Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 649
  • 512
  •   2
Отговори
# 300
1. Бит избрала комбиниран уред,понеже кухнята ми е малка и съм с ограничено пространство.

2. За мен най-важно е да се почиства лесно.

3. Бих го използвала за готвенето на пържоли.

# 301
  • Пловдив
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Въпреки, че идеята да спестя място в кухнята ми изглежда доста привлекателна, все пак мисля, че предпочитам да имам два отделни уреда, за да имам свободата да ги ползвам паралелно при приготвянето на повече ястия.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Вътрешният съд е на първо място за мен.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Нямам фрайър, но в кукъра бих приготвила гарнитура към печеното месо.

# 302
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - бих избрала комбиниран, имам всичко нужно в 1 уред и не заема толкова място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - държа а има всичко посочено, или по-възможност поне над половината изброени предимства. Качеството е решаващо.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - ще "сваря" яйцата за боядисване, ще изпека козунак

# 303
  • Ruse, Bulgaria
1.    Избирам отделни уреди, защото мога да ги ползвам едновременно. В момента ползвам комбиниран мултикукър, защото нямам достатъчно място за два уреда. Така че и двата варианта си имат своите предимства.
2.    Важни при избора на мултикукър са всички изброени, но мисля че личната препоръка е най-важна. 
3.   Да, мисля да сготвя агнешка дроб-сърма.

# 304
1 Аз лично използвам отделни уреди, така ми е по удобно.
2 При избора на мултикукър от значение са препоръки от познати, марка и цена.
3 Ще приготвя на агнешко и картофи на мултикукър.

# 305
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала 1 уред - за да се пести място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Всичко е важно, но за изброба ще натежи по-дълъг гаранционен срок. Почти винаги избираме уреди от Технополис с удължена гаранция 2+3 или 6 години.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Ако имам може би бих пробвала за агнешкото.

# 306
  • Sofia
Бих избрала един комбиниран уред, защото нямам много място в кухнята и защото е по-функционален
За мен покриетието е  важно да е от материеал, които не вреди на здравето. Предпочитам да е херметичен, за да няма допълнителни миризми и храната да се сготви по-бързо и да се запазят качествата на храната.
Все още нямам такъв уред, но ако имах бих направила печено агнешко с мащерка.

# 307
  • Бургас
1. Бих избрала 2 отделни уреда за по-голямо удобство и едновременно ползване.
2. Неръждаем съд, среден размер и обем, добър гаранционен срок и евентуално препоръка.
3. Естествено че ще го включа в приготвянето на празничната трапеза. Почти всичко бих направила в уреда.

# 308
1. Бих предпочела комбиниран уред, тъй като не разполагам с особено много място в кухнята, а кой не би искал лукса на 2 уреда в 1?
2. Най- важно ми е съдът да е неръждаем и без излишни нездравословни покрития.
3. Бих го включила в приготвянето на празничната трапеза, и тъй като агънцетата са ми сладки и предпочитам да не ги ям, бих заложила на някакъв Великденски десерт или друго празнично ястие Simple Smile

# 309
Еър фрайъри Instant Vortex
Само за няколко години уредите за готвене с горещ въздух Instant Vortex се наредиха на челните места в редица международни класации. С тях можете да пържите с до 95% по-малко мазнина в сравнение с традиционните фритюрници, можете да печете, запичате, дехидратирате, както и да претопляте вече готови ястия.

Загряват изключително бързо, пестят енергия, като готвят по-бързо и с до 80% по-икономично от фурна, без да е необходимо постоянно присъствие до уреда. Научете всичко за разликите и предимствата на всеки уред ТУК.

Като всеки Instant, и серията еър фрайъри Vortex e създадена с основна мисъл за безопасността, като уредите покриват най-високите стандарти за защита. Предлагат се модели Vortex с различни размери и капацитет, с една или две кошници, като един от малкото модели в световен мащаб с двоен филтър, който допълнително редуцира мазнините в храната и миризмата в кухнята. Кошницата и приставката към нея на всички модели Vortex е с незалепващо PTFE покритие, без съдържание на PFOA и BPA.

# 310

Нямам идея каква е разликата между двете, но тъй като кухнята ни е малка, по-добре един комбиниран уред.

Лична препоръка от приятел и размера/обема на уред, готвя доста и е хубаво да може наведнъж да се приготвя повече храна.

Не знам какви рецепти са подходящи за този уред, бих пробвала с нещо по-лесно, може би някакъв десерт.

# 311
1. Предпочитам два отделни уреда. Всеки си има специализация, а така мога да съм сигурна, че не се компрометира качеството на приготвянето на ястията.
2. Размерът и обемът са важни за мен, защото обикновено приготвям по-големи количества храна. И, разбира се, добре е да има добър сервиз.
3. Да, ще го включа! Може би ще приготвя нещо като фритирани зайци или пък десерт от шоколад и ядки.

# 312
  • Варна
Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Комбиниран заради липсата на място.
Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - всичко изброено
Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? - за агнешка чорбичка

# 313
Зависи от обема, който ми трябва. Ако имам нужда от голямо пространство и повече функции, може би комбиниран уред ще е по-доброто решение

Аз обичам да се доверявам на лични препоръки, но също така гледам да има гарантии за качество и сигурност, като неръждаем съд и херметичност

Не съм сигурна, но може би ще приготвя нещо по-лесно като печени картофи или бърза торта. Обичам да експериментирам!

# 314
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
За мен е по-добре да бъдат два отделни уреда.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – Неръждаем вътрешен съд, да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Препоръка от човек, който вече го използва. Важно е да има гаранция и сервиз в България. А също и да е херметичен.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Бих пробвала с удоволствие козунак на Еър фрайер.

Общи условия

Активация на акаунт