Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 644
  • 512
  •   1
Отговори
# 270
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото заема по-малко място.
2. Да има системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България.
3. Бих го включила, но нямам.

# 271
Според мен едни комбиниран уред е по добре , за да не заема място в кухнята. Да е безопасен и да има гаранционен и
следгаранционен сервиз. Нямам все още мултикукър и се надявам скоро да си закупя

# 272
  • гр.София
1. Ще избера комбиниран уред. Мястото ми е кът.Не пържа никога,прочетох,че в такъв случай ,това е по- удачният избор.
2. Бих се доверила на споделено положително мнение за уреда, изключително важни са ми също здравословното готвене, безопасност при ползване и спестяване на време.
3.Ако имах мултикукър, бих опитала да сготвя агнешка мусака в него през Великденските празници.

# 273
  • София
Предпочитам комбиниран уред, защото нямам място. Сега имам два отделни, но стоят на терасата и рядко ги вадя и използвам.
Най-важно ми е покритието на купата, обема и херметичен капак. Сегашният ми няма такъв.
За празника няма да готвя в кукъра, но няколко дни след него ще варя жито за помен. Става уникално там.

# 274
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран уред, за да спестя място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър?
Неръждаемия съд, безопасността и обема.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Ще приготвя агнешка дроб сърма на мултикукъра.

# 275
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? От гледна точка на спестяване на средства и място бих избрала един уред.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Размерът и обемът, БЕЗ тефлон и следгаранционен сервиз в България.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Да, бих го включила, за да приготвя агнешкото месо.

# 276
Бих избрала комбиниран мултикукър с еър фрайър. Причината е, че пестя място в кухнята и не обичам уреди, които ползвам само за едно нещо. С комбинирания мога да готвя и здравословно и по-бързо. Освен това почистването също е по-малко.
Най-важното за мен е безопасността и доброто обслужване в България. С две деца у дома не мога да си позволя рискове. Искам уредът да има защити, стабилна конструкция и ако нещо се повреди – да знам, че мога да го дам за ремонт тук, без да чакам месеци.
Да, ще включа уреда за Великден! Ще направя агнешки кюфтенца в еър фрайъра и картофи с розмарин. Миналата година ги правих по традиционен начин, но този път искам да ми е по-леко и чисто.

# 277
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Избирам два отделни уреда, защото според мен така ще мога да се възползвам от повече функции на уредите.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  
Да е достатъчно голям уреда , да има повече функции и да има гаранционен и следгаранционен сервиз в България.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да - ще направя пържоли , картофи и ще сваря яйцата в еър фраера.

# 278
За мен комбинираният уред е по-удобен. Пести място, а и нямам време да се занимавам с няколко уреда
Най-важно ми е вътрешният съд да е без покрития, детето ми е малко и държа всичко да е възможно най-безопасно и чисто. Също така държа да има гаранция в България, вече ми се е случвало да търся сервиз и знам колко е важно
Да, ще го включа! Ще направя пълнени яйца на пара в мултикукъра и картофки на еър фрайъра по-здравословни са, а и децата ги обожават

# 279
1.Бих избрала един уред заради компактността.
2. За мен е важно всичко - вътрешното покритие, обема, системите за безопасност, както и сервизната поддръжка.
3. Да, бих го включила, ако имах такъв, бих направила козунак.

# 280
  • Сф
1. Предпочитам комбиниран уред,  по - удобно е , по- малко място заема.
2. Важно е обема, покритието да е надеждно, безопасно, гаранцията и сервиза на уреда, надеждността на марката да е доказана както е при Instsnt Pot, отзивите да са добри.
3. Бих сготвила празничният обяд- агнешко с картофи   в кукъра и пържени зеленчуци във фрайъра.

# 281
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Нямам опит с тези уреди, но комбиниран уред звучи по-добре.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко изброено ми е важно.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, разбира се-печено агнешко с подправки.

# 282

Комбиниран уред, поради липса на място у дома.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 

Системи за безопасност, както и да НЕ е тефлонов.

Да, но все още не сме решили какво да е менюто, ползваме го редовно.

# 283
Бих избрала един уред, защото заема по-малко място, а съчетава и двете функции.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър?
Да е лесен за почистване, поддръжка и употреба.
Едно от любимите ми ястия - кавърма.

# 284
Ако трябва да избера, бих избрала комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото спестява място и време, а и няма нужда от допълнителни уреди на плота. Но ако имам достатъчно пространство, два отделни уреда също биха били добра идея, защото всеки от тях има своите специфични функции.
За мен най-важното при избора на мултикукър е безопасността, херметичен и с добри системи за защита. Неръждаем вътрешен съд е задължителен, защото не искам да използвам уреди с покрития, които може да се повредят. Гаранционният и следгаранционният сервиз в България също са важни, за да съм сигурна, че уредът ще бъде ремонтиран при нужда.
Да, определено ще включа мултикукъра или еър фрайъра в приготовленията за Великден. Може би ще приготвя агнешко или картофи с подправки в еър фрайъра, бързо и вкусно!

Общи условия

Активация на акаунт