рокаджийчета малки и големи

• 27 609
  • 484
  •   1
Отговори
# 165
Moonlight, добре дошла! И аз съм от тоя тим! Дай да менкаме инфо!

Радвам се да срещна сродна душа Simple Smile Simple Smile

# 166
кой ще ходи тая вечер на концерт newsm78,аз пак съм от тъжните Cry Cry

# 167
http://images11.snimka.bg/001353475.jpg

Това сме ние с малкото рокаджийче. Обича Металика, Ред хот, запали се по Джими Хендрикс напоследък Simple Smile.

За жалост и аз пропускам всички концерти тази година  newsm45.

# 168
малииий Маргарита,да ти е жив и здрав малчугана ,с тез къдрици направо ,като ангелче Hug моя бившия мъж е с такава коса ,ама чавето не я е взело ,за жалост Sad

# 169
И аз съм мноооооооооооого тъжнааа:-((
Пропадна ми компанията в последния момент:-( Добре, че не взех сама билет, че и пари щяха да пропаднат:-(((((
Много много ми е кофти:-(Така се бях наточила:-((((
Трябва да прескоча до Хоби, там може в другата меломанска тема да има ходили, че искам отзиви после.

# 170
Хм, Winny, аз ако бях на тебе- вземам си и за мен билет доде е време. С компания или без- там ще си намеря. Па ако не си намеря- BLIND, ooooo, BLIND, те са компанията....! Ти, уважаема защо си си спретнала сама кофти врътка? Не, немога да повярвам, че има такива хора.... защо не отиде, защоооо? Ще пееш с тях, ще покуфееш, пощурееш, подивееш, изживееш! BLIND, ooooo GUARDIAN!

# 171
Мии, щото съм кинта и двайсе общо взето и съм смотльо. Embarassed Ходя с двама `бодигардове` по такива концерти. Мъжът само с тях ме пуска, когато не му се ходи.
Иначе приемам критиката...  baduu

# 172
Кви гардове, мила? Ти метъл ли си или лукава глава? Мъж  ми да ме пуска newsm78 Кат не ме пусне на BLIND ....какво всъщност значи това?

# 173
Аз зарад бебо се разминах с тридневен Graspop във Белгия-мъжо искаше да ме заведе да си видя най-после любимците но бременна не ми се ходи

# 174
Оф, хайде и аз да се сложа в списъка.

В България много се тачи хеви метъла от 80те, аз никога не съм слушала точно хеви метъл, което не ми пречи да имам по-висока от средната обща музикална култура по въпроса. Но още преди 15 години реших да се ориентирам към доста по-мрачна музика, на която повечето хора ( даже и така наречените метъли ) гледат не много адекватно Laughing

Иначе мъжът ми слуша стари неща като Запа, Джетро Тълл, Цепелин етц.

# 175
Ииии, много назад ни е изпаднала темичката! Confused Дайте да се поздравим с нещо хубаво:
http://www.vbox7.com/play:f12fa59a
За тези, които са искали, но не са успели да идат на концерта / включвам и себе си в това число  Cry /

# 176
Оф, хайде и аз да се сложа в списъка.

В България много се тачи хеви метъла от 80те, аз никога не съм слушала точно хеви метъл, което не ми пречи да имам по-висока от средната обща музикална култура по въпроса. Но още преди 15 години реших да се ориентирам към доста по-мрачна музика, на която повечето хора ( даже и така наречените метъли ) гледат не много адекватно Laughing

Иначе мъжът ми слуша стари неща като Запа, Джетро Тълл, Цепелин етц.

mystic, какво по-точно слушаш, че и аз залитам по тия мрачнотии  Crazy

# 177
Мистичната слуша блекове, мрачнотии, готици, дивотии.  Белучи, ти видя ли линка на Еовин в меломанската? АА?

# 178
Мистичната слуша блекове, мрачнотии, готици, дивотии.  Белучи, ти видя ли линка на Еовин в меломанската? АА?

Нищо не съм видяла! newsm78 Де го този линк? Голяма съм заспа...

# 179
Линка е там, където Ео разкзва за концерта. Бе потърси предните страници. Аз ли да те уча?
Ти роди ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт