мен е важно да е херметичен, да е с по-голям размер и обем, системата за безопасност и  гаранционен срок.
В мултикукъра: Агнешко – задушено под налягане.

Общи условия

Активация на акаунт