рокаджийчета малки и големи

• 27 553
  • 484
  •   1
Отговори
# 105
Е, сещам се, ма аз не нося такива, малко са ми кукленски за маойта лирична душа. Нося изчистени и лееко тип гръндж. То остава и на работа да ида тъй- ша ми посочат вретата. А ти намини в оная тема. Wink

# 106
пишете и нас с двете щерки. поздравче с любимия ми певец - http://www.youtube.com/watch?v=Ejr95tgecoo

# 107
Къде съм бляла до сега! newsm78 И аз да се запиша на опашката: аз-рок, тати и децата-метъл. Като им пусне "Аксепт", зарязват всичко и пред телевизора  superuu В неделя, живот и здраве сме в Каварна, че се почва.

# 108
Олеле,  колко завиждам, аз с тоя шкембак заникъде не съм.
 Tired

# 109
Олеле,  колко завиждам, аз с тоя шкембак заникъде не съм.
 Tired

Ама като излезе това от шкембака ще увеличим отбора  Mr. Green Ние ще се включим от следващото лято с бебешока направо  Peace

# 110
Да , и при нас включването ще бъде чаааак догодина.
Ще гледаме сега да не изтървем само големите събития.
Как пък точно в годината, в която  ще раждам , решиха изведнъж всички
да дойдат на концерт у нас.То не са Блайнд Гардиъни , то не са Айрън Мейдъни, Диовски Сабати....сега и ако Маньовърци кажат, че ще дойдат, ще извърша ритуално убийство.( Добре, че вероятността клони към нула).
Да бяха изчакали до догодина, та да идем с дребния фен Crossing Arms

# 111
А при нас е още по-лошо.Мъжът ми е металист и постоянно ми надува главата, с ас/dс. Иначе аз харесвам куин и бийтълс. В младежкият си период преди 7 години бях страстна почитателка на чалгата, но сега тази музика ме отвращава.От всичките чалга певици продължавам да слушам само ивана. Mr. Green

# 112
А при нас е още по-лошо.Мъжът ми е металист и постоянно ми надува главата, с ас/dс. Иначе аз харесвам куин и бийтълс. В младежкият си период преди 7 години бях страстна почитателка на чалгата, но сега тази музика ме отвращава.От всичките чалга певици продължавам да слушам само ивана. Mr. Green

Пак по-добър преход:) Моята бивша съквартирантка беше луда фенка на Гънс, след тях реши, че ще харесва гръцко, и за капак сложи Глория. Все по Г-тата се движеше.

# 113
ац/дц не свирят метъл. което не им пречи да самного яки. http://www.youtube.com/watch?v=LCnGtNiDav8

# 114
Здравейте, рокаджии!:)
И аз да се отчета- от рокаджийска фамилия съм и рокаджийче мисля да си отгледам... Grinning Бебко се кефеше на Сепултура и Металика още докато беше от вътрешната страна на корема ми. Сега си слушаме основно радио Z rock и е кефим на живота! Crazy

# 115
  • Варна
Къде съм бляла досега?! Аз съм по рока, възпитах и брата натам, после малко и мъжо ошлайфах, сега иде ред на малкия звер! Засега му се харесва, хранех го на Металика, добре му понася Laughing
Някой знае ли кой ще идва в Каварна и кога, че с наште намалени финанси само до там стигаме Sad

# 116
ето ти сайтче на "про-рок" http://www.pro-rock.net/ влез в новини и предстоящи събития,там всичко е посочено ,поне това ,което вече има официално потвърждение Hug

# 117
# 118
кой ше оди до Ловеч?

# 119
А на Блайнд Гардиън? Билети дали останаха?

Общи условия

Активация на акаунт