Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 646
  • 512
  •   1
Отговори
# 285
  • София
1.Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали ?-един уред, защото нямам достатъчно място в кухнята
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?-неръждаем съд без вредни покрития
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - бих го включила за направата на великденски козунак.

# 286
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран уред, защото би ми спестил доста място и време в кухнята, а предлага функциите и на двата уреда.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всички изброени са важни за мен, като може би на първо място е системата за безопасност, както и размерът и обемът трябва да отговарят на нуждите на нашето домакинство и целите, за които ще го ползвам. После би било важно да е херметичен и вътрешния му съд да не е с тефлоново или керамично покритие, което може лесно да се надраска и повреди. Гаранционният сервиз също е много важно условие.

3.  Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Бих го включила с най-голямо удоволствие, ако имах. Бих направила в него агнешкото и дроб сармата.

# 287
Бих избрала два отделни уреда, защото опита ми с комбинираните уреди не е много приятен .
Най важни критерии при избор на уред е системата за безопасност и не тефлоновото покритие.
В момента нямам такъв уред , но бих използвала ежедневно при наличност.

# 288
  • София

1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Вече имам еър фрайър,ноо мултикукъра ще ми е много по полезен,задарих на майка и тя е много доволна .
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? Покритието е важно за мен,херметичен ,да е по-голям на обем Simple Smile
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Разбира се,крехко месо и картофи,агнешка дроб сърма и мъфини.

# 289
Бих избрала комбиниран уред, за да не заема много място в кухнята.
Предпочитам да е с лесно почистващо се покритие.
Бих го използвала за празничната трапеза за направа на дроб сарма и бих пробвала да направя козунак в него.

# 290
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Първоначално си купих еър фрайър ( накратко му викам Фрайчо), след това си купих мултикукъра ( накратно Кукчо). Не съжалявам грам, че не е комбинирам. Така в единия мога да правя кюфтета, а другия да варя картофи, май образни казано защо Wink
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Фрайчо е с покритие, Кукчо от неръждаема стомана и двете си имат предимства и недостатъци, размера е според нуждите на семейството ни. Но при условие, че се готви с тях супер бързо не виждам причина да се взема огромен литраж. Предпочитам гаранцията да е в България.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Задължително, не мисля предварително какво ще сготвя, защото каквото и да е ще стане много бързо.

# 291
Комбинираният уред е много удобен за кухнята. Неръждаем вътрешен съд е най-доброто, защото имам опит с различни покрития. За Великден бих сготвила агнешко със зеленчуци.

# 292
1. С цел спестяване на място в кухнята бих се спряла на комбиниран уред.
2. Водещо при избор на уред при мен е качеството на материалите, все пак готвя храната си там, както и обемът, който побира.
3. Все още не съм мислила празничното меню, честно казано. Joy

# 293
  • Бургас
Бих избрала един уред,  защото имам.ве0в air fryer. За мен е важно да е неръждаема стомана, да има гаранция. Да, бих го включила веднага за празника -може би месото.

# 294
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Един комбиниран ,защото ми е удобно с 4 мъже да изпълнявам желания за вечеря, бързо и лесно .
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? Държа на обем ,ние сме голямо семейство 
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Задължително пресните картофи са там .

# 295
1)  Предпочитам един комбиниран мултикукър с еър фрайър понеже комбинирания уред изпълнява функциите на два отделни уреда и би ми спестило  място в кухнята.

2)  За мен е важно уреда за приготвяне на храна да е от качествени материали, да се почиства лесно и да е безопасен за употреба.

3)  За празниците бих сготвила агнешки ребърца с пресни картофки. Мъфини и соленки.

# 296
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Комбиниран уред разбира се, заема много по-малко място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Всичко изброено ми е важно, държа както на неръждаемия вътрешен съд БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития, така и на херметичното затвяряне и системите за безопасност. Обемът също е изключително важен - голямо семейство сме. Осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз в България си е сериозен бонус към всичко изброено по-горе.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, ще сготвя в него крехко агнешко месо.

# 297
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Бих избрала комбиниран мултикукър, тъй като кухнята ми е малка .2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Предпочитам уреда да е с голям и покритието на вътрешния съд да е от неръждаема стомана.3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите.-Ще го използвам за приготвяне на агнешкото.

# 298
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - един комбиниран. Времето и пространството са ми важни.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - да, да е стоманен, важно е за мен.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? - естествено. За притопляне, за бързи пържоли и за любимите ми зеленчуци.

# 299
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - бих избрала един комбиниран уред, защото мястото в кухнята ми е доста ограничено.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - най-важно ми е да работи добре, да има достатъчно голям обем за цялото семейство... Неръждаема вътрешна част също би била от голямо значение при избора.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Бих го използвала разбира се, ако имах такъв... Бих приготвила картофи и агнешко.

Общи условия

Активация на акаунт