Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 711
  • 512
  •   1
Отговори
# 405
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
         - Един комбиниран уред бих избрала, защото нямам необходимото място за повече уреди вкъщи.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
           -  Обема, системата за сигурност и функционалността му

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
       -  Вкусна вечеря 🙂

# 406
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Имам еър фрайър и много искам да си закупя мултикукър, но при възможност за комбиниран уред бих го закупила. Ще спести доста място ако е комбиниран.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко изброено е от значение за мен. При избора гледам обема от храна, който мога да сготвя, важно е да има резервни части(като купа например), както и да има поддържащ сервиз в България.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Разбира се, ще влезне в употреба - различни видове хапки, печени зеленчуци и мъфини мисля да направя на фрайъра.

# 407
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Комбинирания Instant Pot Duo Crisp+Air Fryer
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Обема разбира се в 8 литров може всичко да се приготви за едно четиричленно семейство в което има трима мъже.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Вече използвах за варенето на яйцата, ще изпека и единия козунак в него, а утре и агнешкото

# 408
1. Комбиниран уред, по-практично е.
2. За мен е важно да е безопасен при приготвяне на храна, да има добър гаранционен и следгаранционен сервиз, да е достатъчно голям.
3. Бих приготвила агнешко, картофи. Може да пробвам и да сваря яйца.

# 409
1. Бих избрала комбиниран мултикукър с еър фрайър – пести място, удобен е и съчетава всичко необходимо в един уред.
2. Най-важно за мен е да има неръждаем съд, сигурност и достъпен сервиз в България.
3. Да, ще го използвам – ще приготвя крехко агнешко в него, а в еър фрайъра бих изпекла мини питки с плънка от сирене и спанак.

# 410
Два уреда са ми по-удобни - могат да работят едновременно и не правят компромис с функциите.
Гледам да няма покритие - само стомана.
Да, ще ползвам и двата - великденската трапеза без тях вече не минава 😄

# 411
1. Предпочитам комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото заема по-малко място а е еднакво функционален.
2.    За избора на мултикукър за мен е важно да е с неръждаем вътрешен съд, да е херметичен, с удобни за семейството размер и обем, както и да има надеждни системи за безопасност, гаранционен и след гаранционен сервиз в България.
3.   Задължително ще  включия ли мултикукъра и еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза. Ще сготвя п азничен обяд за цялото семейство.

# 412
1. За мен би било по-удобно да имам два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър). Така мога да използвам всеки за различни задачи и да не се притеснявам, ако единият не върши работа за конкретно ястие.
2. Най-важно ми е, че вътрешният съд е неръждаем и не съдържа покрития като тефлон или керамика. Също така търся уред, който е херметичен, с подходящ размер за моето домакинство, и предлага системи за безопасност.
3. Разбира се. Може да сготвя ароматен агнешки бут с картофи и да приготвя десерт с малини и шоколад в еър фрайъра.

# 413
Аз бих избрала един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото спестявам място и не трябва да се притеснявам за допълнителни уреди на кухненския плот. Практично и удобно!
Най-важното за мен е безопасността – уредът да има защита срещу прегряване и да е херметичен. След това гледам да е с неръждаем съд, за да не се притеснявам за химикали в храната.
Да, със сигурност ще го използвам! Ще сготвя традиционни великденски ястия като агнешко с картофи и боядисани яйца. Идеален за бързо приготвяне.

# 414
  • Плевен
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
- Труден избор. Вероятно комбиниран бих избрала на първо време и ако всичко написано за тях като предимства се потвърди при работа ми с него бих си взела два отделни за да мога да приготвям едновременно две различни неща и в по-голяма количество.

- Степенувайки кое най-важното при избора ми, бих започнала от гаранциония и следгаранциония сервиз в България, след това материала от който е произведен, размера и обема и разбира се препоръките от познати които вече имат опит с такъв тип уред.

- Разбира се. Като за начало и първо използване бих го изпробвала за нещо с картофи, но какво точно ще реша на момента след семейния съвет People Family

# 415
1. Нямам опит с тези уреди, но сякаш комбиниран уред звучи по-добре - пести място. Смятам,че комбинацията от два уреда е най-функционално.

2. Смята,че всичко изброено е важно. Мисля,че материалът му е важен. Дано не се стига до гаранционно и следгаранционно обслужване, но е важно и то да е добро.

3. Да, бих. Бих пробвала да направя козунак в него, козуначени кифлички също . Картофки за гарнитура..Би ми било интересно да изпробвам различни рецепти.

# 416
Комбиниран уред, защото нямам място за съхранение като основен мотив.
Всичко изброено намирам за важно, покритието на съда може би най-много, така че сготвената храна да е максимално здравословна, а и да позволява лесно почистване.
Да, разбира се. На мултикукъра много би ми било интересно може ли да се направи козунак, иначе задължително мръвката бих сготвила на еър фрайера.

# 417
  • Пловдив
Нямам много място в кухнята, но все пак бих избрала два отделни уреда, за да мога да приготвям различни ястия по едно и също време.

Най-важното е с неръждаем вътрешен съд и след това размера и обема.

Нямам нито един от двата уреда. Ако имах - със сигурност щях да ги ползвам за празничната трапеза за печене на агнешкото.

# 418
Бих избрала два отделни уреда - мултикукър и еър фрайър. Така мога да готвя две неща едновременно, без да се налага да чакам едното да свърши. Освен това, ако единият уред се повреди, другият си остава в употреба.
За мен най-важното е мултикукърът да е херметичен и да има добри системи за безопасност. Често готвя, докато върша и други неща, така че искам да съм спокойна, че всичко е защитено.
Да, разбира се! Миналата година направих агнешко със зеленчуци в мултикукъра и стана страхотно. Тази година мисля да пробвам козуначени мъфини в еър фрайъра - нещо по-различно, но празнично.

# 419
Комбиниран уред - пести място и съвместява двете функции.
Всичко изброено.
За агнешко си харесах рецепта за мултикукър.

Общи условия

Активация на акаунт