Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 712
  • 512
  •   1
Отговори
# 420
1.Избрах два отделни уреда, за да мога  едновременно да приготвям различни ястия.
2.Бих избрала съдове с обем, който е достатъчен, за да приготвям ястия за голямото ни семейство.
3.В мултикукъра бих приготвила агнешко за празничната трапеза.

# 421
  • В Космоса
Избирам комбиниран уред, за да спестя място.
Важни са неръждаем съд, без други покрития, размер, обем.
Бих приготвила крехко агнешко и картофки с ароматни подправки.

# 422
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала два отделни уреда. Така може две неща едновременно да се готвят.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко изброено е важно, най-вече покритието на съда да е здравословно за готвене в него.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, бих сготвила агнешкото в някой от уредите.

# 423
Бих избрала един комбиниран уред, защото често място в така или иначе малката кухня.
Важно ми е съдът да е с голям обем, защото сме голямо семейство и хапване доста.
Бих сготвила агнешкото в уреда.

# 424
1.Предпочитам комбиниран мултикукър с еър фрайър, за да не заема място.
2.Най-важно за мен е качеството на вътрешния съд, механизмите за безопасност и разнообразието от програми за готвене. Голямо значение има и гаранционният сервиз в България.
3.Да, в мултикукъра ще приготвим сочно и крехко агнешко.

# 425
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър бих избралa защото не заема много място като 2 уреда, освен това ще спести време (от вадене, прибиране и миене). А и има възможност да се сготви комбинирана рецепта.
2.    Най-важното за мен при избора на мултикукър е неръждаемия вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем и системите за безопасност, защото имам 2 малки, но МНОГО любопитни момичета, които пипат всичко и навсякъде. И искам да ги предпазя, а и ястието също.
3.   Определено ще включа мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза и ще направя козунак, месо за вечеря, гарнитури, супа за децата и дори десерт.

# 426
  • Не съм от тук и съм за малко
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран уред за да спестя място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Най-важното при избора ми е лична препоръка от близки, които имат опит с такива уреди. След това избирам по размер и обем, сиатема за безопастност, качествени материали за изработка. 
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
По принцип го използвам, но в конкретния случай - не. Плановете ни не включват приготвяне на празнична великденска трапеза.

# 427
  • София
1. Избирам уредите да са поотделно, тома ми дава свобода в готвенето.
2. Изборът ми се базира на дълго проучване в интернет, обем на съда , както и покритие.
3. Включвам го в употреба за сваряване на яйцата, дроб сърмата и агнешката супа.

# 428
Ще избера два отделни уреда! Така ще е по-удобно, защото всеки ще върши своята работа и ще мога да готвя различни ястия едновременно 😊
За мен е важно вътрешният съд да е неръждаем, без всякакви ненадеждни покрития като тефлон! 😌 Също така търся добра безопасност и гаранция, а и размерът трябва да е подходящ за моето домакинство.
Разбира се, ще използвам мултикукъра и еър фрайъра за приготвянето на празнични ястия! 🎉 Например ще запека пиле с зеленчуци в еър фрайъра, а в мултикукъра ще направя вкусен козунак за Великден 🐣

# 429
1. Бих избрала отделни уреди, струва ми се, че така ще са по-безупречно функциониращи
2. Важни за със сигурност защитите на уреда, би избрала и неръждаема вътрешност.
3. Често срещам рецепти за варени яйца, бих опитала, но тази година не успях Simple Smile

# 430
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Pushpin Определено бих избрала отделни уреди (въпреки ограничено място в кухнята). Не съм фен на уредите 2 в 1, като например пералня със сушилня. Мисля, че всеки от тези два уреда е предназначен за различни неща.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Pushpin Всичко изброено, но може би на първо място е покритието.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Pushpin Нямам такива уреди, но ако имах бих опитала да приготвя агнешкото.

# 431
Бих избрала комбиниран, защото нямам много място в кухнята.
На първо място е личната препоръка, както и неръждаем вътрешен съд и голям обем.
Бих опитала да направя козунак или супа за обяд на децата.

# 432
  • София

1. Един функционален уред винаги е по-добре от два, заема по-малко място, чистиш по-малко, пестиш време.
2. Всичко изброено. Винаги гледам за препоръки когато избирам уред, не винаги се доверявам, защото имаме различни нужди, но все пак си сверявам часовника. Качеството и функциалността са важни, както и при ремонт, да има къде да ти обслужат уреда.
3. Здравословна храна, бих приготвила.

# 433
  1.Бих предпочела един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото заема по- малко място.
  2.За мен най важно е мултикукъра да е с неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност и естествено гаранция.
  3. Да, ще включа мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза. Ще сготвя агнешко с картофи.

# 434
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Бих избрала един мултикукър с еър фрайър първо, защото съчетава всички функционалности, от които имам нужда, и второ, заема по-малко място в кухнята.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - Най-важното за мен е ревюто от производителя на дадения продукт, да е с неръждаем вътрешен съд и добре херметизиран.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Надявам се за следващия Великден да бъде включен..! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт