Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 647
  • 512
  •   1
Отговори
# 240
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?- Бих избрала комбиниран уред поради липса на достатъчно място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - системи за безопасност, лесно почистване
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?-няма да се включи, тъй като ще приготвям храна за много хора, а вместимостта на моя еър фрайър е малка.

# 241
1. Предпочитам един комбиниран мултикукър, за да спестя място в домът си.
2. Най-важното за мен е размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България.
3. Разбира се,че ще го включа. До момента нямаме в домът си подобен уред и с удоволствие ще включа някоя рецепта с агнешко Simple Smile))

# 242
1. Един комбиниран уред.
2. Водещото за мен е уредът да е безопасен.
3. Няма да ползвам такъв уред за приготвяне на ястия за Великденската трапеза.

# 243
1. Комбиниран уред или само Еър фрайър, защото имах мултикукър и останах разочарована.
2. Най-важното е обем и размер, системи за безопасност, лесно почистване и обслужване.
3. В Еър фраера ще приготвя, крем карамел и мини козуначета.

# 244
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
На база досегашния ми опит, категорино бих предпочела два отделни уреда.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Най-важно е вътрешния съд да е от неръждаема стомана и да е херметичен.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Задължителни ще се включи вече имам изпитана рецепта за приготвяне на дроб-сърма, първо на НН, а после запичам с капака. Рецептата е много лесна и не ме ангажира изобщо да наблюдавам процеса на готвене.

# 245
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран за да спестя място в кухнята. Но предпочитам да са отделни уреди за да мога да ги ползвам едновременно. А и при наличие на увреда няма да се лиша и от двете.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  
За мен обемът е най-важен и на второ място сервизите в България.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да. Ще готвя риба със зеленчуци.

# 246
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? -Бих избрала комбиниран, за да мога да спестя от място и удобство.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Лично за мен е най-важно да е от неръждаема стомана, без никакви покрития. След това гледам да е херметичен, тъй като подобрява бързината на готвене и запазва вкуса. Наличието на сервиз също е от съществено значение.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Еър фрайъра ще го изпозлвам за печеното на козунак. Мултикукър за съжаление нямам,ако имах щях да приготвя агнешкото.

# 247
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Комбиниран, нямам място за два, да съжаление
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Най-вече покритието и сервиза в България
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Печено агнешко с картофки за момчетата ми.

# 248
1.Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Един,  защото спестява място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Неръждаем съд и перфектно сервизиране.
За съжаление,не. Развален е,ще го нося на ремонт.

# 249
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - не знам, не съм проучвала, но за други уреди имам впечатление, че отделен уред е по-добре, ако има достатъчно място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – не знам, нямам информация кое е най-важното при избор на мултикукър. Вероятно бих потърсила информация, ако тръгна да купувам, за какво да гледам приоритетно. 
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - не, няма да включвам такива уреди за великденската трапеза, защото не притежавам мултикукър/еърфрайър.

# 250
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? -Бих избрала комбиниран, за да мога да спестя от място.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър?  - Искам да има неръждаем вътрешен съд, без тефлонови, керамични и други покрития. Важно е за мен да е херметичен за по-бързо готвене, със среден размер и обем, гаранционен и следгаранционен сервиз в България. Ще съм доволна и на лична препоръка от приятелка. 

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Еър фрайъра ще го изпозлвам за печеното на козунак. Имам мултикукър и ще  приготвя агнешкото в него.

# 251
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - определено комбиниран уред. Причината най-вече е недостатъчно място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - най-важното за мен е добър вътрешен съд и да е херметик.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Ще изпека агнешко с картофки в еърфрайер.

# 252
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - първото.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - всичко заедно. 
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? всички ястия свързани със празника.

# 253
1.Комбиниран - ще заема по-малко място.
2.Обем и препоръка
3.Не, все още нямам такъв уред

# 254
  • София
1.  Бих избрала Един комбиниран мултикукър, поради липсата на достатъчно място в кухнята
2.  Всичко от изброените е важното, но все пак най-вече без тефлонови, керамични покрития, да е херметичен и с по-голям размер и обем
3.   Не, само поради причината, че все още нямам такъв уред

Общи условия

Активация на акаунт