Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 641
  • 512
  •   1
Отговори
# 255
1. Бих избрала комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото спестява място в кухнята, а и комбинира най-често използваните функции – готвене под налягане, бавно готвене, пържене с въздух и още. Практично решение за динамично ежедневие!

2. Най-важното за мен при избора на мултикукър е вътрешният съд да е от неръждаема стомана без допълнителни покрития, тъй като търся здравословен начин на приготвяне на храна. Освен това държа много на херметичността, за да се запазят хранителните вещества, както и на сигурността и поддръжката в България – важно е да имам гаранционен и следгаранционен сервиз. Личните препоръки също винаги тежат!

3. Да, със сигурност бих включила мултикукъра в приготовленията за Великден!
Бих приготвила крехко агнешко с картофи под налягане, което става божествено за много по-кратко време, както и ароматна супа с пресни подправки. За десерт – безглутенов оризов пудинг с кокосово мляко и стафиди, пак в мултикукъра!

# 256
1. Предпочитам един комбиниран уред, с цел пестене на място.
2. При избора на мултикукър най-важна за мен е безопасността му.
3. Да - агнешко месо с картофи.

# 257
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

Два отделни, защото считам че са с различни предназначения и се справят по-добрес готвенето, като са отделни. А за еърфрайъра ако е в комбиниран уред, кошницата за готвене е по-малка на площ, а ние сме голямо семейство, ядем ного.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 

Важно е да е неръждаем съда и какъв му е обема.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

Няма, защото не притежавам, а и защото ще празнуваме на гости, няма да готвя аз за трапезата.

# 258
Комбинирани херметични мултикукъри с еър фрайър Instant Pot

Този тип уреди представляват херметичен мултикукър за готвене под налягане, който може да работи и като еър фрайър (фритюрник с горещ въздух). Това ги прави незаменими при приготвянето на храни, които изискват последователно прилагане на няколко различни техники на готвене (например сотиране, варене и запичане), без да се налага да прехвърляте самата храна в друг уред или съд.

Отново имате всички функции и предимства на херметичния мултикукър Instant Pot, включително и неръждаемия вътрешен съд, но в допълнение тези уреди могат да пържат с малки количества мазнина, да запичат и ефективно да пекат. Когато ги използвате като еър фрайър, с тях можете да приготвяте пържени картофки, цяло печено пиле, печени меса, кюфтета и др. Предлагат се модели с различен капацитет, с един общ капак или с два отделни капака (капак за готвене под налягане и капак Air Fryer).

# 259
Предпочитам един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото нямам достатъчно място в кухнята и мисля, че е по-практично.
 Най-важното за мен при избора на мултикукър е да е с неръждаем вътрешен съд.
Ще приготвя агнешкото месо и дробсармата

# 260
1. Бих избрала един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото един уред заема по-малко място от два, а също така и не се съмнявам в неговото качество.
2. Да е с незалепващо покритие и да може лесно да се почиства, да е с подходящ размер и обем,  да е безопасен за ползване, да разполага с гаранционен и следгаранционен сервиз в България.   
3. Ще включа мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза, като ще сготвя агнешка дроб сърма.

# 261
В моя малък апартамент нямам място за нищо и ще избера един комбиниран
 Важно при избора е да е без тефлон и да е сигурен със система за безопасност. Разбира се важна е и гаранцията
  Със сигурност ще опитам да  сготвя агнешко месо

# 262
  • София
Избора ми е комбиниран мултикукър с еър фрайер, за да не заема много място на плота.
Най-важното за мен при избора на такъв уред е вътрешния съд да е от неръждаема стомана 18/10, БЕЗ никакви покрития.
Веднага бих го изпробвала с някоя празнична рецепта - примерно дроб сърма Simple Smile

# 263
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

- В новият ни ап., живот и здраве, ще се обзаведа с два отделни уреда понеже смятам, че са с различни предназначения и се справят по-добрес готвенето, като са отделни. А аз готвя много ми е важно.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?

- Безопасността на първо място. 2 Размер и обем. 3 Сервиз и препоръки.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

- Няма, защото няма да сме вкъщи.

# 264
Лично бих избрал комбиниран мултикукър с еър фрайър. Основната причина е, че такъв уред спестява място на кухненския плот. Освен това, е и икономически изгодно, тъй като не е нужно да инвестирам в два отделни уреда.
При избора на мултикукър, най-важното за мен е качеството на вътрешния съд. Неръждаемата стомана е предпочитана, тъй като е изключително устойчива и не съдържа вредни покрития, които могат да се износват с времето.Размерът и обемът също играят роля, тъй като трябва да отговарят на нуждите на семейството ми. Системите за безопасност и наличието на сервиз в България са също важни фактори, които влияят на решенията ми.
Определено ще включа мултикукъра и еър фрайъра в приготвянето на великденската трапеза. Ще запека картофи и зеленчуци в еър фрайъра, за да получа хрупкава коричка.

# 265
Бих избрала комбиниран уред само, ако съм убедена в качеството му. Предпочитам да не заема прекалено много място, но трябва да е ефективен.
Най-важното е да е безопасен, държа да е херметик, да е голям (подходящ за 5-ма) и да има устойчиво покритие. За Великден най-вероятно ще сваря яйца в мултикукъра .

# 266
Предпочитам комбиниран уред, за да не ми заемат повече място два отделни уреда.
Да е ефективен, безопасен и лесен за поддържане.
Не притежавам за момента мултикукър и съответно няма как да го включа в подготовката за Великден.

# 267
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Два отделни. С времето съм се убедила, че комбинираните уреди не работят толкова добре, колкото когато са отделни.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Обемът и системата за безопасност.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Да, за приготвяне на агнешко.

# 268
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Един комбиниран уред, за да спестя място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Да е безопасен и да има гаранционен и следгаранционен сервиз.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Нямам мултикукър, но еърфраера е най-използвания уред у дома. Ще го използвам за приготвяне на гарнитури и месо.

# 269
- комбо, за да спестим място

- да върши добра работа, да е достатъчно голям

- бих пробвала да сваря яйца там и да приготвя гарнитури

Общи условия

Активация на акаунт