Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 697
  • 512
  •   1
Отговори
# 375
Ооооо не може да бъде! Точно такъв мултикукър искам😍😍😍
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Един комбиниран уред за мен, моля!
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Вашата марка е това, което търся, тъй като има много положителни отзиви. За мен е важно и какъв е размера на вътрешния съд, малко семейство сме и голям обем не ми е необходим.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Само да го спечеля, всичко ще сготвя вътре! Дроб сармата, агнешкото, козунака. Хайде и зелената салата ще си я направя в него, само че без да го включвам.

# 376
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Имам и двете: комбиниран и отделно фраер. Незаменими помощници са ми и двата уреда.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Всичко изброено е важно. Безопасноста е преди всичко разбира се.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Ще сваря част от яйцата в Пота и ще се опитам да изпека козинак Simple Smile

# 377
1. Предпочитам един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото пести място в кухнята.
2. При избора на мултикукър всичко ми е важно - обема/да е по-голям/, неръждаем вътрешен съд/защото е лесен за употреба и според мен е по-здравословен като покритие/.  Системите за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз са ми също много важни!
3. В мултикукърът ще приготвя ориз с гъби, пресен лук и много зелени подправки, а в еър фрайъра ще изпека сочно агнешко месце!

# 378
Здравейте,
1. Мечтая си за нов комбиниран мултикукър  с Еър грайфер, защото 2 в 1 уредите заемат по-малко място на плота.

2. Най-важното при избора на мултикър - лесен за почистване, голям обем ( с две деца сме) и разбира се качествени материали и неръждаема стомана.

3. За Великден бих приготвила козунак, варени яйца, агнешко с ориз, любимите картофки на децата 👌

# 379
- Определено опцията за 1 комбиниран уред в моя случай би била оптимална, поради липса на място.
- Подаръкът към уреда не е задължителен, но международна гаранция, да е от неръждаем и ненадраскващ се вътрешен вид, системи за безопасност и т.н. са от значение за мен.
- Разбира се - агнешкото ще бъде сготвено на мултикукъра, а картофките към него - на фрайър-а. Вкусно и здравословно!

# 380
  • Банско
1. Комбиниран мултикукър бих избрала, за да мога да готвя всичко което поискаме вкъщи.
2. Най-важно за мен е да няма тефлон, да има хубава гаранция за уреда и система за безопасност.
3. Задължително ще включим и двата уреда към празничното готвене. Картофките ще бъдат супер хрупкави.

# 381
Предпочитам комбиниран - мултикукър с еър фрайър в едно. Нямам място за два уреда, а така спестявам място и пари. Ползвам го почти всеки ден, а хубав модел си върши чудесно работата и като фрайър, и като тенджера

Най-важното за мен е съдът да е без никакви покрития, само неръждаема стомана. Също гледам да е херметичен, че обичам готвене под налягане. И разбира се безопасност

Да, разбира се! На Великден го ползвам за агнешко, става крехко и сочно. А в еър фрайър капака си правя картофки или зеленчуци за гарнитура. Един уред, а ми върши половината работа!

# 382
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?- Два отделни,за да могат да се ползват едновременно
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? нераждаем вътрешен съд,голям обем,да е под налягане
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите ? Ще сваря яйцата в  фрайъра

# 383
  • BG
1. И аз предпочитам два отделни уреда за да се готвят едновременно различния ястия.
2.Всичко ми е важно.
3.Да, разбира се-в еърфрайера ще направя картофки, защото не обичаме агнешко, а в мултикукъра-козунак.

# 384
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Два отделни, за да готвя няколко неща едновременно.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - Цена, дали е лесен замползване и съвети от приятели.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Нямам такъв уред, но с удоволствие бих изпробвал много и различни рецепти. За Великден бих приготвил агнешко.

# 385
За мен комбинираният уред е идеален – всичко на едно място. Не обичам плота да е пълен с техника.

Държа да е неръждаем съд, безопасна работа и да не се разпада след месец.

Великден без него няма да е същият - агнешко, яйца, гарнитура... прави всичко, само козунаци още не съм пробвала 😄

# 386
  • някъде другаде
1. Бих избрала комбиниран уред , че ще заема по-малко място.
2.За мен е важно, че вътрешният съд е неръждаем, също и това, че е херметичен и се запазват качествата на храната.
3. Имам мултикукър на Инстант под и в него ще сготвя агнеска супа.

# 387
  • при моите деца .....
От половин година имам еър фраер и го използваме редовно.
Установих, че новите уреди облекчават ежедневието ни и са полезни за бързо приготвяне на вечеря.
С радост бих взела и мултикукър - отделен уред.
За мен е важно при избора на на уред - да е от неръждаем материал и са е херметичен.
За празниците бих приготвила в него агнешко  и дроб сърма.

# 388
Имам комбиниран, защото нямам много място в кухнята.
Херметичен задължително, както стоманената купа и големия й обем.
Със сигурност ще сваря яйцата Simple Smile

# 389
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - предпочитам комбиниран уред, защото има по-голямо предназначение и заема по-малко място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - покритието да е безвредно и да е безопасен. Личната препоръка също е важна, именно поради нея наскоро майка ми си купи Instant Pot и нямам търпение да сподели мнение.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Аз все още нямам такъв уред, но бих сготвила агнешко.

Общи условия

Активация на акаунт