Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 651
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Шатрата на Хермес днес ме изненада приятно. Книгата за Нери Терзиева намалена от 25 на 10 лв. С твърди корици, хубави снимки... И най-важното, разбира се: съдържанието.   Браво на Евгений Тодоров за пореден път.

#BGMammaЧете

# 331
Аз минавам да похваля Сиела - снощи в късна доба поръчах до бокс нау и днес поръчката ми вече пътува Joy

Иначе от останалите издателства ще си взема на панаира в неделя. Още тая надежда Артлайн да са “бутнали” още някой таен процент отгоре на онлайн намаленията. Не знам защо съм с тайното усещане, че накрая ще обиколя шатрите и пак ще поръчам онлайн. Но каквото - такова. Важното е да е забавно.

Сиела имат код при абонамент за нюзлетъра иначе.

# 332
Минах през Панаира, исках да се потопя в атмосферата (книги достатъчно предварително съм накупила), имаше много хора (за щастие, така ме удържаха до някои издателства да не се застоя), върнахме се с детска книжка.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 14:50 от fenyx

# 333
  • Варна

Днес е ден за усмивки, игри и незабравими приказки! Затова подаряваме -10% намаление за всички детски книги в Bookspace.bg. Открий богат избор от книжки, които ще вдъхновят въображението на малките читатели и ще направят празника още по-специален.

🎁 Вземи 10% отстъпка с
промокод KIDS10

# 334
Бард: “Всички детски книги и всички заглавия от жанр фентъзи и фантастика ще бъдат с отстъпка от -30% в днешния, последен ден на Панаира на книгата. Щанд 31”

# 335
Хеликон и те стандартно си пускат до 30 процента намаление на книги.

# 336
Благодаря на съфорумката, която сподели за тези книги, а знае ли се дали излизат веднъж седмично или  как?
Скрит текст:

# 337
По първоначална информация пишеше през седмица.
Но тези дни четох в една ФБ група, че втората книга трябва да е излязла на 29-ти май - "Нежна е нощта", после вече ще излизат на 2 седмици. Ще има една на 12 юни („Майстора и Маргарита“ ) и после на 26 юни другата, но колко ми е вярна информацията не гарантирам.

# 338
А откъде ги купувате?

# 339
Има ги на местата, където се продават вестници и списания.

# 340
Оставям ви линк за 40-дневен безплатен пробен период в Сторител, за всеки, който иска да пробва > https://www.filify.co/SH7yP
За мен работи изключително добре срещу постоянното затрупване с нови книги.. а и така реално успявам да прочета повече под една или друга форма. Дано ви е от полза.

# 341
Днес в супермаркета видях тези книги,ако не се лъжа "Гордост и предразсъдъци"

Днес дойде пратката от Колибри. Алелуя - 10 дни!!
Разбира се, точно когато ми я доставяха аз бях потеглила с таксито и сега ще тр да ходя да я вземам от офис. Разминахме се за 3-4 минути.
Не ми върви и това е:)

# 342
Оставям ви линк за 40-дневен безплатен пробен период в Сторител, за всеки, който иска да пробва > https://www.filify.co/SH7yP
За мен работи изключително добре срещу постоянното затрупване с нови книги.. а и така реално успявам да прочета повече под една или друга форма. Дано ви е от полза.

Благодаря, ще опитам. Честно казано пробвала съм  да слушам веднъж от позната, но нещо не ми понесе. Гласът ми беше дразнещ, на моменти аз самата се разсейвах и имам чувството, че не слушах внимателно...та ще опитам пак Simple Smile

# 343
  • Beyond the stars
Офф топик за Сторител - много зависи кой чете. “Градинарят и смъртта” в прочит на Владо Пенев беше истинско преживяване.
Иначе слушам предимно в трафика и като си върша неща из вкъщи и съм сама.

# 344
  • в сърцето на един мъж...
Ох, моята поръчка от ориндж от 23.05 никаква я няма Sad Много е досадно това и май ще ги отпиша като услуга

Общи условия

Активация на акаунт