Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 703
  • 512
  •   1
Отговори
# 390
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

Комбиниран, защото нямам много място в кухнята.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Неръждаем вътрешен съд - по-лесно се поддържа и е по-здравословно.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

Ще сваря яйца, спанак с ориз може също да приготвя.

# 391
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
  Бих избрала един комбиниран уред. Мисля, че е по-удобно, а и не обичам да претрупвам кухнята с уреди,

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър –
Важно за мен е да има неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития). Много ми е важно да има сигурни системи за безопасност. Бих го избрала и по размер и гаранционен срок.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? 
     Бих го включила в приготвянето на агнешкото месо, но нямам такъв електроуред.

# 392
1. Имаме и еър фрайър, и мултикукър и откакто го имаме, фрайърът не се ползва. Отговорът е мултикукър.
2. Съпругът ми получи подарък от фирмата, чиито сайт поддържа, оказа се прекрасен уред. Голяма вместимост, неръждаема купа.
3. Ще сваря яйцата там.

# 393
1.Имам еър фрайър,бих предпочела два различни ,за да мога да приготвям повече ястия едновременно.
2.Важен ми е обема за приготвяне на храна,разбира се и безопасността на уреда,както и неръждаем вътрешен съд.
3.Мултикукър нямам,но бих пробвала да сваря яйца в еър фрайъра.

# 394
Бих избрала комбиниран уред, за да спестя място вкъщи, но да има ползите от двата уреда. Важни са всички предимства, но най-вече тези, които допринасят ястието да е здравословно и вкусно. Бих сготвила любимия ориз със зелен лук, много гъби и агнешко.

# 395
Предпочитам един комбиниран уред, за да спестя място в кухнята. За мен са особено важни обемът и размерът, също и системата за безопасност. Бих приготвила за празника в този уред печеното месо.

# 396
  • Варна
1. Не мога да отговоря 😁 Два отделни ще събират много място, но пък предполагам е по-добрият вариант.
2.
Всичко изброено ми е важно, най-вече покритието на съда да е здравословно за готвене в него.
3. Да, козуначени кифли.

# 397
1. Бих взела комбиниран уред единствено заради ограничено място.
2. Не разбирам кой знае колко, но покритието е най-важно от здравословна гледна точка. Бих се доверила на препоръка от познат или на отзивите за дадена марка.
3. Да, бих сготвила всичко, което е възможно. Първо ще го пробвам с по-лесните неща - яйца и картофи. Grinning

# 398
  • Карлово
1. Комбиниран уред Instant Pot.
2. Покритие, което лесно се почиства.
3. За съжаление няма да ползвам уреда Instant Pot, въпреки че в него стават най-вкусните пържоли, защото е голямо парчето агне и се налага да ползвам фурна.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 13:11 от ДамаТрефа

# 399
Предпочитам един комбиниран мултикукър с еър фрайър вместо два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър), защото нямам много място в кухнята. Най-важното за вас при избора на мултикукър е да е без покрития, неръждаем вътрешен съд и да е херметичен, за да приготвям лесно варива и телешко. 
Бих пробвала да сготвя пресни картофки с агнешко в мултикукъра за Великден.

# 400
1.
Определено комбиниран мултикукър с еър фрайър  ще избера, защото е удобство за всяка домакиня, а и пестя място в кухнята.
2.
Всичко изброено е важно за мен.

3.  За жалост нямам такъв уред и не мога да го включа в приготовленията...

# 401
1. Бих избрала комбиниран уред, за да спестя място.
2.    Херметичен задължително, както и голям обем. Гаранционно обслужване в България
3. Да, бих направила агнешката супа от дреболиите.

# 402
Бих предпочела отделни уреди, защото принципно са по-добри от комбинираните, а и имам място в кухнята.
Най-важното за мен е да е достатъчно голям, за да готви за 4ма и да се чисти лесно
Ако имах, бих ги включила в приготвянето на салата от пресни картофи, козуначни мъфини.

# 403
  • Стара Загора
1. Предпочитам 2  отделни  уреда, заради по - голямата вместимост в еър фрая.
2. Неръждаем вътрешен съд и херметик са ми най -важни.
3. Крем карамел и ориз за гарнитура  планувам да приготвя за Великден.

# 404
Комбиниран, от гледна точка на спестяването на място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Безопасност при работа и покритието.
Пресни картофки

Общи условия

Активация на акаунт